To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkajmy się: propozycje gdzie i kiedy :)

JacekeR - 27-06-2012, 17:08

kimo napisał/a:
Zapraszam do Kołobrzegu

A coś więcej, jakieś szczegóły, propozycje .... miejsce??

kimo - 27-06-2012, 23:48

Można na lotnisku w Bagiczu kilka km. od Kołobrzegu. Puki jeszcze nie zamknęli całego lotniska warto korzystać. 8)
szuwar - 28-06-2012, 00:09

kimo napisał/a:
Zapraszam do Kołobrzegu :mrgreen:

Mam taką nadzieję :) w zeszłym roku udało się spotkać :)
http://forum.mitsumaniaki...t=63334&start=0

Mam nadzieję, ze zawitasz na nasze spoty również w innych miejscach ...

kimo - 28-06-2012, 19:49

będę jak najczęściej, gdy tylko czas pozwoli, żeby się zintegrować bliżej z forumowiczami :wink:
kimo - 05-07-2012, 21:11
Temat postu: Propozycja spotu na lipiec 2012
Witajcie ,
wpadłem na taki pomysł, czy w lipcu można by było zorganizować spot.

Moją propozycją jest Bagicz obok Kołobrzegu. Jedną z konkurencji mogła by być tak zwana "sprawnościówka". Można by było również sprawdzić autka na wyścigu 1/4 mili. (jeszcze jest na to miejsce). Dla zainteresowanych podaje link z Youtuba, gdzie widać na czym to wszystko polega.

ZLOT CMTEAM 07.06.2012 SPRAWNOŚCIÓWKA
http://www.youtube.com/watch?v=LAEjcWj-6p4

Jakieś propozycję ? 8)

volve - 05-07-2012, 23:27

Napiszę swoje zdanie i proszę nie obrażaj się:

Uważam, że abyśmy pojechali na Twoje zaproszenie do Kołobrzegu, to najpierw powinieneś pojawić się na którymś ze spotów organizowanych przez nas. Bo na razie to nikt z nas Ciebie nie poznał, nie widzieliśmy Ciebie na żadnym spocie - a jednak taki wyjazd do Kołobrzegu to dla większości z nas grubo ponad 100 km...

Oczywiście jest to tylko moje zdanie...

kimo - 05-07-2012, 23:37

volve napisał/a:
Napiszę swoje zdanie i proszę nie obrażaj się:

Obraziłem się i sprzedaje miśka :mrgreen:

A tak na poważnie to nie mogliście zobaczyć, bo dopiero co się tutaj pojawiłem. Warto próbować, pytać i proponować. Oczywiście będę się udzielał i czekał na jakieś spoty w rejonie. W takim razie temat do "przeczekania" :oops:

kleryk-3kgt - 06-07-2012, 00:56

Jest jedno ale, na tym lotnisku można zostawić zawias. Masa dziur itd. Cześć jaką widać na filmiku, to chyba jest najlepsza z najlepszych.
Drugie ale to takie ze nikt o to lotnisko nie dba bo tłuste knury nie mogą się zdecydować co dalej i czyje to jest. Tak było jak tam mieszkałem, czyli jakieś 26 lat. Na ów lotnisku raz zostawiłem podłogę i więcej nie mam zamiaru powtarzać tego, jak i zapewne znakomita większość.

szuwar - 06-07-2012, 11:05

kimo, nasz kolega volve, ma rację, nie byłeś na naszych spotach i nie wiesz jak wyglądają, u nas sprawnościówka to przenoszenie kosza z bagażnika na stół :) i kto pierwszy poleci do grilla aby przewrócić mięsko :)
Spot na Bagiczu był w zeszłym roku :) i czego brakowało, miejsca/ ławki aby usiąść, stolika itp nadrobiliśmy towarzystwem :)

Troszkę się rozeznałem i mam dwie miejscówki ale muszę podjechać i sprawdzić na 100% czy nic się nie zmieniło :)

JacekeR - 06-07-2012, 13:07

Czekamy z niecierpliwością na wyniki oględzin.... :)
kimo - 06-07-2012, 14:13

Dlatego chcę, aby te spotkanie w Bagiczu było wyjątkowe. Często tam bywam na spotach kołobrzeskich i regionalnych różnych aut. Ale Mitsubishi jakoś nie widziałem tam w grupie, jedynie sporadyczne jednostki. No cóż na pewno teraz jak będzie spot w regionie to będe i pogadamy o tym przy przenoszeniu kiełbasek z auta na ruszt 8)
offca - 06-07-2012, 22:09

kimo napisał/a:
Dlatego chcę, aby te spotkanie w Bagiczu było wyjątkowe. Często tam bywam na spotach kołobrzeskich i regionalnych różnych aut. Ale Mitsubishi jakoś nie widziałem tam w grupie, jedynie sporadyczne jednostki. No cóż na pewno teraz jak będzie spot w regionie to będe i pogadamy o tym przy przenoszeniu kiełbasek z auta na ruszt 8)

Nie o to chodzi, żeby czekać aż ktoś zorganizuje jakiś spot w regionie (a właściwie to w okolicy, bo regionalne to są co miesiąc), a o to, by przyjechać na spot. Szuwar ostatnio przyjechał z Koszalina.
Nie za bardzo się nam kalkuluje jechać 130km w jedną stronę, z 10 miesięcznym dzieckiem na pokładzie, żeby popatrzeć na ścigające się samochody i sprawnościówki :P Szuwar już napisał, jak u nas na spotach sprawnościówka wygląda :P Lotnisko nie jest do końca miejscem na wyjątkowe spotkanie. Chociaż, kiedyś mieliśmy wybuchające ognisko na Kluczewie :badgrin: Pod jakimś względem było wyjątkowe :badgrin:
Ale to tylko moje (Olka raczej też) subiektywne zdanie :twisted:

kimo - 07-07-2012, 12:58

Hehe rozumiem już wszystko, ja gdy miałem wcześniej Nissana (niestety po trzech latach miałem wypadek i nie było co z niego składać) to byłem na trzech ogólnopolskich zlotach i jechałem nawet 600 km w jedną stronę i nie żałuje, dobrze wspominam tamte czasy. 8)
Przerzuciłem się na Mitsubishi, co również nie żałuje :mrgreen: i też chcę dobrze się bawić na zlotach i spotach :biggrin:

offca - 07-07-2012, 13:08

W takim razie zapraszamy na najbliższy, który jak na razie nie jest jeszcze sprecyzowany hhehehe
kleryk-3kgt - 07-07-2012, 22:31

kimo napisał/a:
Hehe rozumiem już wszystko, ja gdy miałem wcześniej Nissana (niestety po trzech latach miałem wypadek i nie było co z niego składać) to byłem na trzech ogólnopolskich zlotach i jechałem nawet 600 km w jedną stronę i nie żałuje, dobrze wspominam tamte czasy. 8)
Przerzuciłem się na Mitsubishi, co również nie żałuje :mrgreen: i też chcę dobrze się bawić na zlotach i spotach :biggrin:

Dalej czegoś nie rozumiesz, oni nie pojadą tam bo mają paliwożerne galanty i za ciężko im zabrać do tego grilla. Dobra zabawa spocie/zlocie to jazda samochodem, choćby na 1/4 mili czy slalom ale większość tutaj jeździ co najwyżej do pracy, głębsze ruchy kierownicą mogą spowodować wyskoczenie barku itd. Mieszkam parę km od tych spotów i nie jeżdżę choć chciałem ale nie wyszło, mówi się trudno, jednak ekipę do grilla mam tutaj więc nie ma co płakać :)
Jednym słowem, odpuść.