To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga

arci - 24-10-2012, 21:32

Brak zorganizowanej grupy gości (na trybunach 65 ) ,mecz dobry , na C fana poświęcona tragicznie zmarłemu kibicowi , wprost rewelacyjna (momentami) postawa młodej Wisły, w"młodzieży siła"
sruba - 26-10-2012, 23:17

ha ! po frajerstwie kolejki (o ile nie rundy) z zeszłego tygodnia (2:3 ze Śląskiem), tym razem było dużo lepiej i to Lechia zgarnęła 3 pkt :P
i Wisełka też.
do kompletu - w niedzielę Śląsk pyknie Zagłębie w derbach i TKWM 9 pkt 8)

Marcin-Krak - 27-10-2012, 14:13

sruba napisał/a:
ha ! po frajerstwie kolejki (o ile nie rundy) z zeszłego tygodnia (2:3 ze Śląskiem), tym razem było dużo lepiej i to Lechia zgarnęła 3 pkt :P

I Rasiak strzelił :shock: :mrgreen:

Wisła - szok potrafili dobrze zagrać 20 minut - jest postęp - potem z każda minutą był dramat :evil:

sruba - 28-10-2012, 12:06

ten weekend naprawdę wygląda na wielce udany:

hehe, CHWM dali radę :twisted:

Dj Lexus - 28-01-2013, 22:44

Cytat:
Berbatow, Essien, Arszawin - gwiazdy za słabe na Polskę.

Za słaby na grę w Łódzkim Klubie Sportowym Paulinho znalazł się na liście życzeń czołowych klubów Europy. Reprezentanta Brazylii kuszą kontraktem włodarze Manchesteru City i Interu Mediolan. Trochę pogrzebaliśmy w archiwach i przygotowaliśmy dla Was listę piłkarzy, którzy mogli podbić boiska naszej Ekstraklasy, ale nikt nie przekonał się w Polsce o ich talencie.

Cały artykuł: http://zkarnego.interia.p...lske,nId,774174

Ogólnie ciekawe :wink: , tylko dlaczego u Nas ich nie chcieli :roll: .

Marcin-Krak - 29-01-2013, 11:24

Dj Lexus napisał/a:
Ogólnie ciekawe :wink: , tylko dlaczego u Nas ich nie chcieli :roll:

W sumie to takie sytuacje dzieją się wszędzie. Powodów jest całe mnóstwo, ale zazwyczaj i tak wszystko sprowadza się do jednego - czyli kasy ;)

Poza tym było u nas kilku piłkarzy z nazwiskami, a szału nie zrobili. Więc pojawia się obawa, że można stracić tylko na takim interesie.

Dla mnie smutne jest co innego. Że o naszych młodych piłkarzach w podobnych sytuacjach pisze się nie wiadomo ile, a potem słuch po nich ginie. A onanizowania się w mediach, że był w Realu, MU, Juve czy pieron wie gdzie jeszcze jest przez dobry miesiąc.

Marcin-Krak - 13-04-2013, 23:17

Po co te pokichane mamuty stoją przy liniach końcowych skorą okradają po raz kolejny klub, któremu i tak jest w tym sezonie pod górkę ??
Pan Jarzebak niech se wsadzi jarzębine w d i spada jak najdalej ślepuga niewydarzona. Ciekawe ile wziął za takie coś matoł jeden.

Dobranoc idę spać bo za dużo było % :P

arci - 14-04-2013, 13:38

Legia pokazała wszystko co możliwe : kartoniade (3),race,doping oraz ilość kibiców
wspierających zespół na wyjeżdzie , mając możliwość oceny obu warszawskich ekip
to jest między nimi przepaść kilku tysięcy lat świetlnych
Wisła z mega dopingiem który praktycznie prowadził cały stadion oraz z bardzo czytelną
oprawą ( w tygodniu na R22 została odprawiona msza w intencji śp H Reymana oraz
tragicznie zmarłym kibicom Lechii ) , w sumie na trybunach zasiadło prawie 25000 tys

Marcin-Krak - 16-04-2013, 09:32

Po "aferze autowej" i tym co mówi, a raczej pisze na swoim twitterze prezes Boniek mocno traci szacunek u mnie. Wcale nie ma tu znaczenia, że chodzi o Wisłę.
Ogólnie to w ogóle nie rozumiem podejścia do tych błędów pana Przesmyckiego i innych.
Pan Jarzębak - to powinien sędziować zawody w połowie ryb chyba. Tam nie będzie działał pod wpływem stresu może i nie będzie popełniał błędów.
Tym bardziej, że to nie pierwszy dość udany wyskok tego jegomości z gwizdkiem ;)

Marcin-Krak - 25-05-2013, 18:30

Wypada Legii pogratulować majstra :wink:
Aczkolwiek poziom naszej ligi zadziwia :shock: :evil:

McDoune - 26-05-2013, 00:40

Marcin-Krak napisał/a:
Wypada Legii pogratulować majstra :wink:
Aczkolwiek poziom naszej ligi zadziwia :shock: :evil:

e tam malkontenctwo Pan uprawiasz... wolę tę ligę niż zachwyty nad polską Borusią :mrgreen:

Legia na tronie, Legia w podwójnej koronie...

X mistrzostwo bardzo cieszy :mrgreen:

Marcin-Krak - 26-05-2013, 00:43

McDoune napisał/a:
e tam malkontenctow Pan uprawiasz... wolę tę ligę niż zachwyty nad polską Borusią :mrgreen:

Ja tam jednak wolę polską Borussię :P
Tydzień temu już będąc w stolicy miałem okazję słyszeć dobiegające już wtedy tu i ówdzie kto jest mistrzem Polski :wink:

Będę się cieszył o to tak szczerze jak ten mistrz awansuje do LM :!:

McDoune - 03-06-2013, 12:47

Marcin-Krak napisał/a:
McDoune napisał/a:
e tam malkontenctow Pan uprawiasz... wolę tę ligę niż zachwyty nad polską Borusią :mrgreen:

Ja tam jednak wolę polską Borussię :P
Tydzień temu już będąc w stolicy miałem okazję słyszeć dobiegające już wtedy tu i ówdzie kto jest mistrzem Polski :wink:

Będę się cieszył o to tak szczerze jak ten mistrz awansuje do LM :!:

A ja wolę jednak naszą rodzimą skopaną ligę, zwłaszcza w takie dni jak wczoraj :twisted:

gumas_72 - 26-02-2014, 09:06

ale u Was tu posucha :shock:
witam po przerwie
wracam do marki :mrgreen:

Marcin-Krak - 26-02-2014, 09:16

Wszelki duch... gumas_72, Ty żyjesz :mrgreen: