Nasze Miśki - PowerWagon II
Jogurt - 03-04-2011, 18:30
Derpin napisał/a: | tej naklejki na przedniej szybie już wyżej się nie dało ? | wkrótce zniknie bo to jeszcze z tablic od Mateusza, ja wcale nie kleje tych nalepek
Derpin napisał/a: | montujesz podtlenek ? | nie
sveno napisał/a: | wywal tylko haka (chyba, że będzie Ci potrzebny) | niewiem co z nim robić, szkoda że odpinany nie jest
sveno napisał/a: | co to za okleina konsoli środkowej? Gdzie marmurek? | nie do mnie te pytanie, niech się znawcy wypowiedzą.
Derpin napisał/a: | no ładny ładny |
sveno napisał/a: | gratulacje, naprawdę piękna sztuka |
dzięki
rosomak1983 - 03-04-2011, 18:54
Jog piekny jest.
costa brawa - 03-04-2011, 19:08
Ładny w srebnym kolorze kombi avance fajnie wyglada i jeszcze te "podwojne" halogeny z przodu
a konsole centralna masz chyba w tym samym wzorku co i w moim galu taki niebieski z granatowymi takimi paskami/kreskami czy jak to nazwac ogolnie nie takie brzydkie ale czarne by ladniejsze bylo
jeszcze tylko czarna skora i full wypas
niech smiga bezawaryjnie bo to najwazniejsze
Juiceman - 03-04-2011, 19:15
Jogurt napisał/a: |
Derpin napisał/a: | montujesz podtlenek ? | nie |
Jeszcze nie montujesz
Edit: poprawa cytatu.
RoBSoN_97 - 03-04-2011, 19:35
Co tu dużo pisać, Avence w srebrnym kolorze wygląda obłędnie + V6 pod maską
Gratuluję nabytku
sveno - 03-04-2011, 19:45
Jogurt napisał/a: | Derpin napisał/a:
montujesz podtlenek ?
nie |
zastanów się uwzględniając róznice w cenie miedzy lpg a pb95 różnice w spalaniu oraz roznice w cenie przegladu instalacja zwraca sie po okolo 10000km czyli tyle ile przecietny uzytkownik robi w pół roku potem już tylko "zarabiasz"
Jogurt - 03-04-2011, 20:25
costa brawa napisał/a: | jeszcze tylko czarna skora i full wypas | nie ma i nie będzie. nie lubie skóry bo tyłek się ślizga na zakrętach, latem parzy, zimą ziębi
Juiceman napisał/a: | Jeszcze nie montujesz
|
sveno napisał/a: | zastanów się uwzględniając róznice w cenie miedzy lpg a pb95 różnice w spalaniu oraz roznice w cenie przegladu instalacja zwraca sie po okolo 10000km czyli tyle ile przecietny uzytkownik robi w pół roku potem już tylko "zarabiasz" |
narazie podtlenek jest na nie. gal jest moim czwartym autem i nie planuję nim robić więcej jak 10tys km rocznie. na moje obliczenia trzeba zrobić z 25000km żeby instalka się zwróciła. jak zacznie więcej jeździć temat będzie do rozpatrzenia.
RoBSoN_97 napisał/a: | Gratuluję nabytku |
costa brawa napisał/a: | Ładny |
rosomak1983 napisał/a: | Jog piekny jest |
podziękował
robertdg - 03-04-2011, 20:32
Konsola środkowa to ori Avance, na zdjęciach słabo widac
KamilR10 - 03-04-2011, 20:42
Pogratulować nabytku Ładna sztuka i z pewnego źródła Zadowolenia z niego
rosomak1983 - 04-04-2011, 02:38
Jogurt, nie ma za co dziekować prawda szczera odemnie zawsze.
Co do LPG to jedyne słuszne paliwo na codzien w dziejszych czasach tylko nie żałuj na instalke.
pawela - 04-04-2011, 23:02
jedyne sluszne body i z jedynym słusznym silnikiem
Jogurt - 09-04-2011, 20:57
dziś odbyła się akcja ''hamowanie''. wydawało mi się że przednie klocki się kończą. po zdjęciu koła okazało się że siędzą nowe klocki ate. ktoś kto składał hamulce naładował wszędzie gdzie się dało smaru. nie było go tylko na okładzinach, reszta klocka i zaciski były całe wysmarowane. przy okazji powróciły otwory w tarczy. tył: tarcze jak nowe, klocki Ferodo się kończą, okładziny szczęk od ręcznego ok 3mm to dużo czy mało? ręczny hamuje porządnie dopiero jak dzwignia prawie stoji w pionie. da się zrobić żeby ręczny był na 3 ząbki ? sporo się namęczyłem z jedną śrubą z tylnego zacisku. można takie kupić nowe? jedna była objechana i dokręcona chyba 2 metrowym drągiem.
robertdg - 09-04-2011, 21:17
Jog okładziny szczęk jak nowe, ręczny można wyregulować, trzeba zacząć od rozpieraka szczęk potem linka, śrube bez problemu da sie dokupić
Cezar - 09-04-2011, 21:50
Jogurt, jeszcze raz gratuluje zakupu
Jogurt napisał/a: | na moje obliczenia trzeba zrobić z 25000km żeby instalka się zwróciła. jak zacznie więcej jeździć temat będzie do rozpatrzenia. |
jak zalozysz gasss to zaczniesz wiecej jezdzic bo bedzie taniej i wtedy Ci sie to szybciej zwroci - proste
tylko uwazaj bo po zalozeniu instalacji auta szybciej sie psuja
Juiceman - 09-04-2011, 22:30
Co do ręcznego wystarczy jak wyjmiesz schowek z tunelu to będziesz miał dojście do ręcznego parę obrotów nakrętką i będzie Ci łapał tak jak będziesz sobie tego życzył. Tylko uważaj, żeby nie przesadzić bo podczas jazdy ręczny Ci będzie trzymał
|
|
|