To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - czy nie czas na spota ?

Anonymous - 16-01-2007, 12:34

Ja też mam w poniedziałek egzamin :evil:
a chciałem być...............
Nie pękaj Josie nie jestes sam...........

Anonymous - 16-01-2007, 19:12

Będzie ciężko :(
sruba - 17-01-2007, 08:51

to moze przelozmy termin...
moze warto cos zrobic w srodku tygodnia ?
taki wieczorny spot, np. o 19 ? 20 ?
bo jak widac, to na niedziele prawie nikt sie nie pisze...

akbi - 17-01-2007, 09:00

Sruba napisał/a:
moze warto cos zrobic w srodku tygodnia ?

Niestety w 3-mieście jestem tylko w weekendy
Sruba napisał/a:
bo jak widac, to na niedziele prawie nikt sie nie pisze...

może następna niedziele, albo następna sobota :?: :?

Krzyzak - 17-01-2007, 09:37

akbi napisał/a:

:) - to sie wzajemnie wykluczamy, bo ja na weekendy z 3miasta uciekam odpoczac

mi pasi srodek tygodnia - jesli to bedzie parking Real (a moze byc, bo jest duzy i zawsze sie znajda wolne miejsca), to nawet piechotka - a bede

zauwazylem tez, ze zima jakos jest mniej chetnych - nic, moze jakos sie uda zebrac ludzi - tylko termin trzeba chyba z miech wczesniej zapodac, zeby wszyscy wiedzieli
i smsy powysylac do ludzi, ktorzy forum nie czytaja lub rzadko czytaja (scandik, mariusz, misiu-bisi, kunta, demon, sauron, fishop, futro68 itd.)

Marcino - 17-01-2007, 11:19

Ja czytam ale nie obiecuje ze bede bo walcze ze sprezynami w galancie i nie chce sie wybierac w dluższe trasy. Ale w tygodniu na odwiedziny Gdanska bym znalazł chwilke czasu.
Pozdrawiam

Anonymous - 17-01-2007, 16:03

A co wy na to, żeby to się odbyło 4 lutego? Wszyscy sesyjni będą już po:)

Jeżeli ustalicie inny termin postaram się pojawić, aktualnie też mam sesje:P

Aha i przyjadę z jeszcze jednym miśkiem;) znalazłem koleżankę, co chcę się pokazać ze swoim galantem:)

Pozdrawiam
Demon

akbi - 17-01-2007, 17:44

Krzyzak napisał/a:
akbi napisał/a:

:) - to sie wzajemnie wykluczamy, bo ja na weekendy z 3miasta uciekam odpoczac

no to trudno :cry:
... ale mam nadzieje, że już nie długo bedę w Gdańsku na stałe :mrgreen: i wtedy każdy termin będzie mi pasował :wink:

josie - 17-01-2007, 18:25

demon napisał/a:
A co wy na to, żeby to się odbyło 4 lutego? Wszyscy sesyjni będą już po:)

No uniwerek pewnie tak :)
Na PG sesja się kończy 19 lutego :evil: Ale może uda się wcześniej. I tak w sumie w sesji luźniej niż w ostatnich 2 tygodniach semestru :roll:

futro68 - 17-01-2007, 21:04

Krzyzak napisał/a:

zauwazylem tez, ze zima jakos jest mniej chetnych - nic, moze jakos sie uda zebrac ludzi - tylko termin trzeba chyba z miech wczesniej zapodac, zeby wszyscy wiedzieli
i smsy powysylac do ludzi, ktorzy forum nie czytaja lub rzadko czytaja (scandik, mariusz, misiu-bisi, kunta, demon, sauron, fishop, futro68 itd.)

no ładnie zostałem zakwalifikowany jako forumowy maruder :oops: - czytam i to dość regularnie no może trochę mniej pisuję..... ale ogólnie sms nie zaszkodzi. Mi pasuje w zasadzie każdy termin ale rzeczywiście ten weekend może być ciężki chyba będę musiał wyskoczyć poza 3miasto.

Anonymous - 18-01-2007, 00:13

no tak mi też ten weekend nie pasuje wracam dopiero w niedziele wieczorem :( a z chęcią bym się z wami zobaczył
akbi - 18-01-2007, 08:41

...a może zrobimy coś takiego jak "warszawiacy" mają.
Otóż jest ustalony dzień spotów na każdy pierwszy czwartek miesiąca - godz generalnie stała (ok 19). Teraz jest tylko problem z konkretnym miejsce, bo dotychczasowe zamknęli na zimę.
Myślę, że w ten sposób zawsze wcześniej każdy mógłby sobie jakoś czas zaplanować i na spota też znaleźć godzinkę/dwie.

sruba - 18-01-2007, 13:38

mysle, ze ustalenie stalego terminu jest bardzo fajnym pomyslem,
a ten spot przelozmy na luty (dla mnie moze byc i 4 i 19),
sesyjnie beda mieli juz lzej (czego im zycze), a i jeszcze troche czasu zostanie to kazdy chetny bedzie mogl sobie czas na spota zaplanowac i zarezerwowac...

akbi - 18-01-2007, 14:38

To do tego czasu musimy określi, który to będzie dzień tygodnia, oraz znaleźć jakieś porządne miejsce spotów. Może parę osób niech coś zaproponuje ze swojej strony i pod koniec stycznia szybką ankietkę zrobimy :wink:

Ja ze swojej strony proponuję ... Taki drewniany duży lokal (ala bacówka) na wysokości salonu VW - pomiędzy Gdańskiem a Sopotem (jadąc w stronę Sopotu to po prawej stronie, jakieś 50m przez KFC)

Jako dzień - pierwsza niedziela tygodnia (godz 18) do tej godziny Krzyżak powinien już dotrzeć do Gdańska :wink:

josie - 18-01-2007, 14:55

akbi napisał/a:
Jako dzień - pierwsza niedziela tygodnia

Chyba miesiąca :wink:
Jak dla mnie może być:) Miejsce też - w końcu będzie po środku