To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Letnia akcja przeglądowa.

Nikka - 07-06-2011, 22:22

Własnie dostałam zaproszenie na tę Letnią Akcję Przeglądową i zastanawiałam się co mają na mysli pisząc że przeprowadzą czynności kontrolne newralgicznych punktów w aucie w cenie 49 zł

hmmmmmmmmmm...

Szwagroz - 08-06-2011, 08:28

Nikka, mają dokładnie na myśli to co juz tu i w innych tematach o tech akcjach zostało napisane, czyli w zasadzie możesz jechac na ten przegląd, dac im te 49 zeta i nawet nie wjeżdżać na warsztat, bo poza pogapieniem się na silnik i kopnięciem w opone nic nie zrobią.
dewu123 - 08-06-2011, 09:16

Tak to "Akcja Promocyjna"... trochę to śmieszne bo akcje promocyjne powinny działać na poprawę wizerunku firmy, ale jak słyszę takie opinie to mam odwrotne odczucia.
rezon - 08-06-2011, 12:17

dewu123 napisał/a:
bo akcje promocyjne powinny działać na poprawę wizerunku firmy,
niektórzy jednak to robią dobrze - kiedyś (4-5 lat temu) byłem Octavią w Hyundaiu bo robił dla wszystkich: sprawdzenie świateł, elektrolitu w akumulatorze, temp. zamarzania płynu chłodniczego, itp. - czyli takie przygotowanie do zimy. Koszt 0 zł :) Dawali nawet kartkę z wyszczególnieniem kontroli i efektu. Oczywiście przy okazji można było zapoznać się z nowymi modelami Hyundaia w czasie sprawdzania samochodu oraz ew. usunąć drobne usterki
winnipool - 08-06-2011, 16:56

Hyundai ma też teraz darmową akcję przeglądową.

http://hyundai.pl/Aktualn...ice_Clinic.html

mitsu00 - 08-06-2011, 17:53

rezon napisał/a:
dewu123 napisał/a:
bo akcje promocyjne powinny działać na poprawę wizerunku firmy,
niektórzy jednak to robią dobrze - kiedyś (4-5 lat temu) byłem Octavią w Hyundaiu bo robił dla wszystkich: sprawdzenie świateł, elektrolitu w akumulatorze, temp. zamarzania płynu chłodniczego, itp. - czyli takie przygotowanie do zimy. Koszt 0 zł :) Dawali nawet kartkę z wyszczególnieniem kontroli i efektu. Oczywiście przy okazji można było zapoznać się z nowymi modelami Hyundaia w czasie sprawdzania samochodu oraz ew. usunąć drobne usterki
W norauto jesli zleci im sie wymiane czegokolwiek, zawsze odhaczaja dluga check liste. Oczywiscie w gratisie. Dostaje sie piekny wydruk wszystkich parametrow sprawdzanych.
rezon - 09-06-2011, 13:24

winnipool napisał/a:
Hyundai ma też teraz darmową akcję przeglądową.

http://hyundai.pl/Aktualn...ice_Clinic.html
czyli zakres podobny do akcji mitsu tylko szerszy i za darmo. Nie wiem dlaczego, jak czytam tego typu ogłoszenia to czuję się, jakby ktoś za wszelką cenę chciał mnie rzeźbić tylko dlatego, że kupiłem sobie autko z diamencikami.
Tomek - 09-06-2011, 15:07

podskocze sobie do Hyundaia na tą akcje we wtorek, zdam tutaj relacje
rezon - 09-06-2011, 19:27

tomek84 napisał/a:
podskocze sobie do Hyundaia
ale teraz nie pisali o tym, że robią dla innych marek
dewu123 - 09-06-2011, 19:29

tomek84 napisał/a:
podskocze sobie do Hyundaia na tą akcje we wtorek, zdam tutaj relacje

Byłoby super. Cos mi się nie wydaje żebym chciał kupić Hyundaia ale auto mogliby mi przejrzeć :P .

Tomek - 10-06-2011, 08:10

rezon napisał/a:
tomek84 napisał/a:
podskocze sobie do Hyundaia

Hyundai Motor Poland zaprasza wszystkich kierowców niezależnie od posiadanej marki samochodu, do odwiedzenia stacji ASO w celu dokonania bezpłatnej kontroli serwisowej, przebiegającej pod hasłem Service Clinic.

winnipool - 10-06-2011, 08:15

rezon napisał/a:

Ale jak nie, jak tak :wink: "Hyundai Motor Poland zaprasza wszystkich kierowców niezależnie od posiadanej marki samochodu, do odwiedzenia stacji ASO w celu dokonania bezpłatnej kontroli serwisowej, przebiegającej pod hasłem Service Clinic."

Szwagroz - 10-06-2011, 08:39

a wysłał może ktoś do MMC linka jak to robia inni? może oni sa przeświadczeni że robia to super i najtaniej i nie maja bladego pojecia że inne marki robia to za darmo??
rezon - 10-06-2011, 08:43

tomek84 napisał/a:
Hyundai Motor Poland zaprasza wszystkich kierowców niezależnie od posiadanej marki samochodu, do odwiedzenia stacji ASO w celu dokonania bezpłatnej kontroli serwisowej, przebiegającej pod hasłem Service Clinic.
nie doczytałem. Czyli dalej "psują" rynek :)
Szwagroz napisał/a:
a wysłał może ktoś do MMC linka jak to robia inni? może oni sa przeświadczeni że robia to super i najtaniej i nie maja bladego pojecia że inne marki robia to za darmo??
Jeżeli nie mają bladego pojęcia to należałoby solidnie przewietrzyć pokoje ;) A jeżeli to zaplanowana polityka - cóż, ten się nie myli, kto nic nie robi.
gzesiolek - 10-06-2011, 15:49

a tam w Hondzie jest drozsza/gorsza akcja...
no ale raczej nie ma zlewki przez konkretnych mechanikorow w ASO, przynajmniej ojciec skorzystal, bo rok w rok robi przeglad w ASO Hondy, mimo ze juz dawno po gwarancji, ale ASO godne polecenia (Sigma Rzeszow) a i cenami ojca nie zdzieraja:
http://honda.pl/pl/samoch...ast-minute.html

ale Hyundai niezle psuje rynek... :D