To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Mitsubishi Carisma Carisma 2000

cwaniak - 04-12-2011, 19:00

reicz napisał/a:
radeksz82 napisał/a:
reicz napisał/a:
tylko po co...??? żeby sobie ego podnieść skoro to i tak 90 KM. Nie widzę sensu (ja osobiście) żeby tyle kasy wkładać tylko w wygląd, wolałbym jednak więcej mocy żeby móc się pobawić, a nie na skrzyżowaniu lanos albo jakaś thalia zostawia z tyłu tak ładnie wyglądający samochód i tylko wyglądający.

To po co sobie kopiłeś Carismę zęby cie lanos czy thalia oglądała we wstecznym lusterku.Było se kupić bemke czy gofra

dlatego mam samochód który wygląda jak samochód a nie jakby miał ze 200 KM. I dlatego piszę że moim zdaniem wydawanie tyle kasy tylko za wygląd i 0 mocy mija się z celem, ale nie będę się kłócił bo widzę że trafiłem na zwolennika samochodów "sportowych" tylko z wyglądu ;) i jak piszę jest to tylko moje zdanie i nie bierz tego tak do siebie.

Każdy samochód wygląda jak samochód kwestia gustu . A moim zdaniem masz taki samochód na jaki cie stać , nie jaki ci się podoba. A pisząc ze wkładając 1-2 tysiące w swoja Cari z przebiegiem ponad 260000 uzyskasz taki sam efekt. No no aby więcej takich tuningowców jak Ty. A jak byś był troszkę rozeznany w cenach Carismy nie tylko na Polskim rynku , to byś nie pisał głupich postów. A tu masz przykład; http://szukaj.pl.mobile.e...ORT&tabNumber=2
i porównaj swoja Cari do tej Cari

ttomek551 - 10-12-2011, 21:00

Według mnie jest to Carisma z jakimś pakietem, który widziałem w niemieckich prospektach, ogólnie bardzo podobnych (choćby skuli tych lamp) jest ich dosyć sporo na mobile.eu. Jednak owa Carisma została wg. mnie po prostu przemalowana, zmienione felgi i spoiler na tylnej klapie :) założę się, że z tyłu miała rury wydechowe z dwóch stron? Srebrne wyglądają znacznie lepiej :D