To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Kupię Carisma z gazem

zbycho77 - 04-04-2011, 12:55

Rzeczywiście nieźle, szczególnie, że pieniądze za nią niewielkie. Wizualnie to nie ma do czego się przyczepić. Jeśli nie bierze oleju syntetycznego to kto wie, może i ten przebieg realny - jak byłby ściągany z zachodu to bym nie uwierzył, a w Polsce może tak być. Nie podobają mi się jakoś progi w tym aucie, poza tym warto go sprawdzić.
pawel-krol - 04-04-2011, 13:01

zbycho77 napisał/a:
Rzeczywiście nieźle, szczególnie, że pieniądze za nią niewielkie. Wizualnie to nie ma do czego się przyczepić. Jeśli nie bierze oleju syntetycznego to kto wie, może i ten przebieg realny - jak byłby ściągany z zachodu to bym nie uwierzył, a w Polsce może tak być. Nie podobają mi się jakoś progi w tym aucie, poza tym warto go sprawdzić.

szkoda tylko że klimy niema a zakładać to się raczej nie opłaca.

Anonymous - 04-04-2011, 13:48

Orientowałem się, gdy chciałem do swojej 1.6 classic włożyć - ok. 1500 zł. To już bardziej opłaca się kupić z klimą ale bez gazu i gaz samemu włożyć. ;)
pawel-krol - 04-04-2011, 23:02

kuzi napisał/a:
Orientowałem się, gdy chciałem do swojej 1.6 classic włożyć - ok. 1500 zł. To już bardziej opłaca się kupić z klimą ale bez gazu i gaz samemu włożyć. ;)

no raczej
a któraś z tych pozostałych?

gulgulq - 05-04-2011, 06:54

ta 4 srebrna wygląda atrakcyjnie
małe poprawki lakiernicze do roboty
sedan to też plus - cicha klapa ;)

tom1312 - 09-04-2011, 21:10

pawel-krol z tego co pamiętam to Kolega kris80 miał do sprzedania swoją Cari 1.8 z gazem. Tyle, że to było chwilę temu i nie wiem czy już się nie sprzedała :wink:
pawel-krol - 09-04-2011, 23:37

tom1312 napisał/a:
pawel-krol z tego co pamiętam to Kolega kris80 miał do sprzedania swoją Cari 1.8 z gazem. Tyle, że to było chwilę temu i nie wiem czy już się nie sprzedała :wink:

wiem wiem