Podkarpackie - Majówka w Bieszczadach
gulgulq - 29-04-2013, 20:39
ups..Adam współczuje
mi sie udalo wykaraskać z pracy i mam wolne od piatku..no ale wybiermay sie na kraków bo tam mam sprawy do zalatwienia
ale kurka wodna z tymi terminami to klopot - tydzien w tydzien imprezy: 2 komunie, 2 wesela, 15 lecie matury..masakrycznie malo czasu na lajt
adt81 - 29-04-2013, 21:00
No to Panowie życzę miłego wypoczynku ja będę się relaksował w pracy - komputery, serwery i inne ery ale w firmie pustki będą więc będzie w miarę spokojnie. Może chociaż pod domem grilla rozpalę w święto .
gulgulq Ty to masz imprezowy maj
Co do terminów to tak niestety czasem bywa - ja z reguły nigdy nie miałem z tym problemów ale jak już chciałem wybrać zaległy urlop to się infrastruktura w firmie zbuntowała i - życie.
gulgulq - 07-05-2013, 09:37
i jak było ??
adt81 - 09-05-2013, 20:50
Kamil_Ziomek a Ty w ogóle już wróciłeś bo taka cisza ?
Kamil_Ziomek - 11-05-2013, 09:08
A wróciłem tylko tylko trochę mało czasu było żeby na forum posiedzieć. Byliśmy do piątku pogoda nam dopisała ( poza powrotem, między Sanokiem a Krosnem mała burza). W pierwszy dzień zwiedziliśmy skansen w Sanoku później Solina (zdjęcie dodam za parę dni). W drugi dzień przejażdżka kolejką wąskotorową ( dostawili dwa dodatkowe kursy bo brakowało miejsc, Pojechała nawet maszyna parowa) następnie wyjście w góry cel Tarnica. Parę godzin drogi i dotarliśmy na grilla . W trzeci dzień słodkie lenistwo i nikomu nic się nie chciało, zwiedziliśmy tylko Ogród biblijny, małe zoo i miniaturki cerkwi z Polski i Ukrainy. To tak w skucie. Wróciliśmy w piątek bo musiałem iść do pracy w sobotę a tam rano zamknięte bo w czwartek stwierdzili że nie będą pracować
adt81 - 11-05-2013, 20:37
No to pięknie - wrzuć kilka fotek jeśli możesz. Szkoda, że nie udało się spotkać w większym gronie ale może jeszcze będzie okazja.
demise - 15-05-2013, 21:47
witam kto się wybiera ??
Górskie Samochodowe Mistrzostwa Polski w Załużu
adt81 - 16-05-2013, 18:41
Wygląda interesująco - ja miałem ochotę w niedzielę skoczyć do Soliny bo podobno otworzyli wnętrze zapory dla zwiedzających i bardzo chętnie bym zobaczył jak to wygląda w środku - ponoć można zejść 5m poniżej poziomu zapory . Nie wiem czy mi się uda wyrobić ale może coś z tego wyjdzie.
|
|
|