Zloty i Spoty - V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW!
Anonymous - 17-12-2006, 15:12
Tja ja tez ofiaruje swoja pomoc
Jackie - 17-12-2006, 16:35
Panie i Panowie,
Konkrety: kto, kiedy, co i gdzie. Na razie uprawiamy marynistykę a czas leci. Na zlocie może być ponad 200 osób (może i oby więcej) coś im trzeba zapewnić i zorganizować. Czekam na KONKRETY.
Pozdrawiam
Anonymous - 17-12-2006, 16:49
Jackie spokojnie, niech lodziaki tu zajrza swoj droga to odpowiedzial bys mi na pw moze
kordiank2 - 17-12-2006, 17:08
rozumiem, że każdy klubowicz otrzymał dzisiaj maila z linkiem do tego wątku. proponuję poczekać na odzew do jutrzejszego wieczora i jeśli nikt chętny do organizowania zlotu w borkach się nie odezwie, to robie zlota w Andryjankach na boisku szkolnym
raddex - 17-12-2006, 17:56
Mam nadzieje, że nie zabraknie chętnych do organizacji zlotu. Ja mogę przyjechać wcześniej na miejsce przeznaczenia i pomóc w organizacji, choć nie wiem gdzie te Borki są. Ale odpada załatwianie ośrodka itp, bo mam trochę za daleko. Mogę pomagać w ulokowaniu klubowiczów w pokojach, domkach itd. już na miejscu. No i jakieś plakaty, wszystko co z poligrafią związane.
Anonymous - 17-12-2006, 19:03
pomoge chetnie w miare wolnego czasu, przy organizacji na miejscu i w praktyce, nigdy nie bylem do tej pory na zlocie, wiec raczej moge robic co kto zapoda...
pozdrawiam
lukefu@wp.pl
TRAWOR76 - 17-12-2006, 20:29
super!!!jak coś mogę pomóc to chętnie w wolnym czasie!!nigdy nie byłem na takim zlocie fajnie wszystkich będzie zobaczyć i wasze miśki!!!pozdrawiam i co mogę to pomogę!!
Anonymous - 17-12-2006, 21:33
Zgłasza się jeszcze jedna osoba do pomocy z Gdańska.
Jeśli trzeba to i jeszcze jedną zmobilizuje
Ku chwale MITSUBISHI
Anonymous - 17-12-2006, 22:53
no no chetnych nie brakuje. Ludzi z okolic miejsca spotkania NARAZIE nie widac aleee spokojnie na 100% ekipa zrobi co trzeba-wierze w Was!!
czekam z niecierpliwosca na jakies wieści, pozdrawiajac
Chooper - 17-12-2006, 22:59
Jacuś, spokojnie, bo zaczynasz sie zachowywac jak mały złośnik wtykający badyle w mrowiska.
Przecież bylismy w Borkach i chłopaki rozawiali z łascicielami obiektu,że nie ma zadnego problemu. Na obecną chwile, każdy z nas ma troche napięty grafik (szczególnie mówie tu o Youngu, który miał się zająć kwaterami), niestety akurat końcówka roku w niektórych branzach jest bardzo nerwowa.
Wczoraj nawet o tym rozmawialismy i zostało ustalone, że po nowym roku zaczynamy juz konkretnie ustalać po kolei wszelkie sprawy...
koral - 17-12-2006, 23:22
Jam z Lodzi. Na chwile obecna chetnie bym pomogl, tym bardziej ze lubie organizowac imprezki, natomiast moje doswiadczenie w tyluosobowych dzianiach jest - delikatnie mowiac - znikome. Natomist moge zasugerowac 2 inne miejsca w centrum kraju, kolo Belchatowa: Słok i Wawrzkowizna. Na Słoku byl zjazd opel omega.
--
Sigma bardzo wkrótce
Anonymous - 17-12-2006, 23:37
koral napisał/a: | Natomist moge zasugerowac 2 inne miejsca |
Trzeba bylo to zrobic pare miesiecy wczesniej Teraz to juz po ptakach Ja kolo marca bede sie bronil wiec do tego czasu raczej w niczym nie pomoge. Po obronie jestem do dyspozycji.
koral - 18-12-2006, 00:06
Pare miesiecy wczesniej nie wiedzialem ze bede kupowal mitsu
Potek - 18-12-2006, 00:25
Jackie spokojnie, tak jak napisał Chooper czuwamy i nie prześpimy ważnych terminów. Myślę, że zaraz po Nowym Roku ruszymy z kopyta z załatwianiem konkretów. Dyskutowalismy już na kilku sopotach o tym co chcemy żeby było na zlocie i mamy dosyć jasno sprecyzowaną wizję całej imprezy, na pewno odezwiemy sie do Ciebie i do Firka z pytaniami w różnych kwestiach, jako że wy już macie organizacje takiej imprezy za sobą.
koral, zapraszamy na spotkania grupy łódzkiej, kiedy i gdzie dowiesz się czytając forum łódzkie, każda pomoc sie przyda
sion2002 - 18-12-2006, 08:54
Witam
Jeśli będą potrzebne jakie wydruki na banerach, czy nakeljki na szyby powinno udać mi się coś po kosztach zorganizować.
Pozdrawiam
Szymon
|
|
|