[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Ryglowanie drzwi
danino88 - 23-04-2012, 18:12
Cytat: | sveno, z tego co wiem, to wystarczy posiadać panel który ma ten przycisk, włożenie takiego panelu do auta automatycznie powoduje, że działa z niego ryglowanie drzwi, widocznie w Twoim panelu oprócz przycisku brakuje jeszcze jakieś elektronicznego robaczka |
ale głupoty
Cytat: | He, spoko bajer.. ale przecie wystarczy zablokować pstryczkiem drzwi kierowcy wtedy i tak centralny zamknie wszystkie drzwi:) ale ciekawy bajer:) |
no wlasnie problem w tym że tu masz dostepne pod reka i mozesz zamknac drzwi mniejsza sila
Cytat: | zrezygnowałem z tego rozwiązania po kilku dniach, ponieważ tak jak w VW, albo mercedesie w galancie drzwi nie otwierają się po pociągnięciu za klamkę, co powodowało, że właśnie musiałem otwierać drzwi tym przyciskiem, albo ręcznie za rygiel... Oczywiście można by było zrobić tak, żeby się otwierał po zgaszeniu, ale co w przypadku jak ktoś wysiada "po drodze..." ? |
Z jednej strony jest to fajne rozwiazanie np w miescie, jednak z drugiej strony w przypadku właśnie wysiadania trzeba nacisnąć przycisk, więc ja bym tego nie podłączał do prędkości a uzależnił od swoich potrzeb. Jadę przez miasto, czuję się nie pewnie zamykam sobie drzwi - proste
Cytat: | Obawiam się, że tak... |
tak ale nie dużo
sveno czemu nie napisałeś o co dokładnie Ci chodzi, od razu bym Ci powiedział [/quote]
Anonymous - 23-04-2012, 19:31
danino88 napisał/a: | ale głupoty |
to wyjaśnij, bo takie info gdzieś zasłyszałem i może powielam głupoty
danino88 - 23-04-2012, 20:24
Cytat: |
to wyjaśnij, bo takie info gdzieś zasłyszałem i może powielam głupoty | ktoś Ci powiedział, poźniej mówisz takie glupoty i nastepnie ktos powiela te głupoty
a sprawa jest nastepujaca ze w wiazce ktora idzie do panela brakuje 2 kabli proste ;D
|
|
|