To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - SPOTY PODLASKIE 2014

marycjusz - 25-02-2014, 00:00

PANOWIE ! POBUDKA ! ROK MINĄŁ !!!!! WIOSNA IDZIE, DZIAŁAMY COŚ CZY ZARAZ MAM POPROSIĆ ODPOWIEDNIEGO OSOBNIKA ŻEBY TEN DZIAŁ W CHOLERĘ ZAMKNĄŁ ??!! :chain: :naka: :P :P :P
GDZIE SIĘ ZASZYŁ NASZ MOD ????

cwaniak - 25-02-2014, 11:56

marycjusz, a on kiedyś w ogóle był
marycjusz - 25-02-2014, 21:38

No właśnie .....
JayChyl - 04-03-2014, 00:46

Melduję się.
marycjusz - 05-03-2014, 10:22

JayChyl weź puść jakiegoś maila do wszystkich Podlasiaków z propozycją jakiegoś spotu - kurde nie wiem, można by już teraz zacząć się ustawiać np. na maj/czerwiec. Skoro na ostatnim spocie było blisko 20 aut, to czemu miałoby się znowu nie udać.
JayChyl - 11-03-2014, 01:03

Myślę, że najpierw trzeba zrobić temat na ten temat, wybrać datę z aktywnymi użytkownikami i dopiero wtedy wysłać masówkę z linkiem. Tak samo zrobiłem rok temu, być może dlatego pojawiło się tyle samochodów.
cwaniak - 11-03-2014, 07:37

JayChyl napisał/a:
Tak samo zrobiłem rok temu, być może dlatego pojawiło się tyle samochodów.

hahahah dobre JayChyl,
Rok temu było tyle aut, tylko dlatego ze był odbiór koszulek, i na pewno nie Twoja to zasługa.

marycjusz - 14-03-2014, 12:24

JayChyl napisał/a:
Myślę, że najpierw trzeba zrobić temat na ten temat, wybrać datę z aktywnymi użytkownikami i dopiero wtedy wysłać masówkę z linkiem. Tak samo zrobiłem rok temu, być może dlatego pojawiło się tyle samochodów.

Nie wiem JayChyl - zrób cokolwiek - potencjał w naszym regionie jest - pokazuje to ostatni UDANY zlot - a widzę, że też w międzyczasie doszło kilku kolejnych i chętnych na zloty forumowiczów w Podlaskim. Jak nie będziemy nic robili - bo tak się utarło, że "nieee, bo nikt tu nie zagląda, bo juz próbowałem i nic nie wyszło" itp, itd, no to z takim nastawieniem możemy od razu zamknąć ten dział i zapomnieć o nim i tyle. Ale chyba nie o to chodzi co nie ? :)
JayChyl, działaj coś intensywniej, a jeśli nie masz na to czasu lub cokolwiek innego to po prostu podaj się do dymisji i wybierzemy nowego moda i już - każdy przecież rozumie, że nie musisz mieć na to czas, ochotę, jesteś zarobiony itp (tym bardziej że to praca społeczna :) ) - piszę to naprawdę bez złośliwości , zwykłe suche fakty :)

cwaniak - 14-03-2014, 17:06

marycjusz, masz 100% racji bo tak dalej to być nie może. wszędzie się coś dzieje tylko nie u nas
benq - 14-03-2014, 23:05

To chyba już taka nasz podlaska natura - zimno i mało słońca ;-P
Ja się piszę tak jak w Czarnej na zlot.
Pozdro.

JayChyl - 15-03-2014, 17:01

Macie rację. Zróbcie głosowanie. Najlepiej jak modem będzie ktoś z Białegostoku. W mojej miejscowości na pewno żaden spot by nie wypalił, a sam nie zawsze mogę być na spocie w Białymstoku.

Zastanawiam się cały czas gdzie się podziała moja opłacona koszulka. Na spocie nie mogłem się pojawić, wtedy ktoś miał za dodatkową opłatą podesłać koszulki osobom, które nie mogły pojawić się na spocie. Koszulki były fajne. Wie ktoś może kto teraz ma te koszulki?

Cwaniak, nie cwaniakuj. Gdybym wtedy nie rozesłał kilku massmaili do wszystkich z podlaskiego, połowa nie wiedziałaby nawet o tym, że są w ogóle jakieś koszulki. Ty zorganizowałeś koszulki i wpadłeś na pomysł, ja wysłałem informacje do wszystkich z grupy Podlaskie (1-3 razy w różnych odstępach czasu jak dobrze pamiętam) z informacją o spocie oraz o tym, że będą do odbioru koszulki. Twierdzenie, że z mojej strony było zero zaangażowania w tamten spot jest kompletnie nie na miejscu. Narzekanie na ludzi to chyba taka Twoja natura.

cwaniak - 15-03-2014, 17:59

JayChyl napisał/a:
Zastanawiam się cały czas gdzie się podziała moja opłacona koszulka. Na spocie nie mogłem się pojawić, wtedy ktoś miał za dodatkową opłatą podesłać koszulki osobom, które nie mogły pojawić się na spocie. Koszulki były fajne. Wie ktoś może kto teraz ma te koszulki?

Koszulki rozprowadzał Kordian, tylko szkoda ze se tak późno przypomniałeś

JayChyl napisał/a:
Cwaniak, nie cwaniakuj. Gdybym wtedy nie rozesłał kilku massmaili do wszystkich z podlaskiego, połowa nie wiedziałaby nawet o tym, że są w ogóle jakieś koszulki. Ty zorganizowałeś koszulki i wpadłeś na pomysł, ja wysłałem informacje do wszystkich z grupy Podlaskie (1-3 razy w różnych odstępach czasu jak dobrze pamiętam) z informacją o spocie oraz o tym, że będą do odbioru koszulki. Twierdzenie, że z mojej strony było zero zaangażowania w tamten spot jest kompletnie nie na miejscu. Narzekanie na ludzi to chyba taka Twoja natura.

Bo poprosiłem Cb o wysłanie informacji na temat koszulek. Pewnie też byś nic nie wiedział jak bym nie napisał do Cb :D

JayChyl - 15-03-2014, 19:17

No chyba od tego jestem aby informować ludzi o eventach.

Tak czy inaczej zróbcie głosowanie i wybierzcie nowego moda z Białegostoku. Może wtedy coś ruszy konkretnie.

marycjusz - 18-03-2014, 21:47

No to kto chętny na Szeryfa ? :)
Anonymous - 19-03-2014, 02:24

Marycjusz ja myślę że z Ciebie byłby dobry szeryf :D