Carisma - Techniczne - swiecaca kontrolka srs
Elwood_Blues - 26-06-2011, 20:20
Pytam, bo chodzi mi o to czy moge jezdzic nie zastanawiajac sie czy mi poduszka w kierownicy w razie czego wypali.
Hugo - 27-06-2011, 00:03
SHARK1979 napisał/a: | No właśnie jest to sposób, tak naprzykład zrobił kolega Forest w Galu i ma spokój | I ja I tak będe montował niedługo skórzaną tapicerkę, więc w przypadku nieuwagi mogę wywołać błąd SRS. Dlatego tego nie robie na razie. Nikt nie wie czy podczas świecącej się kontrolki SRS poduszki zadziałają w razie W?
Pierwszy raz jak wywołałem błąd SRS to skasował mi go pierwszy lepszy elektromechanik samochodowy w mieście (choć akurat okazał się najlepiej wyposażonym). Trwało to ok. 2 minut i kosztowało 50 zł rok temu.
Ejno - 17-07-2011, 17:02 Temat postu: SRS Mi kontrolka się zapaliła tak po prostu-sama. Nic nie prałem, ani nie ruszałem fotela...Zapaliła się podczas jazdy i już 2 tyg świeci...
remi - 20-07-2011, 21:50
a ja kiedyś lekko wjechałem w drzewo, żadnego mocnego uderzenia, poduszki nie wypaliły a jednak zapaliła się kontrolka SRS, świeci do dzisiaj, nie patrzyłem dlaczego i co jest przyczyną.
Jeszcze coś do zakładającego temat, jest to mądrość mojego szwagra, kiedyś w nia nie wierzyłem ale teraz ja wyznaję:
"niedzielna praca w .......... się obraca"
Pozdrawiam
|
|
|