Zachodniopomorskie - Spotkajmy się: propozycje gdzie i kiedy :)
JacekeR - 27-06-2012, 17:08
kimo napisał/a: | Zapraszam do Kołobrzegu |
A coś więcej, jakieś szczegóły, propozycje .... miejsce??
kimo - 27-06-2012, 23:48
Można na lotnisku w Bagiczu kilka km. od Kołobrzegu. Puki jeszcze nie zamknęli całego lotniska warto korzystać.
szuwar - 28-06-2012, 00:09
kimo napisał/a: | Zapraszam do Kołobrzegu |
Mam taką nadzieję w zeszłym roku udało się spotkać
http://forum.mitsumaniaki...t=63334&start=0
Mam nadzieję, ze zawitasz na nasze spoty również w innych miejscach ...
kimo - 28-06-2012, 19:49
będę jak najczęściej, gdy tylko czas pozwoli, żeby się zintegrować bliżej z forumowiczami
kimo - 05-07-2012, 21:11 Temat postu: Propozycja spotu na lipiec 2012 Witajcie ,
wpadłem na taki pomysł, czy w lipcu można by było zorganizować spot.
Moją propozycją jest Bagicz obok Kołobrzegu. Jedną z konkurencji mogła by być tak zwana "sprawnościówka". Można by było również sprawdzić autka na wyścigu 1/4 mili. (jeszcze jest na to miejsce). Dla zainteresowanych podaje link z Youtuba, gdzie widać na czym to wszystko polega.
ZLOT CMTEAM 07.06.2012 SPRAWNOŚCIÓWKA
http://www.youtube.com/watch?v=LAEjcWj-6p4
Jakieś propozycję ?
volve - 05-07-2012, 23:27
Napiszę swoje zdanie i proszę nie obrażaj się:
Uważam, że abyśmy pojechali na Twoje zaproszenie do Kołobrzegu, to najpierw powinieneś pojawić się na którymś ze spotów organizowanych przez nas. Bo na razie to nikt z nas Ciebie nie poznał, nie widzieliśmy Ciebie na żadnym spocie - a jednak taki wyjazd do Kołobrzegu to dla większości z nas grubo ponad 100 km...
Oczywiście jest to tylko moje zdanie...
kimo - 05-07-2012, 23:37
volve napisał/a: | Napiszę swoje zdanie i proszę nie obrażaj się: |
Obraziłem się i sprzedaje miśka
A tak na poważnie to nie mogliście zobaczyć, bo dopiero co się tutaj pojawiłem. Warto próbować, pytać i proponować. Oczywiście będę się udzielał i czekał na jakieś spoty w rejonie. W takim razie temat do "przeczekania"
kleryk-3kgt - 06-07-2012, 00:56
Jest jedno ale, na tym lotnisku można zostawić zawias. Masa dziur itd. Cześć jaką widać na filmiku, to chyba jest najlepsza z najlepszych.
Drugie ale to takie ze nikt o to lotnisko nie dba bo tłuste knury nie mogą się zdecydować co dalej i czyje to jest. Tak było jak tam mieszkałem, czyli jakieś 26 lat. Na ów lotnisku raz zostawiłem podłogę i więcej nie mam zamiaru powtarzać tego, jak i zapewne znakomita większość.
szuwar - 06-07-2012, 11:05
kimo, nasz kolega volve, ma rację, nie byłeś na naszych spotach i nie wiesz jak wyglądają, u nas sprawnościówka to przenoszenie kosza z bagażnika na stół i kto pierwszy poleci do grilla aby przewrócić mięsko
Spot na Bagiczu był w zeszłym roku i czego brakowało, miejsca/ ławki aby usiąść, stolika itp nadrobiliśmy towarzystwem
Troszkę się rozeznałem i mam dwie miejscówki ale muszę podjechać i sprawdzić na 100% czy nic się nie zmieniło
JacekeR - 06-07-2012, 13:07
Czekamy z niecierpliwością na wyniki oględzin....
kimo - 06-07-2012, 14:13
Dlatego chcę, aby te spotkanie w Bagiczu było wyjątkowe. Często tam bywam na spotach kołobrzeskich i regionalnych różnych aut. Ale Mitsubishi jakoś nie widziałem tam w grupie, jedynie sporadyczne jednostki. No cóż na pewno teraz jak będzie spot w regionie to będe i pogadamy o tym przy przenoszeniu kiełbasek z auta na ruszt
offca - 06-07-2012, 22:09
kimo napisał/a: | Dlatego chcę, aby te spotkanie w Bagiczu było wyjątkowe. Często tam bywam na spotach kołobrzeskich i regionalnych różnych aut. Ale Mitsubishi jakoś nie widziałem tam w grupie, jedynie sporadyczne jednostki. No cóż na pewno teraz jak będzie spot w regionie to będe i pogadamy o tym przy przenoszeniu kiełbasek z auta na ruszt |
Nie o to chodzi, żeby czekać aż ktoś zorganizuje jakiś spot w regionie (a właściwie to w okolicy, bo regionalne to są co miesiąc), a o to, by przyjechać na spot. Szuwar ostatnio przyjechał z Koszalina.
Nie za bardzo się nam kalkuluje jechać 130km w jedną stronę, z 10 miesięcznym dzieckiem na pokładzie, żeby popatrzeć na ścigające się samochody i sprawnościówki Szuwar już napisał, jak u nas na spotach sprawnościówka wygląda Lotnisko nie jest do końca miejscem na wyjątkowe spotkanie. Chociaż, kiedyś mieliśmy wybuchające ognisko na Kluczewie Pod jakimś względem było wyjątkowe
Ale to tylko moje (Olka raczej też) subiektywne zdanie
kimo - 07-07-2012, 12:58
Hehe rozumiem już wszystko, ja gdy miałem wcześniej Nissana (niestety po trzech latach miałem wypadek i nie było co z niego składać) to byłem na trzech ogólnopolskich zlotach i jechałem nawet 600 km w jedną stronę i nie żałuje, dobrze wspominam tamte czasy.
Przerzuciłem się na Mitsubishi, co również nie żałuje i też chcę dobrze się bawić na zlotach i spotach
offca - 07-07-2012, 13:08
W takim razie zapraszamy na najbliższy, który jak na razie nie jest jeszcze sprecyzowany hhehehe
kleryk-3kgt - 07-07-2012, 22:31
kimo napisał/a: | Hehe rozumiem już wszystko, ja gdy miałem wcześniej Nissana (niestety po trzech latach miałem wypadek i nie było co z niego składać) to byłem na trzech ogólnopolskich zlotach i jechałem nawet 600 km w jedną stronę i nie żałuje, dobrze wspominam tamte czasy.
Przerzuciłem się na Mitsubishi, co również nie żałuje i też chcę dobrze się bawić na zlotach i spotach |
Dalej czegoś nie rozumiesz, oni nie pojadą tam bo mają paliwożerne galanty i za ciężko im zabrać do tego grilla. Dobra zabawa spocie/zlocie to jazda samochodem, choćby na 1/4 mili czy slalom ale większość tutaj jeździ co najwyżej do pracy, głębsze ruchy kierownicą mogą spowodować wyskoczenie barku itd. Mieszkam parę km od tych spotów i nie jeżdżę choć chciałem ale nie wyszło, mówi się trudno, jednak ekipę do grilla mam tutaj więc nie ma co płakać
Jednym słowem, odpuść.
|
|
|