To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Koszulki dla regionu Zachodniopomorskiego

jAZZMAN - 04-07-2012, 18:18

A może coś w ten deseń?

Naskrobałem na kolanie. Jak wiocha i do :butthead: to piszcie śmiało :) a najlepiej skasujcie posta :ANAL:

offca - 04-07-2012, 18:31

Mi osobiście podoba się ta pierwsza, tylko czcionka "zachodniopomorskie" do :butthead: . Przynajmniej każdy by wiedział, skąd dokładnie jesteśmy :mrgreen:
Yoshiko - 04-07-2012, 18:33

To ja może coś od siebie :)
nie potrafię robić takich cudów jak jAZZMAN dlatego postaram się zobrazować słowami
męską wyobrażam sobie że ma z tyłu na plecach po przekątnej szeroki ślad opony na którym wkomponowane jest ZACHODNIOPOMORSKIE i dwa znaczki mitsubishi na początku i końcu,
a z przodu koszulki tylko znaczek mitsumaniaki na "pierwsi" :wink: i pod nim nick i tyle tak widzę męską :)
jAZZMAN jak możesz moje słowa przelać na minitor to bardzo bym prosiła :D

aha no i nie haft, mówię zdecydowane nieeeee albo porobią się dziury albo będzie się zwijać :evil:

jAZZMAN - 04-07-2012, 18:50

Yoshiko napisał/a:
jAZZMAN jak możesz moje słowa przelać na minitor

Nie wiem czy będę umiał :)

[ Dodano: 04-07-2012, 19:00 ]
I dwuślad :)

Yoshiko - 04-07-2012, 19:10

nie wiem czy widzieliście te koszuli z Częstochowy :)
bardziej chodziło mi o coś takiego z tym śladem opony :)

http://img18.imageshack.u.../koszulki1r.jpg

a napis zach pom też w kolorze białym wyodrębnionym z tej opony :D
ja wiem marudzę ale nie umiem sama zrobić :P

jAZZMAN - 04-07-2012, 19:23

offca napisał/a:
czcionka "zachodniopomorskie" do :butthead:

można zmienić :)

Yoshiko napisał/a:
bardziej chodziło mi o coś takiego z tym śladem opony :)

http://img18.imageshack.u.../koszulki1r.jpg

ale
Yoshiko napisał/a:
na plecach po przekątnej szeroki ślad opony

to się pogubiłem, coś w ten deseń?

Yoshiko - 04-07-2012, 19:58

a bez tego mitsumaniaki na plecach i ślad od ramienia ku dołowi, mniejsze znaczki czarne litery z białą obwódką i ten ślad jak by trochę delikatniejszy ?????
ja tylko tak sugeruję :D

jAZZMAN - 04-07-2012, 20:08

jAZZMAN napisał/a:
ja tylko tak sugeruję :D

dawaj póki mam siłę... po spocie nad Miedwiem coś wlazło mi w korzonki i ledwo siedzę przy klawiszach :(

Yoshiko napisał/a:
ślad jak by trochę delikatniejszy

czyli bardziej przeźroczysty jak poniżej czy może delikatniejszy (w sensie kształtu) wzorek?

Yoshiko - 04-07-2012, 20:20

jAZZMAN napisał/a:
czyli bardziej przeźroczysty jak poniżej czy może delikatniejszy (w sensie kształtu) wzorek?

w sensie kształtu :) a spróbuj białym i mniejszy napis :wink:

[ Dodano: 04-07-2012, 20:22 ]
jAZZMAN napisał/a:
po spocie nad Miedwiem coś wlazło mi w korzonki

uuuuu to nie dobrze :( życzę zdrówka :wink:

jAZZMAN - 04-07-2012, 20:30

O tym myślisz Yoshiko?

Nie wiem ale mi się podoba jak ten pasek jest taki mniej rzucający się w oczy :shock: :

[ Dodano: 04-07-2012, 20:32 ]
Yoshiko napisał/a:
życzę zdrówka

Dziękuję, jutro jadę na RTG. Dziś jak byłem po skierowanie to panie pielęgniarki z recepcji zaśmiewały się ze mnie (szedłem zgięty w pół) abym uważał na "zaplecze". Nie wiem, co je tak rozbawiło :lol: . Pół dnia leżałem plackiem, ale już mnie nosi...

JacekeR - 04-07-2012, 21:06

Ten znak po oponie wygląda z daleka jak szarfa "miss polonia 1980" , nie lepiej zrobić tylko kawałek tego śladu u dołu jak w linku Yoshiko. Na męskiej może być szerszy a na damskiej węższy. A i napis mitsumaniaki zostawił bym jak w pierwszym projekcie jAZZMANA tylko bez zarysu kraju i zachodniopomorskiego.
Yoshiko - 04-07-2012, 21:06

no to jeszcze jeden pomysł teraz pawlosa ale on się wstydzi pisać :mrgreen:

z tyłu na plecach kontur gryfa pomrskiego który niby trzyma znaczek mitsumaniaków coś w deseń pierwszej zamiast mapki Polski
a z przodu znaczek Mitsu pod spodem nick i pod spodem coś z takich śladów http://www.ii.uj.edu.pl/~...h/opontest.html (ja wiem to rowerowe :mrgreen: ) z zakrętem do prawego ramienia :wink:

offca - 04-07-2012, 21:25

Pierwszy (z 19.32), ten wzór opony, inna czcionka, bez napisu Mitsumaniaki, kolor jasno-szary, bliżej bieli niż szarości. Ślad od ramienia, aż po :butthead: po skosie :P
Taka moja luźna sugestia :P
Chciałabym też zobaczyć projekt Pawlosa. W końcu gryf jest nasz, więc to byłby symbol województwa :D Mamy swoje tradycje w końcu :D

jAZZMAN napisał/a:
dawaj póki mam siłę... po spocie nad Miedwiem coś wlazło mi w korzonki i ledwo siedzę przy klawiszach :(
jAZZMAN napisał/a:
Pół dnia leżałem plackiem, ale już mnie nosi...

Idź do kręgarza, 2-3 wizyty i będziesz jak nowo narodzony :) Wiem co mówię :P W razie czego, mogę Ci załatwić namiary na gościa z ZS.

jAZZMAN - 04-07-2012, 21:32

JacekeR, bez "szarfy" :)

Yoshiko, skupmy się na gryfie :)
Nie mam pojęcia jak mu coś w łapy wcisnąć aby to zgrabnie wyglądało

Chyba, ze gryf nie w stylu godła a bardziej stworzenia

ale do tego potrzebny nam rysownik, który go narysuje (prawa autorskie)

[ Dodano: 04-07-2012, 21:36 ]
offca napisał/a:
Idź do kręgarza, 2-3 wizyty i będziesz jak nowo narodzony :) Wiem co mówię :P W razie czego, mogę Ci załatwić namiary na gościa z ZS

Dziękuję, zobaczymy najpierw, co pokaże RTG.

[ Dodano: 04-07-2012, 21:37 ]
Wasze propozycje co raz się rozbiegają i jest ich co raz więcej :) fajnie...
ale muszę wracać do leżenia plackiem. pomyślimy coś jutro jak będę miał moce :)

JacekeR - 04-07-2012, 22:44

A może olejemy gryfy i znaczki mitsu , najprostrza będzie najlepsza. Napis zachodniopomorskie u góry a mitsumaniaki na dole. wszystko w linii prostej. na plecach. Przód zostawiamy.