Śmietnik - [PYTANIE]Dzielimy Śląskie na Częstochowę i Śląsk?
Anonymous - 27-04-2011, 19:18
Sprawa jest mi zupełnie obojętna, lecz zagłosowałem na TAK tylko dlatego, że już wielokrotnie to właśnie do mnie kierowane były pretensje o aktualną formułę tematu Nasi widziani na drodze oraz o blokowanie tematów na Śląskim, o których wcześniej nawet nie wiedziałem.
Aga - 27-04-2011, 19:41
nasunęła mi się jeszcze taka refleksja:
forum to nie życie!
a dla niektórych, jak widzę, problemy forumowe są ważniejsze od problemów realnych
wciąż żyjecie tym co się tutaj dzieje - setki, tysiące godzin spędzonych na forum
to przerażające!
a jak, nie daj Boże nic się nie dzieje, to trzeba wymyślić - problemik, konflikcik...
to forum to już nie przyjemność tylko jakaś życiowa misja - dla niektórych
ciekawi mnie ilu z Was potrafiłoby sobie zrobić przerwę od forum - choćby tygodniową... /tak dla ochłonięcia i zdrowia psychicznego /
to tyle OT - przepraszam, że w tej ankiecie, ale problem w niej poruszony tak mną wstrząsnął, że nie mogłam się powstrzymać
jacobian - 27-04-2011, 21:22
robertdg napisał/a: | No dobra, to może zastosujemy odrazu taki podział, wyodrębnimy z woj.śląskiego 4 regiony: Czestochowski, Katowicki, Rybnicki i Bielski, a w każdym z regionów podregiony:
Częstochowa:
- Kłobuck, Częstochowa, Myszków, Zawiercie, Lubliniec
Katowice:
- Gliwice, TG, Bedzin, Dąbrowa G., Chorzów, Katowice, Piekary, Ruda Śl., Zabrze, Siemianowice, Sosnowiec, Świętochłowice, Tychy
Rybnicki:
- Rybnik, Racibórz, Mikołów, Wodzisław, Żory, Jastrzębie Zdrój
Bielsko Biała:
- Pszczyna, Bielsko B., Cieszyn, Żywiec
|
jestem za a nawet przeciw
robertdg - 27-04-2011, 21:55
Aga mieszasz
Aga - 27-04-2011, 23:04
przepraszam Robert
ale tutaj już nie da się pomieszać bardziej niż jest
ok - nie ma co gadać - poczekamy na wyniki ankiety
może się od nas uwolnicie
mjsystem - 27-04-2011, 23:11
Aga napisał/a: | "Nasi widziani na drodze"
temat idiotyczny, moim zdaniem, a dyskusja o nim jeszcze bardziej idiotyczna! |
Nie chciałbym być złośliwy, ale teoretycznie jeśli powyzszy temat jest idiotyczny to może ja teoretycznie jestem idiotą skoro go czytam? Ciekawe dlaczego przestałem w nim pisać jakiś czas temu... Sądzę, że nie temat i dyskusje są tu problemem, tylko stosunek do ludzi i ich prawa wyboru, co lubią. Oczywiście głosowałem!
krzychu - 27-04-2011, 23:15
mjsystem napisał/a: | tylko stosunek do ludzi i ich prawa wyboru, co lubią. |
Problem jest że niektóre osoby mają autorytarne zapędy i nie dopuszczają krytyki innych. Z niewiadomych mi powodu próbują narzucić zdanie innym, do tego często wykazując się hipokryzją. Tych co inaczej myślą wyśmiewają używając słów "idiotycznie", "dziecinada", a do tego tworzą sobie koło wzajemnej adoracji.
[ Dodano: 27-04-2011, 23:17 ]
BUBU napisał/a: | Ale ciągle o tą samą małą grupę userów. |
Może czas odpuścić?
Anonymous - 27-04-2011, 23:17
Z tego miejsca chciałbym prosić o pohamowanie swoich emocji i brak wycieczek personalnych.
Aga - 27-04-2011, 23:25
mjsystem napisał/a: | teoretycznie jeśli powyzszy temat jest idiotyczny to może ja teoretycznie jestem idiotą skoro go czytam |
nadinterpretacja
moje zdanie to jest moje zdanie - nikt nie musi się z nim zgadzać
przewrażliwionym i nietolerancyjnym szczerze współczuję
bez obrazy....
w spokoju doczekajmy końca.... ankiety
Anonymous - 27-04-2011, 23:45
Ponawiam prośbę
mjsystem - 27-04-2011, 23:49
Ja oczywiscie nie muszę miec racji ... to tylko moje prywatne zdanie...
Hubeeert - 27-04-2011, 23:54
Moi drodzy - dość tych przepychanek
coolluk - 27-04-2011, 23:58
i znowu niepotrzebnie robi się nie miło muszę to dłużej przemyśleć żeby zagłosować...choć zastanawiam się czy warto
Realistka - 28-04-2011, 06:41
również zagłosowałam
choć jak pisała Aga
Aga napisał/a: | mnie jest obojętne czy Cz-wa będzie razem z pozostałą częścią Śląska, czy też nie
i tak żyjemy własnym życiem i niewiele nas łączy |
robertdg - 28-04-2011, 07:48
Zagłosowałem, a teraz proszę by sobie nie robić kpin w temacie.
|
|
|