Lubelskie - Tor Kartingowy - praktyka czyni mistrza
f04 - 05-01-2009, 20:31
A tak co do poćwiczenia zawsze możesz sobie podjechać na jakieś osiedlowe boisko albo lodowisko i poćwiczyć. Ale w grupie zawsze raźniej.
Pozdrawiam
irzej - 06-01-2009, 20:59
f04 napisał/a: | A tak co do poćwiczenia zawsze możesz sobie podjechać na jakieś osiedlowe boisko albo lodowisko i poćwiczyć. Ale w grupie zawsze raźniej.
Pozdrawiam |
oooooooooo
powitać padżerakowca
moze kiedys gdzies w teren i błotko razem ?
co do boiska - ostatnio cwiczyłem pod TESCO - nawet gdzies foty wrzuciłem
ale wielki plac to nie to co tor gdzie musisz się zmiescić na wyznaczonej trasie
f04 - 06-01-2009, 21:04
Na błotko za rok jak se prawko zrobie:)
Pod tesco widziałem. Pomiędzy koszykami?
irzej - 28-01-2009, 23:30
ano miedzy koszykami;-)
musiałem wypróbować różnicę w jeżdzie z napedem na tył i z 4x4
potem bączki też kręciłem
potem przywołałem zonę by beemką poćwiczyła - ale tylko ciut pojeżdziła bo nie lubi szaleć
.
.
.
te slady na śniegu to od moich "bączków"
.
.
.
.
p.s
widziałes gdzie w błotku drogówkę ?
f04 - 28-01-2009, 23:46
Ja?
Nie, a co? Zakopali się?:)
rafq - 29-01-2009, 10:58
Uwaga na Huberta Jeśli chodzi o tor kartingowy to póki brak alternatywy dla autek polecam opcję szaleństwa na kartach w podziemiach gali, ale to dopiero od ferii... Niemniej bedzie się działo
Grześku - 29-01-2009, 11:04
rafq napisał/a: | Uwaga na Huberta |
I nie tylko, po ostatnich 'wydarzeniach' na parkingu przed centrum handlowym prosiłbym o powstrzymanie się przed popisywaniem się umiejętnościami w kręceniu bączków, itp.
A przynajmniej nie w miejscach publicznych.
Hubeeert nie ma wyłączności na RB, ja też mogę przyznać "odznaczenia"
irzej - 29-01-2009, 11:05
dopiero dojrzałem ze to w parkingu Gali szykują
tak mało klientów im przyjeżdża że parking udostepnili?
[ Dodano: 29-01-2009, 11:11 ]
Grześku napisał/a: |
I nie tylko, po ostatnich 'wydarzeniach' na parkingu przed centrum handlowym prosiłbym o powstrzymanie się przed popisywaniem się umiejętnościami w kręceniu bączków, itp.
A przynajmniej nie w miejscach publicznych.
|
piszesz o wydarzeniach we Wrocku ?
jest lekka różnica - nigdy nie pojechałbym na tamten parking w zwykły dzień bo Tesco jest całodobowe
Te krecenia były wieczorem w Nowy Rok - oba hipermarkety OBI i TESCO były nieczynne - na parkingu jeżdziło 4-5 aut i kazdy zachowywał bezpieczna odległość od drugiego pojazdu
zreszta popatrz na fotki - widzisz gdzieś w pobliżu mojego padżeraczka inne auto ?
Krecić można, ciut poszalec na parkingu mozna - byle robic to z głową i zachowaniem ostrozności by nikogo i samego siebie na straty w sprzecie czy zdrowiu nie narazić
f04 - 08-02-2010, 20:14
A co takiego Hubert robi? Może też poszaleje?
irzej dalej chętny?
pawela - 09-02-2010, 11:47
na forum MM nie popiera się łamania przepisów ani zachęcania do tego, więc takie ustawki to na PW
f04 - 10-02-2010, 00:19
Tu nie chodzi o łamanie przepisów. A poszaleć można wszędzie nawet w lesie.
pawela - 10-02-2010, 18:55
właśnie o to chodzi.
|
|
|