To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice

Kaucz - 30-04-2011, 13:49

Bagicz odpada - nie wiem kiedy ostatni raz tam byłeś. Przekopane pasy, wjazd tylko od strony osiedla i w sumie uważam, że ten śmietnik, który tam obecnie jest nie jest dobrym miejscem na spot. Weź pod uwagę też, że wciąż znajdą się tam jacyś szaleńcy co mają za mało adrenaliny...

Jestem za Koszalinem.

szuwar - 30-04-2011, 13:52

2:1 Koszalin-Kołobrzeg

banderas40, - Kołobrzeg
Kaucz, - Koszalin
szuwar, - Koszalin

banderas40 - 30-04-2011, 18:03

Ośrodek to były osrodek Polfy, ul. Teligi 5 teraz nazywa się Manta.
Olek - 30-04-2011, 20:07

My ośrodek kojarzymy :) Pracowaliśmy w Niechorzu, wypoczywaliśmy w Stoczniowcu i jeszcze jednym małym ośrodku i okolicę znamy :)
Pomysł genialny ze zrobieniem zlotu regionalnego, z resztą można zawsze na sąsiednie regiony rozciągnąć gdyby byli chętni :)
Nas niestety oba ominą, w sierpniu ogólnopolski, we wrześniu regionalny bo się nam ma w tym czasie rodzina powiększyć, ehhh, odbijemy sobie w przyszłym roku może i tu i tu :D Już we trójkę :D

volve - 30-04-2011, 20:11

olekolek21 napisał/a:
Nas niestety oba ominą, w sierpniu ogólnopolski, we wrześniu regionalny bo się nam ma w tym czasie rodzina powiększyć

Termin to wrzesień, dobrze kojarzę ? No to akurat Piotrka się porwie na opijanie, będzie świetna okazja :P :P

Olek - 30-04-2011, 20:13

volve napisał/a:
olekolek21 napisał/a:
Nas niestety oba ominą, w sierpniu ogólnopolski, we wrześniu regionalny bo się nam ma w tym czasie rodzina powiększyć

Termin to wrzesień, dobrze kojarzę ? No to akurat Piotrka się porwie na opijanie, będzie świetna okazja :P :P

Tak, termin to 2 września. Ja Ci dam porwie się Piotrka na opijanie :P - Kasia
I będzie mała Mitsumaniaczka :D

volve - 30-04-2011, 20:17

olekolek21 napisał/a:
Tak, termin to 2 września. Ja Ci dam porwie się Piotrka na opijanie

Spokojnie, pewnie i tak obie Wasze mamy tak Ciebie obskoczą po urodzinach, że nawet nie zauważysz braku Piotrka :P :twisted:

olekolek21 napisał/a:
I będzie mała Mitsumaniaczka

A to nie wiem czemu wydawało mi się, że coś jakiś czas temu mówiliście o chłopaku ? Czy to ja coś kręce, czy też teraz dostaliście dokładniejsze plany ? ;)

Olek - 30-04-2011, 20:19

Bo tak lekarka mówiła na początku, we wtorek byliśmy w Medicusie na 3d i lekarz nie miał wątpliwości, że jednak dziewucha będzie :)
szuwar - 30-04-2011, 21:08

GRATKI !!! to moze mojego również :) co prawda ma już 10 miesiecy ale synek jak mały szatanek .... pewnie po mamie :) do zobaczenia :)
Olek - 30-04-2011, 21:21

Dziękujemy :) My będziemy mieć cały wrzesień do świętowania, bo się kilka okazji skumuluje ;) Także jak Piotrek będzie grzeczny to go Wam udostępnie ;) - Kasia
wookash83 - 30-04-2011, 21:44

mi pasuje Kołobrzeg np. parking na Shelu przy wyjezdzie na Koszalin..Koszalin na 19 nie dam rady, do Szczecina śmigam w ten dzień więc troche za dużo jazdy..

banderas40, - Kołobrzeg
Kaucz, - Koszalin
szuwar, - Koszalin
wookash83 - Kołobrzeg,

Ryżak - 30-04-2011, 22:27

Ja brzoza, ja brzoza, nadaje: Koszalin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
szuwar - 30-04-2011, 22:47

wookash83 napisał/a:
banderas40, - Kołobrzeg
Kaucz, - Koszalin
szuwar, - Koszalin
wookash83 - Kołobrzeg,
Ryżak, - koszalin

3:2 Koszalin-Kołobrzeg

pelson_hk - 01-05-2011, 08:38

Kaucz przecież na lotnisko od głównej można normalnie zajechać. Ja z wielką chęcią bym sie pojawił, ale najpierw praca nie wiadomo do której a później opieka nad małym dzidziusiem :mrgreen:
szuwar - 01-05-2011, 10:49

pelson_hk, rozumiem, że kolega obstaje za Kołobrzegiem ....

więc mamy 3:3

osobiście będę niezależnie od miejsca, tym bardziej, że to zacząłem temat ...
moim celem jest abyśmy spotkali się w jak największym gronie, zastanówmy sie dobrze nad miastem, aby było nas wiecej, bo jak dobrze rozumiem część z głosujących z Kołobrzegu nie dojedzie do nas , to może my pojedziemy sznureczkiem spokojnie do Kołobrzegu aby powiększyć grono .....
pewne jest to, że musimy zakończyć wybór do wieczorka, aby rano w poniedziałek było wiadomo gdzie ....
piszcie i deklarujcie się :)