To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E39A 4WD 2.0] Lampy przód - zamienniki

i_Lolek - 20-06-2011, 23:49

a jak oświetlają drogę, w porównaniu do orginału ?
suną mocnym strumieniem do przodu, czy rozmywają sie na boki.

Zysiuu - 21-06-2011, 08:11

Na drodze widać dokładne zakrzywienia światła coś w stylu _/_/.
Do oryginalnych nie będę porównywać bo były już w tak opłakanym stanie, że ledwo co świeciły.

i_Lolek - 21-06-2011, 08:50

Zysiuu napisał/a:
Na drodze widać dokładne zakrzywienia światła coś w stylu _/_/.
Do oryginalnych nie będę porównywać bo były już w tak opłakanym stanie, że ledwo co świeciły.

jeżeli widać te zakrzywienia " _/_/.".
to juz jest ok.
a cena naprawdę zaskakująco niska.

xcracing - 22-06-2011, 14:25

mitsu_pl, zysiuu co dokładnie poprawialiście w tych pozycjach? Oprawki wyglądają rzeczywiście trochę licho, wymienialiście je czy może tylko poprawialiście luty? Wtyczki idą do wymiany bo nie pasują.

Mam jeszcze taki pomysł, bo niezbyt podobają mi się te pomarańczowe wkłady w białych kierunkach i postanowiłem się ich pozbyć. Wydłubałem je już ze starych kierunkowskazów na próbę i wstawię taką chromowaną żarówkę świecącą na pomarańczowo. Dzięki temu lampa z kierunkiem będą się ładniej komponowały :biggrin:

Zysiuu - 22-06-2011, 19:11

Ja wymieniłem kompletnie gniazda żarówek i wsadziłem te ze starych lamp. W nowych cały czas paliło mi bezpieczniki lub nie stykała żarówka.
Pomysł z kierunkami chyba podkradnę ;)

mitsu_pl - 22-06-2011, 23:12

Ja mam tylko jedna nową, druga stara - oryginalna trzyma sie jeszcze dobrze, nie pamietam co było dokładnie nie tak, ale chyba + ze środka gniazda żarówki stykał mi się do - , cos tam chyba podgiąłem czy podłożyłem i jest gitara ;)