To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Proszę o porady - Carisma

Fragu - 17-05-2011, 13:34

No przebieg traktujmy z przymrużeniem oka...samochód był tam kiedyś sprowadzony, także nic do końca nie jest pewne.... :wink:
dewu123 - 18-05-2011, 19:35

Ten czarny DI-D Dobrze wygląda. Nie widzę żeby jakieś blachy były nie spasowane, Albo nie bity albo dobrze robiony:P. Więc jak to mówi Robert Burneika "Nie ma lipy". Przebieg 190K Na 7 letnie auto myślę że jest oryginalny 190/7=27 140 Km/rok to zwykły przebieg roczny jak na dizla który robił jakieś trasy. Co do kierownicy, wdg mnie, to pewnie koleś sam sobie obszył :) . Moja dziadek też obszywa kierownice, wychodzi mu to trochę lepiej, wszyscy znajomi u niego chyba już obszyli, nie ma co robić z flaszkami już:P. Spójrz na lewo od zegarów, modlitwa do Świętego Krzysztofa, jeździł katolik, wiec jak Bóg karze to Cie nie przytnie :P . Baaardzo ładne wyposażenie i DI-D 115KM to bardzo fajny silnik, tani we exploatacji i dynamiczny. "Możliwość badania stanu auta w ASO MITSUBISHI lub dowolnym warsztacie." Myślę że koleś nie ma nic do ukrycia. Jeśli nie jest jakoś max daleko jechał bym już dziś. Mam znajomego, dobre DI-D'y schodzą z Polsce jak woda, dobra alternatywa dla popularnego *tfu* SzmecWagena.