Łódzkie - SPOT w M-cu Grudniu
Anonymous - 06-12-2006, 21:38
Leppe napisał/a: | proponuję przenieść nasze spotkanko na następną sobotę |
popieram! w następną sobote pracuje do 16, wiąc wtedy stawię się na pewno. tylko znowu gdzie... moja propozycja już była (do końca nie iwem czy sprawdziła się czy nie), teraz ktoś inny wymyśla lokal
Anonymous - 08-12-2006, 20:03
good idea, bo teraz ja bym znowu wpadł tylko na 2 fajki...
przyszły tydzień obstawiam bardziej pozytywnie. Ale cóż shit happens jednemu częściej innemu rzadziej...
Leppe - 10-12-2006, 10:06
To jak spotykamy się w wekeend czy nie A jeśli tak to gdzie
Bolek - 10-12-2006, 10:14
Najbliższa sobota, Prestige (czy jak to się pisze) godzina 18:00?
Może jeszcze raz w Łodzi bo przed świętami każdy może mieć więcej roboty i bliżej jest lepiej.
Poza tym mam tam roewrem tylko 25 minut od domu.
Matejko - 10-12-2006, 13:49
bede i ja(chyba ze znowu cos sie wysra nie wiadomo gdzie), no i chyba nie musze pisac ze w pabianicach to by mi bardziej pasowalo
biore moja druga polowke
ktos do domu musi mnie jakos dowiezc
piwkotom - 11-12-2006, 17:22
jak ten weckend to bede na 1000000000000%
ustalcie co gdzie i jak, a ja sie dostosuje
pozdroofki
Anonymous - 11-12-2006, 23:01 Temat postu: Witam wszystkich bardzo serdecznie... No wlasnie....gdzie..i..w sobote czy w niedziele?
pozdrawiam...
Chooper - 11-12-2006, 23:13
patrycjusz83, nie wprowadzaj już zamieszania, sobota to sobota.
I osobiście jestem zdania, że skoro przyjeżdża Mateusz, to mozna zrobić mu tą przyjemnośc i komfort, i zebrać się w Pabianicach. (nie wszyscy muszą być przecież autami, wystarczy, że będą jechały dwie osoby z pólnocnej części łodzi i moga zebrac resztę po drodze).
Bolek - 11-12-2006, 23:28
To ja bym się chętnie z kimś umówił kto jedzie z Łodzi i do niego bym rowerkiem podjechał a potem w te i nazad autem. Może ktoś będzie chętny?
Matejko - 12-12-2006, 01:09
Chooper napisał/a: | I osobiście jestem zdania, że skoro przyjeżdża Mateusz |
dzieki Misiu, ale nie problem, moge dojechac do lodzi - po drodze cie zgarne, a spowrotem jakos sie powinnismy dotoczyc
Bolek - 12-12-2006, 21:54
Dobra wszyscy jesteśmy grzeczni i umiemy ładnie pisać ale gdzie sie spotkamy?
young - 13-12-2006, 14:48
TRZEBA ZAŁATWIć NOCLEG DLA MATEJKI !!!!!!!!!!
CHŁOPAKI CO SIE Z WAMI DZIEJE ?!!!!!
TRZA CHŁOPA GDZIEś PRZENOCOWAć
JA NIESTETY W NIEDZIELE RANO MUSZE SPADAC DO BYDGOSZCZY, A W SOBOTE WIECZOREM MAM WIGILJę FIRMOWą, WIęC ODPADAM
LICZę żE KTOś Z NASZEJ "RODZINY" SIę ZLITUJE NA BIDULą
Matejko - 13-12-2006, 14:59
tos pojechal, spoczko nie ma problemu - wezme kierowce ze soba
ale zawsze byloby mniej klopotu nie zabierac kierowcy, morda dal ciala z ta wigilia wiec nie ma co na niego liczyc
Chooper - 14-12-2006, 20:10
ponieważ nie kwapicie sie aby coś zadecydować, to po kontakcie z bardzo wpływowymi osobami wujek Chooper zarządza spotkanie w sobote o godz 18.00 w restauracji "Prestige" na ul. Pomorskiej (tam, gdzie ostatnio).
MIejsce to nie podlega juz zmianie, ponieważ zostało zbyt mało czasu na jakiekolwiek wspólne rozważania, a ponadto ta informacja już została przekazana kilku osobom, które do soboty nie będą już miały mozliwości odczytania tego info.
W związku z powyższym zapraszam na spotkanie
P.S. Mateusz, kombinuję Ci nocleg, ale jeszcze dam znać co i jak
Matejko - 14-12-2006, 20:38
Chooper napisał/a: | P.S. Mateusz, kombinuję Ci nocleg, ale jeszcze dam znać co i jak |
zobacz bo moze w jakims domu uciech za cala noc biora tyle co w jakims hotelu - a ile radosci bede mial
|
|
|