Colt - Ogólne - Niepełne wyposażenie Colta 1.3 2006
Anonymous - 17-11-2006, 18:06
Jesli to ma byc tak :
to faktycznie musial byc bity przodem
Zreszta gosciu cos kreci - jutro bede w serwisie to ich troche pomeczę
[ Dodano: 17-11-2006, 18:16 ]
a bylo to tak ze kupilem autko od jednego goscia , ktoremu autko sprowadzil szwagier - jeden mowi co innego ,drugi co innego .Fakt jest faktem ze po ostatniej wizycie w ASO jestem uboższy o 1400 pln ( czesci ) plus jutro poplynie 800 pln za robocizne . Wedlug serwisu autko bylo bite przodem , natomiast gosciu dalby sie pokroic ze nie bylo bite - przyjechalo na kolach z Barcelony . Najwidoczniej juz tam bylo robione . Atak swoja droga ile moga kosztowac swiatla przeciwmgnielne do colta?
krysstek - 17-11-2006, 18:42
pati colt napisał/a: | Jesli to ma byc tak :
Obrazek
|
I owszem tak to powinno wyglądać.
pati colt napisał/a: | Atak swoja droga ile moga kosztowac swiatla przeciwmgnielne do colta? |
Niestety, ale w ASO musisz liczyć się z poważnym wydatkiem.
Anonymous - 17-11-2006, 18:55
to moze poza ASO czesci kupilem w sklepie zaoszczedzilem prawie 1000 pln ( oczywiscie oryginalne Mitsubishi ) . Jakie powinny byc siatla ? Moize jakis link czy cos przegladam na allegro ale nie wiem tak do konca co szukac
krysstek - 17-11-2006, 18:57
pati colt napisał/a: | to moze poza ASO czesci kupilem w sklepie zaoszczedzilem prawie 1000 pln ( oczywiscie oryginalne Mitsubishi ) . Jakie powinny byc siatla ? Moize jakis link czy cos przegladam na allegro ale nie wiem tak do konca co szukac |
Nie bardzo koomam. O jakie części chodzi i co kupiłeś
Hubeeert - 17-11-2006, 19:00
http://www.mitsubishi-gra...p?p=88443#88443 - kanapa i fotele z Colta Turbo CZT
Anonymous - 17-11-2006, 19:09
To na 100% jest INSTYLE
Anonymous - 17-11-2006, 19:12
krysstek napisał/a: | pati colt napisał/a: | to moze poza ASO czesci kupilem w sklepie zaoszczedzilem prawie 1000 pln ( oczywiscie oryginalne Mitsubishi ) . Jakie powinny byc siatla ? Moize jakis link czy cos przegladam na allegro ale nie wiem tak do konca co szukac |
Nie bardzo koomam. O jakie części chodzi i co kupiłeś |
chodzilo mi o to ze w ASO generalnie tanio nie jest tanio , jako przyklad podalem kupno czesci poza ASO i tyle .
a co kupiłem ? sporo co wentylator chłodnicy , obudowa filtra powietrza dolna i górna,zbiornik spryskiwacza,zbiornik wyrównawczy , miska olejowa , podstawa pod akumulator , siłownik sprzęgła ( tak tak wiem sporo tego )
krysstek - 17-11-2006, 19:26
pati colt napisał/a: | chodzilo mi o to ze w ASO generalnie tanio nie jest tanio , jako przyklad podalem kupno czesci poza ASO i tyle . |
I z tym zgadzam się w zupełności, tym bardziej, że chcieć kupić prawie cokolwiek do Colta VI gen. to jest drobny problem.
Ps. Dotarła moja opowiedź na PW?
Pzdr.
Anonymous - 17-11-2006, 19:32
w firmie w której kupowałem nie ma problemu z cvzęściami sprowadzą ci wszystko - współpracuja z Mitsubishi Deutschland a i tak mają ceny nizsze niż w innych sklepach włączając w to sklepy internetowe .
Odp dotarła - dzięki
Anonymous - 17-11-2006, 22:14 Temat postu: Re: Niepełne wyposażenie Colta 1.3 2006
kitunio napisał/a: | Witam.
Posiadam colta 1.3 Inform 5D 2006
Mam do użytkowników prośbę o dopowiedź na nurtujące mnie pytania:
- czy w waszych coltach znajduje się oddzielnie przesuwana i wyjmowana się tylna kanapa?
- czy jest gniazdo elektryczne w bagażniku?
- czy macie materiałowe wykończenia drzwi?
- zpalniczkę, popielniczkę
U MNIE TEGO NIE MA?!?!?!?!? - a w katalogu jest to wszystko wyszczególnione, dziwne.... |
hmmm 1,3 INFORM ale 2005 za to kupiony w 2006 hehe
pytanie 1 - tak
pytanie 2 - tak
pytanie 3 - nie
pytanie 4 - tak, tak
krysstek - 17-11-2006, 22:23
No to ciekawe, jaka będzie wersja z '07.
Anonymous - 18-11-2006, 10:34
krysstek napisał/a: | No to ciekawe, jaka będzie wersja z '07. |
hmmm myślisz że trzeba będzie przyjść z własnym akumulatorem ??
Anonymous - 19-11-2006, 15:40 Temat postu: Re Podłacze sie pod temat:) - czy w waszych cz3 inform tylne hamulce sa bebnowe czy tarczowe? Ja kupując bylem przekonany ze sa tarczowe (gdzies tak wyczytalem), a przy pierwszym myciu auta niespodzianka - sa bebnowe...:/
Druga sprawa - wczoraj odkrylem ze nie da sie zlozyc do tylu przednich foteli..., mozna je odchylic do pewnego momentu i koniec!! - tak ma byc?:/
michalp - 20-11-2006, 09:18 Temat postu: Re: Re
Gorzkim napisał/a: | Druga sprawa - wczoraj odkrylem ze nie da sie zlozyc do tylu przednich foteli..., mozna je odchylic do pewnego momentu i koniec!! - tak ma byc?:/ |
Na to wygląda.
Te fotele mają dość specyficzną budowę, a by mogły się składać 90 stopni do przodu. Dlatego do tyłu nie bardzo im to wychodzi.
Zresztą oparcie do tyłu też nie odchyla się całe, a tylko jego górne 80%. Dół jest na stałe.
Anonymous - 20-11-2006, 16:42
no cóż , jak to mawiająnie mozna mieć wszystkiego .Ja z kolei myślałem że przednie siedzenia rozkładają się bardziej .
Gorzkim byłem w tą sobotęw serwisie i już po drugiej wizycie jest trochę lepiej - zobaczymy jak będzie za trzecim razem . Przegląd okresowy + wymiana podstawy akumulatora , zbiorniczka wyrównaczego układu chłodzenia oraz obudowy foltra powietrza zabrał serwisowi ponad 3 godziny
|
|
|