To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - Czujniki parkowania

mitsu00 - 18-03-2011, 11:25

rezon napisał/a:

tak wyśmiewana Skoda nawet wyświetla wskazania czujników na firmowych i niektórych nie firmowych radyjkach, a co lepsze wersje mają nawet fabryczne czujniki również z przodu. O asystencie parkowania już nie wspominam. Outek nie ma nawet w opcjach.
Jest na to rada i to całkiem, całkiem. Sam zamówiłem i czekam. Kamerę cofania i ew dodatkowe czujniki przednie podłączasz do dodatkowej centralki, którą łączy sie z monitorem poprzez wejście Camera In i z wyjściem OBDII auta. Będziesz wtedy miał dynamiczne wskazania toru jazdy i wizualizację czujników parkowania.
http://www.ipmart.com/mai...php?prod=231125

rezon - 18-03-2011, 13:05

mitsu00 napisał/a:
Jest na to rada i to całkiem, całkiem. Sam zamówiłem i czekam. Kamerę cofania i ew dodatkowe czujniki przednie podłączasz do dodatkowej centralki, którą łączy sie z monitorem poprzez wejście Camera In i z wyjściem OBDII auta. Będziesz wtedy miał dynamiczne wskazania toru jazdy i wizualizację czujników parkowania.
1. Bawisz się w A.Słodowego, a nie jest to fabryczne 2. Ciekawe rozwiązanie
mitsu00 - 18-03-2011, 13:14

rezon napisał/a:
1. Bawisz się w A.Słodowego, a nie jest to fabryczne 2. Ciekawe rozwiązanie
Nie przesadzaj.... A czy zamontowanie Chińczyka zamiast radia to rozwiązanie fabryczne? :wink:
rezon - 18-03-2011, 13:59

mitsu00 napisał/a:
A czy zamontowanie Chińczyka zamiast radia to rozwiązanie fabryczne?
nie, ale bardzo sensowne :)
dab - 18-03-2011, 14:59

mitsu00 napisał/a:
Zasięg czujników można prosto w ASO wyregulować i dopasować do własnych preferencji. Trzeba jednak auto podłączyć do MUT III.

Jesli to prawda....!! Ratujesz zycie :D :biggrin: dzieki!

rezon napisał/a:
tak wyśmiewana Skoda nawet wyświetla wskazania czujników na firmowych i niektórych nie firmowych radyjkach, a co lepsze wersje mają nawet fabryczne czujniki również z przodu.

nie zebym sie chwalil ale w drugim aucie mam takie gadzety - przod i tyl w LCD na firmowym radiu...przyjemna opcja..ehhhhhhhhh..a potem wsiadam do outka i czysta sparta :twisted: