To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Auto Detaling szczecin

wookash83 - 20-03-2012, 21:33

To co Ty zaczynasz?? :P
robimy jakąś kolejność? ja w wtorek oddaje samochód to Pana Sławka na parę dni co by mi te nadkole zrobił więc po tym mogę ruszyć z tematem..

Anonymous - 20-03-2012, 21:44

no właśnie ja też jeszcze chcę oddać auto do Sławka :P (wiadomo nadkola), więc póki co ja będę pewnie ostatni, ale jak ktoś chce zobaczyć pracę na żywo, to będę miał info przy kolejnym aucie i można się ze mną zabrać na wycieczkę żeby podejrzeć jak to wygląda na własne oczy :)

a tak jeszcze taka anegdotka:

jestem sobie ostatnio na mojej ulubionej myjni ręcznej, i tak z ciekawości pytam ile za taką polerkę całego auta tak na lustereczko, słyszę że 200 plnów, to dopytuję czy to tylko przejechanie go faracellą czy czymś jeszcze, w odpowiedzi na to dostaje że nie no wosk jeszcze nakładamy będzie pięknie... :lol: :roll:

pewnie co to jest glinka i do czego służy chłopaki nawet pojęcia nie mają, o hologramach które zostają po faracelli też już nie chciałem wspominać. Do machania szmatą po aucie to sie nadają no ale do niczego więcej.

mkm - 21-03-2012, 01:56

Derpin napisał/a:
pewnie co to jest glinka i do czego służy chłopaki nawet pojęcia nie mają, o hologramach które zostają po faracelli też już nie chciałem wspominać.

Jak drzesz na ostro to glinka nie jest potrzebna.
Co do farecli to w ofercie jest trochę więcej niż sama G3, a jakbys zobaczył prace fachowca wykonaną Fareclą to byś w życiu nie powiedział, że tak można tą pastę wypracować.
Farecla jest nielubiana, bo bardzo łatwo można przebić się nią przez warstwy i w niedoświadczonych rękach można nią narobić sporych szkód... no i syfi niemiłosiernie. :wink:

Anonymous - 28-03-2012, 22:29

nowe fotki na stronie http://szanuj-sie.pl/foru...89&p=5713#p5713

robiony był saab 93 z 2008 roku i bmw e90 z 2005 roku, moje auto idzie do roboty na weekend więc też będą fotosy i możliwość ocen przez Was osobiście na jakimś zlocie :)

[ Dodano: 01-04-2012, 17:19 ]
http://forum.mitsumaniaki...1038439#1038439 :)