Space Star Techniczne - [MSS 1.3] Pompka spryskiwaczy
macos - 19-12-2013, 16:29
Cytat: | dodam że pasuja od tico |
Potwierdzam,dzisiaj założyłem pompkę od Tico,pasuje idealnie.
Ten zaworek ,który pokazałem na zdjęciu wstawiłem jakieś 30 cm od pompki, skutek jest taki ,że płyn o wiele szybciej pojawia się na tylnej szybie
gargi12 - 31-07-2014, 21:41
Odkopie temat dzisiaj zauważyłem że nie działa spryskiwacz przedniej szyby i mam takie pytanie czy jest jakoś pompka zabezpieczona bezpiecznikiem czy pompka się zjarała bo nie chodzi szukałem na forum ale nigdzie nie mogę znaleźć
Bizi78 - 31-07-2014, 22:05
Otwórz maskę i niech ktoś włączy spryskiwacz a ty posłuchaj czy pompka chodzi.
Można sprawdzić na kostce czy dochodzi napięcie, tylko jest problem z dostępnością do niej.
gargi12 - 01-08-2014, 07:56
Bizi78 napisał/a: | Otwórz maskę i niech ktoś włączy spryskiwacz a ty posłuchaj czy pompka chodzi.
Można sprawdzić na kostce czy dochodzi napięcie, tylko jest problem z dostępnością do niej. | wczoraj na szybkiego sprawdziłem i pompka nie chodzi a do kostek jeszcze nie zaglądałem
JOHAN_8 - 30-12-2014, 11:00 Temat postu: pompka spryskiwaczy przestała reagować pompka spryskiwacza - może mi ktoś wskazać do którego bezpiecznika jest podłączona bo nie mogę znaleźć w opisie
Bizi78 - 30-12-2014, 20:50
JOHAN_8 napisał/a: | może mi ktoś wskazać do którego bezpiecznika jest podłączona bo nie mogę znaleźć w opisie |
Może ten od wycieraczki .
A jaki miałeś wlany płyn .
piotrek2710 - 04-09-2015, 11:16 Temat postu: POMOCY Prosba o pomoc, od jakiego VW ta pomoka lub jakie nr bo mam tennsam problem a nie ma tego w sklepie...
smolec napisał/a: | Dziś mi przyszła pompka od tico i ona jakoś odbiega od tej co wyjąłem z auta tzn. wtyczka jest inna a reszta jest pokazana na fotkach
Obrazek Obrazek
tico
Obrazek
Chyba widać różnice i nie wiem czy mam ją zwrócić czy co
[ Dodano: 18-03-2013, 16:39 ]
Sprawa wygląda tak, dziś pojechałem do sklepu i pokazałem gościowi moją pompke i ku mojemu zdziwiwniu gość dopasował mi pompke od VW nie wiem jakiego modelu ale jest w sumie identyczna (musiałem tylko usunąć ząbki przy pompce żeby mi wtyczka weszła) i działa!!! Ja poszukiwałem pomki, żeby mi przednią szybę pryskało, ale gość mi pokazał dwie i ta druga na tył też będzie pasowała bez problemu bo jest identyczna i to raczej bez żadnuch modyfikacji. A i za nią zapłaciłem 20zł a na tył kosztuje 18zł
Dzięki wszystkim za pomoc |
jart - 06-09-2015, 19:14
potwierdzam w większości sklepów moto. dostaniesz pompkę z tico pasuje idealnie tylko zamiast naszej wtyczki trzeba zakupić dwa żeńskie konektorki trochę termokurczu i po sprawie .
|
|
|