Podkarpackie - Urlop w Bieszczadach
Marcin-Krak - 18-07-2012, 22:11
Dodam od siebie, że łapią bardzo w parku strażnicy poruszający się l 200 więc zalecam ostrożność
szczególnie na rowerzystów lubią polować.
marycjusz - 19-07-2012, 10:37
No cóż, skoro wlepiają mandaty.... wynika z tego, że mój czteronogi przyjaciel Taurus nie pojedzie w tym roku na wakacje, a szkoda, bo zawsze był z nami, i nawet w kajaku pływał 6 godzin
Słuchajcie, a co tam po Słowackiej stronie ciekawego jest do zobaczenia ?
kisian - 19-07-2012, 16:45
Ja ze swojej strony mogę polecić bunkry kolejowe w Strzyżowie i Stępinie (okolice Jasła/Frysztaka). 20-22 07 to też termin zlotu motocyklowego w Jaśle.
marycjusz - 21-07-2012, 22:31
Dzięki wszystkim za podpowiedzi, za jakieś 6 godzin wyruszamy Obym tylko nie spotkał jakiegoś niedźwiedzia na szlaku
Pozdrawiam!
Marcin-Krak - 21-07-2012, 22:36
Udanego pobytu
W niektórych miejscach są tabliczki uwaga niedźwiedzie - niestety nie mam teraz zdjęcia pod ręką
Są też tabliczki - "Obszar ścinki drzew - wstęp wzbroniony - a pod nią dopisek - śmierć alb życie wybór Twój" Ja zaryzykowałem, ale byłem na rowerze
marycjusz - 29-07-2012, 18:29
Witam:) Już Bieszczady zaliczone Ale się umęczyliśmy ale widoki przepiękne, a woda w Solinie cudownie chłodząca i jakie karpie pływają !!:) Trochę nam się zepsuła pogoda i jedną noc kimaliśmy w samochodzie bo namiot nie wytrzymał 4 godzinnej ulewy Teraz już jestem na Dunajcem (Okolice Niedzicy- Szczawnicy) i również polecam Wam te strony jak ktoś nie był - Inny klimat niż w Bieszczadach ale równie pięknie i szlaki wymagające trochę kondycji:)
Pozdrawiam!
JCH - 29-07-2012, 20:30
marycjusz napisał/a: | Już Bieszczady zaliczone Ale się umęczyliśmy ale widoki przepiękne | To opisz coś więcej gdzie byliście, itd....
Marcin-Krak - 29-07-2012, 22:55
Takiemu to dobrze
Mała prywata
Uwielbiam i Bieszczady i Szczawnicę - ale to 2 miejsce fajniejsze do eskapad rowerowych
|
|
|