Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT 2.5V6 SE, 1998, kombi, srebrny, Lubań
my5tek - 30-04-2011, 19:22
Droper napisał/a: | my5tek napisał/a: | danielxc717 napisał/a: | Wszystkie jego galanty wyglądają dobrze. Specjalizuje się tylko i wyłącznie w galantach. Jest albo jednym z tych perełek uczciwych handlarzy albo tak dobrze picuje samochody. TEż mam zamiar jechać po sprzedaży swojego auta do niego po swojego pierwszego galanta dlatego poluje na kogoś kto miał od niego gala i jeździ nim od dłuższego czasu, |
Kolega DZIUBAS kupił od tego Pana galanta pół roku temu i podobno jest bardzo zadowolony. W takim razie to i pewnie ja się do niego wybiorę w najbliższym czasie |
aaa kolega tak dla reklamy ... czy tego konkretnego chce kupić ... bo się pogubiłem
Jak już pisało wielu użytkowników patrząc na mobile.de - tam perełki kosztują tyle, że są poza zasięgiem polskiej kieszeni.
Ja np. kupiłem swojego sporta z przebiegiem 111 tys. km tylko dlatego, że padło sprzęgło hydrokinetyczne, a tak w autku z 1998 nie trzeba nadkoli naprawiać tak właściciel dbał.
Jak już pisałem, albo poproś niech go ktoś zobaczy albo jedź sam i tyle. Na cuda i perełki by nie liczył bo to auto ma 13 lat i kosztuje 10 razy mniej niż w chwili zakupu.
pozdro |
Nie dla reklamy tylko pytam się , ponieważ poważnie się zastanawiam nad jego kupnem. 11 tys. za ten rocznik to jeden z najdroższych na allegro
Droper - 30-04-2011, 20:29
Jak chcesz kupić galanta to najlepiej oglądnij kilka i później podejmij decyzję.
Jedni preferują auta kupione w Polsce gdzie użytkownik powymieniał już najczęściej psujące się rzeczy - na nowych podzespołach. Inni kupione za granicą najtańsze okazy naprawiane na używanych podzespołach.
W się handlarzom się nie dziwie - u nas klient poszukuje ceny w aucie a nie jego stanu technicznego
Podsumowując jest to wersja Sport Edition w cenie około 11 tys zł. Sprowadzenie do Warszawy ze wszystkimi kosztami z 1 tys zł. Jeżeli chcesz założyć gaz 4 tys zł. Razem 16 tys zł. (ja bym wywalił dodatkowo tą rynne ) + wydział komunikacji
Za taką cenę będziesz miał 13 letnie auto w wersji sport edition - jak faktycznie mega perełka to czemu nie
|
|
|