To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rossoszyca + region Ziemia łódzka ;)

Matejko - 24-09-2005, 00:10

no mnie termin 9.X tez pasuje, to jak przyklepujemy?? :D
Anonymous - 24-09-2005, 00:31

OK, 09.10 może być, w niedziele szkołe kończe o 14:50, mniej więcej od tej godziny jestem wolny. Jeśli tylko dobra godzina będzie to ja jestem 100% zaa :twisted:

A chciałem jeszcze zapytać, bo nie bardzo wiem co negocjuje :) do Rossoszycy raczej nie pojade bo wozu nie mam :cry: ale na tą większą bibe w rejonach łodzi to tak.

Bo tak jakoś nie rozdzieliliśmy tych spotów więc pytam zeby uniknąć nieporozumień

Anonymous - 24-09-2005, 00:39

niedziela po poludniu to zdecydowanie rossoszyca... :)

Memphis - zawsze mozesz sie z kims zabrac! :D

Anonymous - 24-09-2005, 01:25

:o no jeśli ktoś jadący z łodzi miał by miejsce na mnie małego biedaczka bez samochodu to było by naprawde miło ale nie chce się też na siłę wciskać, jakby to nie sprawiało problemów to chętnie się z kimś zabiore. :wink:

[ Dodano: 24-09-2005, 01:51 ]
Napisałem ktoś "ktoś jadący z łodzi", no albo ktoś jadący przez łodź :wink:

[ Dodano: 24-09-2005, 01:52 ]
kurcze o jedno "ktoś" zadużo :lol:

Chooper - 24-09-2005, 08:13

Memphis, o transport sie nie martw, sami samce jadą, po jeden w kabinie, miejsca sporo i auta do wyboru do koloru...:D

Godzina mysle, że 16-17 tak jak last time. Jeszcze widno będzie, i jakby było ciepło, to grill realny :D

Anonymous - 24-09-2005, 10:02

:o :o :o No to super, tak więc do rosso jeszcze troche czasu jest więc jak ktoś by się zdecydował mnie zgarnąć to był bym dźwięczny :wink:
piwkotom - 24-09-2005, 10:17

Memphis napisał/a:
:o :o :o No to super, tak więc do rosso jeszcze troche czasu jest więc jak ktoś by się zdecydował mnie zgarnąć to był bym dźwięczny :wink:

Damy se rade ;)

Leppe - 24-09-2005, 11:52

Jeśli termin się nie zmieni i cosik niewyskoczy w ostatniej chwili to bedeee.
Chooper - 24-09-2005, 14:26

Leppe napisał/a:

to nie podlega żadnym dyskusjom, masz być i tyle :D

young - 29-09-2005, 10:10

Chooper napisał/a:
Leppe napisał/a:

to nie podlega żadnym dyskusjom, masz być i tyle :D

Taaaaa

piwkotom - 29-09-2005, 16:59

Jest jeszcze tydzien na doszczegolenie szczegolow, jak myslimy o jakims malym grillu przy "lotnisku" to tez trzebaby ustalic kto moze zabrac sprzet , kto zakupi jakas kelbache i ile (bo w wolowinke raczej sie nie bedziemy bawic ), ja moge, bo nie mam sprzetu do grillowania, moge tez zakupic piwko jakies oczywiscie symbolicznie dla toastu itd.
Prosze o jakies sugestie

Anonymous - 29-09-2005, 17:12

jak dla toastu to proponuje szampana symbolicznie bo z piwkiem to mam wrazenie ze nie bedzie tak do konca "symbolicznie"... a po co kusic los :) a kielbaski to chyba kazdy kto ma ochote moze sobie kupic.
Chooper - 29-09-2005, 22:05

mam obawy tylko do dwóch spraw:

1. żeby nie padało !!!!!

2. jak wyjedziemy z Łodzi o 15, to na Rosso bedziemy ok 16...do zachodu słońca zostają tylko 2 godziny...mało :(

Matejko - 30-09-2005, 09:16

mozna wczesniej, ale tez nie za wczesnie, no i czy musi to byc niedziela??
piwkotom - 30-09-2005, 10:00

Matejko napisał/a:
mozna wczesniej, ale tez nie za wczesnie, no i czy musi to byc niedziela?

Matejko napisał/a:
no mnie termin 9.X tez pasuje, to jak przyklepujemy?? :D

????!!!!»³≠∞±•®«¾½§δΛησρχΩ :?: :?: :!: :!:

No przydaloby sie wczesniej, Memphis a nie dasz rady cos urwac z tych zajec? ze 2 godzinki? to by byla wtedy ze 13:00 na wyjazd z Lodzi + godzina i w rosso jestesmy o 14:00 i jusz by bylo fajnie :D

ChiKenn napisał/a:
kielbaski to chyba kazdy kto ma ochote moze sobie kupic

sie nie upieram ale chyba byloby prosciej jak kupi jeden a potem zrzuta i juz ;)
no i nie wiem co z tym sprzetem do grilla bo moze wogole nie bedzie problemu z zakupem kielbaski :P