MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Auto-Krak - nowy serwis Mitsubishi w Krakowie?
mystek - 08-07-2012, 09:04
Ja również polecam Auto-Krak, co prawda kupowałem tam jedynie gumy stabilizatora, ale obsługa - fakt, bardzo miła . Jedyna ich wada to... lokalizacja, przynajmniej jak dla mnie, mieszkańca Huty.
PS: przedwczoraj byłem u Filipowicza i... odziwo pan pod wąsem był miły!! Poczuli zapach konkurencji od pana Wójcika?
grzes - 26-07-2012, 21:45
Byłem tam 2 dni temu, 60 tys, 3 lata-polecam.
Koszt 515PLN (rabat 13% na części, 15% na robociznę) wkład filtru powietrza,filtr p/pyłkowy - zamienniki, filtr oleju mitsu, olej własny (Shell Helix 5w-30). Bardzo miła obsługa, na koniec samochód wypucowany nawet pod maską:)
gigante - 22-08-2012, 12:44
Dzięki za polecenie i cennik usług. Ale to tej kwoty chyba jeszcze trzeba doliczyć Twoje "materiały własne"? Czy to był przegląd gwarancyjny, czy pogwarancyjny? Bo nie widać na zestawieniu filtra oleju. Pytam, bo mam jeszcze auto na gwarancji, też z reguły przywożę własne materiały, ale np. filtr oleju kupuję u dealera Mitsu oryginalny, bo mi powiedziano, że gdybym zastosował zamiennik, a coś stałoby się z silnikiem, to MMC Car Poland nie uzna gwarancji.
tyku - 24-08-2012, 22:21
gigante, gigante napisał/a: | Wszystkie materiały własne |
Przegląd był gwarancyjny i czytasz dobrze, materiały własne i z najwyższej półki(Millers Oils). Filtr oleju własny oryginalny MMC.
DjQuest - 14-09-2012, 10:36
tyku napisał/a: | gigante, gigante napisał/a: | Wszystkie materiały własne |
Przegląd był gwarancyjny i czytasz dobrze, materiały własne i z najwyższej półki(Millers Oils). Filtr oleju własny oryginalny MMC. |
Ile wyjeżdziłeś kilometrów, że wymieniałeś olej w skrzyni i płyn w chłodnicy ? Na własne życzenie ?
tyku - 14-09-2012, 11:01
DjQuest, Przy przeglądzie miałem 19 237 km. Chodzi o to, że fabrycznie to byle co zalewają, a była okazja i miałem płyny to wymieniłem. Filtr powietrza też wymieniłem, chociaż mechanik zapewniał mnie, że jeszcze w dobrym stanie (jak miałem to co mi będzie zalegał w domu)
DjQuest - 14-09-2012, 16:32
No tak myślałem spoko bardzo słuszna decyzja misiek lubi zmiany fabrycznych wynalazków w czasach oszczędności fabryk w kryzysie . Ja zrobiłem to na pierwszym przeglądzie 9500 km .
April77 - 03-10-2012, 14:04
Dzisiaj byłem w Auto Kraku. Wymiana amortyzatorów, odbojów, gum stabilizatora z robocizną 1000 zł Brutto.
Gdybym kupował części w internecie plus robocizna wyszło by więcej. POLECAM!!!
Do tego jako jedyni wykryli problem i go naprawili (stuki z zawieszenia, na trzepakach nic nie wychodziło!!!)
Dodam że stuki (w ciągu dwóch lat ) zgłaszałem przy przeglądach, wymianach kół, klocków, tarcz itd podczas wizyt w serwisach:
5 X u Filipowicza
4 X w Feuvert
4 X w Norauto
2 X u diagnosty
2 X "u Pana Kazia"
NIKT NIE RACZYŁ ZGŁĘBIĆ TEMATU.
Po dobrych opiniach o Auto Kraku na forum podjechałem do nich na promocyjny przegląd za 49zł (w zeszłym tygodniu)
Przejechałem się z mechanikiem, usłyszał delikatny stuk ale jak zwykle na trzepakach cisza.
Dostałem pyszną kawkę (kolega Tyku wrzucił zdjęcie ) i nim się zorientowałem pół zawieszenia było już rozebrane. Diagnoza (trafna) stukający amortyzator.
JEDYNY SERWIS KTÓREMU SIĘ CHCE NAPRAWIAĆ AUTA A NIE TRZEPAĆ KASĘ ZA NIC.
Jeszcze raz POLECAM.
waldinio - 31-10-2012, 12:56
ja też już po przeglądzie w Auto-Krak, szczerze polecam miła obsługa, kawka, ciasteczko, autko umyte, cena 3 przeglądu 536zł, własny olej, filtr przeciwpyłkowy i filtr oleju - łącznie 685zł
najlepszy salon i ASO w Krakowie!!!
Firebee - 01-11-2012, 20:03
pamiętajcie by powoływać się na Klub Mitsumaniaków, by otrzymać rabat!
adamg - 26-01-2013, 19:35
W poniedziałek wybieram się do nich na wymianę rozrządu, zobaczymy jak będzie. Na pierwszy kontak ok Lokalizacja jak dla mnie nie najlepsza, bo ciężko będzie z powrotem do miasta no ale może będzie jakaś taksówka.
Zobaczymy jak będzie z rabatem, co prawda karty klubowej nie mam ale zapytam.
gzesiolek - 11-03-2013, 22:33
Polecam,
Zrobilem sobie przeglad po 4. roku...
Ceny jak na ASO w Krakowie przyzwoite...
Chyba najwiekszy feedback po przegladzie jaki dotychczas mialem, wydruki z testow zawieszenia, hamulcow i aku plus wyjasnienie co i jak...
Smaczna kawa...
No i dowozka blizej miasta gratis
Bardzo duzy PLUS i jesli to czytaja... Trzymajcie tak dalej!
Po takim serwisie, az zaczalem sie przygladac czy jednak jakos sie nie przekonam do nowego Outka za te 3-4 lata
Firebee - 12-03-2013, 15:47
gzesiolek napisał/a: |
Bardzo duzy PLUS i jesli to czytaja... Trzymajcie tak dalej!
|
czytają i wkrótce będziecie mogli z nimi dyskutować w tym temacie
Auto Krak - 13-03-2013, 14:43 Temat postu: Auto Krak dealer Z ramienia Auto Krak-u chcielibyśmy serdecznie podziękować za wszystkie opinie i obdarzone nas zaufanie, jednocześnie w przyszłości będziemy dokładać wszelkich starań, aby poziom naszych usług utrzymywał się na jak najwyższym poziomie
Dziękujemy:)
Dyrekcja wraz z pracownikami Auto Krak
[ Dodano: 13-03-2013, 15:15 ]
Nowe, atrakcyjne rabaty na usługi i części w naszym serwisie:
Wiek samochodu:
4 - 5 lat, 20 % rabatu na robociznę, 10% na części
6 - 7 lat, 30% na robociznę, 15% na części
8 i więcej, 40% na robociznę, 20% na części,
Więcej informacji pod numerem:
tel. 12 353 30 52
lub
e-mail: serwis.mitsubishi@autokrak.pl
NOWE WIOSENNE PROMOCJE! ZAPRASZAMY!
http://mitsubishi.autokra...serwis-i-uslugi
Maciek111 - 16-03-2013, 18:30
Znowu trzeba ich pochwalić . oprócz dobrej roboty miła atmosfera i czas oczekiwania szybko zleciał. Musieli niestety na mnie poczekać ze względu na wczorajszą aurę -ale dali rady. Ceny nawet nie kładą na posadzkę. Dzięki Panowie.
|
|
|