To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śmietnik - [PYTANIE]Dzielimy Śląskie na Częstochowę i Śląsk?

Anonymous - 27-04-2011, 19:18

Sprawa jest mi zupełnie obojętna, lecz zagłosowałem na TAK tylko dlatego, że już wielokrotnie to właśnie do mnie kierowane były pretensje o aktualną formułę tematu Nasi widziani na drodze oraz o blokowanie tematów na Śląskim, o których wcześniej nawet nie wiedziałem.
Aga - 27-04-2011, 19:41

nasunęła mi się jeszcze taka refleksja:

forum to nie życie!
a dla niektórych, jak widzę, problemy forumowe są ważniejsze od problemów realnych
wciąż żyjecie tym co się tutaj dzieje - setki, tysiące godzin spędzonych na forum
to przerażające!

a jak, nie daj Boże nic się nie dzieje, to trzeba wymyślić - problemik, konflikcik...
to forum to już nie przyjemność tylko jakaś życiowa misja - dla niektórych :mrgreen:
ciekawi mnie ilu z Was potrafiłoby sobie zrobić przerwę od forum - choćby tygodniową... /tak dla ochłonięcia i zdrowia psychicznego :doubt: /

to tyle OT - przepraszam, że w tej ankiecie, ale problem w niej poruszony tak mną wstrząsnął, że nie mogłam się powstrzymać :mrgreen:

jacobian - 27-04-2011, 21:22

robertdg napisał/a:
No dobra, to może zastosujemy odrazu taki podział, wyodrębnimy z woj.śląskiego 4 regiony: Czestochowski, Katowicki, Rybnicki i Bielski, a w każdym z regionów podregiony:

Częstochowa:
- Kłobuck, Częstochowa, Myszków, Zawiercie, Lubliniec
Katowice:
- Gliwice, TG, Bedzin, Dąbrowa G., Chorzów, Katowice, Piekary, Ruda Śl., Zabrze, Siemianowice, Sosnowiec, Świętochłowice, Tychy
Rybnicki:
- Rybnik, Racibórz, Mikołów, Wodzisław, Żory, Jastrzębie Zdrój
Bielsko Biała:
- Pszczyna, Bielsko B., Cieszyn, Żywiec

jestem za a nawet przeciw ;)

robertdg - 27-04-2011, 21:55

Aga mieszasz
Aga - 27-04-2011, 23:04

przepraszam Robert
ale tutaj już nie da się pomieszać bardziej niż jest :)

ok - nie ma co gadać - poczekamy na wyniki ankiety
może się od nas uwolnicie :mrgreen:

mjsystem - 27-04-2011, 23:11

Aga napisał/a:
"Nasi widziani na drodze"
temat idiotyczny, moim zdaniem, a dyskusja o nim jeszcze bardziej idiotyczna!

Nie chciałbym być złośliwy, ale teoretycznie jeśli powyzszy temat jest idiotyczny to może ja teoretycznie jestem idiotą skoro go czytam? Ciekawe dlaczego przestałem w nim pisać jakiś czas temu... Sądzę, że nie temat i dyskusje są tu problemem, tylko stosunek do ludzi i ich prawa wyboru, co lubią. Oczywiście głosowałem!

krzychu - 27-04-2011, 23:15

mjsystem napisał/a:
tylko stosunek do ludzi i ich prawa wyboru, co lubią.

Problem jest że niektóre osoby mają autorytarne zapędy i nie dopuszczają krytyki innych. Z niewiadomych mi powodu próbują narzucić zdanie innym, do tego często wykazując się hipokryzją. Tych co inaczej myślą wyśmiewają używając słów "idiotycznie", "dziecinada", a do tego tworzą sobie koło wzajemnej adoracji.

[ Dodano: 27-04-2011, 23:17 ]
BUBU napisał/a:
Ale ciągle o tą samą małą grupę userów. :twisted: :twisted: :twisted:

Może czas odpuścić?

Anonymous - 27-04-2011, 23:17

Z tego miejsca chciałbym prosić o pohamowanie swoich emocji i brak wycieczek personalnych.
Aga - 27-04-2011, 23:25

mjsystem napisał/a:
teoretycznie jeśli powyzszy temat jest idiotyczny to może ja teoretycznie jestem idiotą skoro go czytam

nadinterpretacja
moje zdanie to jest moje zdanie - nikt nie musi się z nim zgadzać
przewrażliwionym i nietolerancyjnym szczerze współczuję
bez obrazy....

w spokoju doczekajmy końca.... ankiety :biggrin:

Anonymous - 27-04-2011, 23:45

Ponawiam prośbę
mjsystem - 27-04-2011, 23:49

Ja oczywiscie nie muszę miec racji ... to tylko moje prywatne zdanie...
Hubeeert - 27-04-2011, 23:54

Moi drodzy - dość tych przepychanek :!:
coolluk - 27-04-2011, 23:58

i znowu niepotrzebnie robi się nie miło muszę to dłużej przemyśleć żeby zagłosować...choć zastanawiam się czy warto :?:
Realistka - 28-04-2011, 06:41

również zagłosowałam
choć jak pisała Aga
Aga napisał/a:
mnie jest obojętne czy Cz-wa będzie razem z pozostałą częścią Śląska, czy też nie
i tak żyjemy własnym życiem i niewiele nas łączy

robertdg - 28-04-2011, 07:48

Zagłosowałem, a teraz proszę by sobie nie robić kpin w temacie.