To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

Yoshiko - 21-05-2012, 12:23

volve napisał/a:
Sylwia jeszcze dzisiaj do nas nie zajrzała :roll:

jestem jestem - z tym, że zatyrana w pracy :evil:
volve napisał/a:
Chyba wczoraj balowała, bo po 24 widzę był wpis na forum Lublina :mrgreen:

zapaliłam lampkę nocną i grzecznie poszłam spać :mrgreen:

szuwar - 21-05-2012, 14:09

Siema ja na starym OT, z ranka napisałem a tu nic ... Patrzę a Wy uciekacie i nie am info ..... nieładnie .... FOCHHH .... i fotki bannera nie będzie
Galancior94 - 21-05-2012, 19:35

Yoshiko, Jak rodzice pojadą z wujkiem i ciotką ich autem to postaram się zawinąć dokumenty od misiaka i wpaść ;)

\/
O ja, ale wtopa. Przecież w środe misiak idzie do blacharza :/ Szkoda, bo bym się z chęcią pochwalił swoim/rodziców misiem ;D

JacekeR - 21-05-2012, 19:42

Galancior94 napisał/a:
Yoshiko, Jak rodzice pojadą z wujkiem i ciotką ich autem to postaram się zawinąć dokumenty od misiaka i wpaść

Lepiej nie bo du.. będzie sina, jak się starzy dowiedzą.

Yoshiko - 21-05-2012, 19:52

JacekeR napisał/a:
Galancior94 napisał/a:
Yoshiko, Jak rodzice pojadą z wujkiem i ciotką ich autem to postaram się zawinąć dokumenty od misiaka i wpaść

jak byś sam przyjechał autem to od nas też masz parę klapsów :mrgreen:

volve - 21-05-2012, 20:52

Cytat:

Yoshiko napisał/a:
jak byś sam przyjechał autem to od nas też masz parę klapsów

Staruchy :mrgreen: :p ;) Jakby sami za młodu nie robili różnych głupot :mrgreen:

Galancior94 napisał/a:
O ja, ale wtopa. Przecież w środe misiak idzie do blacharza :/ Szkoda, bo bym się z chęcią pochwalił swoim/rodziców misiem ;D

To teraz jak jakiś będzie spot w Waszych okolicach, to wpadaj rowerem/autobusem lub zabierz się z kimś od nas. Ja sam nie wiem, czy nie podjadę sobie PKS/PKP coby piwka się legalnie napić :D Choć to zależy, czy akurat będę miał "smaka" rano :mrgreen:
A przed 18-nastką zaczynaj robić prawko i później już legalnie będziesz mógł wpadać do nas Galem ;)

Galancior94 - 21-05-2012, 21:06

Spokojnie starzy by sie nie dowiedzieli ;D W sobote byłem się karnąć Audi i nic do tej pory jeszcze nie podejrzewali, ale to może dlatego że nim nie jeżdżą i nie pamiętają ile wachy było, albo cóś ;)

volve, 1 listopada mam 18-nastke to od razu 1 sierpnia wracam z wioski i się zapisuje na A+B ;D

A jak coś będzie w sobotę to może moto wpadnę ;D

Yoshiko - 21-05-2012, 21:13

volve napisał/a:
Cytat:

Yoshiko napisał/a:
jak byś sam przyjechał autem to od nas też masz parę klapsów

Staruchy :mrgreen: :p ;) Jakby sami za młodu nie robili różnych głupot :mrgreen:

:roll: nic sobie nie przypominam :roll: :mrgreen: ale to dlatego że tak jak powiedziałeś staruch ze mnie już jest :twisted: :mrgreen:

Galancior94 napisał/a:
A jak coś będzie w sobotę to może moto wpadnę ;D

legalnie :?: :mrgreen:

Galancior94 - 21-05-2012, 21:25

Tak legalnie ;D Posiadam prawo jazdy kat. A1 zdane za 1 razem ! <chwali sie> xD

A tak z ciekawości. Jest na tym forum mitsumaniak posiadający właśnie Mitsubishi Galanta (SE albo Avance, nie wiem nie rozróżniam) który dzisiaj między godz 20 a 21 stał przy ulicy al. Gryfa przy letnim ?

volve - 21-05-2012, 21:26

Galancior94 napisał/a:
volve, 1 listopada mam 18-nastke to od razu 1 sierpnia wracam z wioski i się zapisuje na A+B ;D

Rób jak najszybciej będziesz mógł, coby 500 zł nie stracić za jazdę bez prawka :/ No i tak tylko przypominam, że przy stłuczce z czyjejkolwiek winy będą już większe kłopoty, a o kolizję obecnie wcale nietrudno :/
Dobra koniec moralizowania, i tak wiadomo, że człowieka ciągnie "za młodu"(heh...nie wiem czy taki zwrot jest :D ) do kierowania - w sumie niektórym to wcale z wiekiem i kilometrami nie przechodzi :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Yoshiko napisał/a:
nic sobie nie przypominam

Hmm...sklero....ekhm....w sumie nic, nic :p :mrgreen:

Yoshiko - 21-05-2012, 21:28

volve napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
nic sobie nie przypominam

Hmm...sklero....ekhm....w sumie nic, nic :p :mrgreen:

własnie tak to się zwie po polskiemu hhehehheh masz rację :mrgreen:

[ Dodano: 21-05-2012, 21:30 ]
Galancior94 napisał/a:
między godz 20 a 21 stał przy ulicy al. Gryfa przy letnim ?

ja grzecznie o 15 30 zaparkowałam pod domkiem na Zachodzie :)

Galancior94 - 21-05-2012, 21:56

volve, 500 nie strace tylko 300 bo mam A1 ;D Ale dobra koniec to koniec ;) Albo nie ;D Ja stwierdzam takie cóś: auto jest po to aby rodzine przewieźć, spokojnie bez szarży, a moto jest od zapierdzielania ;D Teraz koniec :mrgreen:

Yoshiko, to może ktoś inny, bo go dość często widuje ;)

AAlaan - 21-05-2012, 22:12

chciałem powiedzieć że dzisiaj moja wygrana do mnie przyszła :mrgreen:
fajnaaaaaaa :mrgreen:

Galancior94 - 21-05-2012, 22:25

AAlaan, A mógłbyś przypomnieć co wygrałeś ? PS3 ? Bo to kurde daaawno było i nie pamiętam ;)
volve - 21-05-2012, 22:41

AAlaan napisał/a:
chciałem powiedzieć że dzisiaj moja wygrana do mnie przyszła :mrgreen:
fajnaaaaaaa :mrgreen:

Tylko uważaj, nie dawaj Pawlosowi bo się wciągnie jak JacekR i nici z grania :mrgreen: :p

Galancior94 napisał/a:
AAlaan, A mógłbyś przypomnieć co wygrałeś ? PS3 ? Bo to kurde daaawno było i nie pamiętam

Dokładnie, PS3.