To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - JDMST Poland rozpoczęcie sezonu 2013.

mjsystem - 14-04-2013, 14:53

drexvs napisał/a:
Ja Cię mjsystem ostatnio chyba widziałem Jak wracałem z Giełdy z Gliwic w stronę Siewierza wyjeżdżałeś ze skrzyżowania i z daleko już mówię oOoo'' Mitsubushi'' Potem patrzę i naklejka mitsumaniaki nad kierunkiem. Więc pierwsze co skojarzył mi się twój misiek Lecz mogę się mylić Ale dokładnie w jakiej miejscowości to było to już nie pamiętam ;/

Wszystko możliwe, mam naklejki MM pod kierunkami, antenę CB 145 cm, z tyłu na klapie flagę JDM i zółty pasek na tylnej szybie, tak mnie najłatwiej poznać :)
Do zobaczenia w niedzielę :)

drexvs - 14-04-2013, 16:30

Jeszcze co do organizacji. Spotykamy się na M1 Czeladź i tam pasowało by się ustawić koło siebie. Bo bez sensu jak będziemy rozrzuceni. Potem jest przejazd na Pogorię III i tam każdy w własnym zakresie może odpalić grilla itp. Więc ma ktoś jakiegoś weekendowego składanego grilla ? :D Trzeba się ubezpieczyć na wszelki wypadek :wink:
mjsystem - 15-04-2013, 08:33

drexvs napisał/a:
Więc ma ktoś jakiegoś weekendowego składanego grilla ?

Mam jak coś :wink: Zobaczymy jaka pogoda. ja przyjadę zaraz po zawodach F1.

Dread87 - 15-04-2013, 10:39

mjsystem, a ja proponowalbym zebysmy sie umowili gdzies i podjechali pod M1 wspolnie;) Szwagier w sobote pytal mnie czy jade na JDMST bo chce sie zabrac (Honda Civic 1.5VTec) oczywiscie nie moglem szwagrowi odmowic;P
drexvs - 15-04-2013, 13:12

Dread87 dobrze mówisz. Też podskoczę raczej na pewno z kumplem mazdą. Więc jak by się zgadać i wjechać razem to zawsze było by coś ;)
mjsystem - 15-04-2013, 13:36

drexvs napisał/a:
jak by się zgadać i wjechać razem to zawsze było by coś

Nie ma sprawy. Proponuję parking pod Praktikerem, zaraz na początku wjazdu pod M1. Godzina 9.00 rano?

drexvs - 15-04-2013, 20:15

Spoko. Ja jestem za i będę na pewno. Jak będziemy wcześniej to przynajmniej zajmie się sensowne miejsce ;)
mjsystem - 16-04-2013, 16:59

drexvs napisał/a:
Spoko. Ja jestem za i będę na pewno. Jak będziemy wcześniej to przynajmniej zajmie się sensowne miejsce

Myślę, że o tej porze w niedzielę powinno być w miarę pusto. :wink:

piotr_bb - 16-04-2013, 20:13

Mogę nie zdążyć na 9 to jakby co zajmijcie mi miejsce wsród mitsumaniaków :wink:
Dobra gdzie ten Praktiker bo Czeladzi kompletnie nie znam , też na Będzińskiej ?

drexvs - 16-04-2013, 23:35

Z tego co ogarniałem po mapce M1 to jest on tez na tym całym placu. Czy się mylę mjsystem ?
mjsystem - 17-04-2013, 07:55

drexvs napisał/a:
Z tego co ogarniałem po mapce M1 to jest on tez na tym całym placu

piotr_bb napisał/a:
Dobra gdzie ten Praktiker bo Czeladzi kompletnie nie znam , też na Będzińskiej ?

mjsystem napisał/a:
Proponuję parking pod Praktikerem, zaraz na początku wjazdu pod M1

Jest dokładnie na początku całego ciągu sklepów przy wjeździe od ulicy Będzińskiej. :mrgreen:
Telefon do mnie jak co: 511 144 699 Będę miał też włączone CB, to można wołać emjota

Dread87 - 17-04-2013, 12:12

Ilu nas bedzie? Bo ogladalem zdjecia z poprzedniego JDMST i kiepsko to wygladalo:D malo samochodow, jeden misiek, reszta hondy:/
drexvs - 17-04-2013, 16:05

Dread87 napisał/a:
Ilu nas bedzie? Bo ogladalem zdjecia z poprzedniego JDMST i kiepsko to wygladalo:D malo samochodow, jeden misiek, reszta hondy:/

Bo ostatni zlot nie był o tyle ''Aut Japońskich'' jak fanów marki Hondy. Z tego co zdążyłem się dowiedzieć. Dlatego nie było ich jakoś bardzo dużo. Po resztą to ta impreza może się odbywa dopiero drugi raz lub trzeci więc nie ma co się dziwić o małej popularności zlotu.
Teraz jest zlot fanów aut Japońskich więc mam nadzieje że będzie kolorowo ;) Jak jeszcze dopiszę pogoda to będzie grubo :twisted:

Jeszcze napiszę ze na Facebooku jest 120 osób które wezmą udział. Wiec to juz trochę samochodów jest. A ile jeszcze przyjedzie takich co kolega powiedział ze jest takie coś i jedziemy to możliwe ze 2 razy tyle :D

mjsystem - 17-04-2013, 17:24

drexvs napisał/a:
Jeszcze napiszę ze na Facebooku

Też zaraz dodam na Mitsumaniakach :)

Morfi - 17-04-2013, 21:27

Taka impreza pod M1 w Czeladzi odbywa się juz conajmniej po raz 4 :) Wcześniej robiła głównie honda śląsk, ale wiele osob odeszło i teraz sami to robią. I jest więcej marek ale głównie Honda bo to najlepsze dla młodych :)