To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - 2 urodziny MM Radom

galantfanradom - 27-11-2013, 19:20

gawron napisał/a:
Mnie standardowo nie ma bo wyjeżdżam :D więc bijta sie :twisted:

Nikt się tu nie bije, tylko skoro został zapodany temat do dyskusji, to jak w każdej demokracji każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, a czy zostanie wysłuchane w dyskusji czy zignorowane to inna sprawa. Ja nikomu nie narzucam swojej woli żeby nie być despotą, i nie będę płakał jeśli większość zadecyduje inaczej.

Ksiao - 27-11-2013, 20:27

Ja to sie dostosuje :mrgreen:
gawron - 28-11-2013, 08:45

galantfanradom napisał/a:
gawron napisał/a:
Mnie standardowo nie ma bo wyjeżdżam :D więc bijta sie :twisted:

Nikt się tu nie bije, tylko skoro został zapodany temat do dyskusji, to jak w każdej demokracji każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, a czy zostanie wysłuchane w dyskusji czy zignorowane to inna sprawa. Ja nikomu nie narzucam swojej woli żeby nie być despotą, i nie będę płakał jeśli większość zadecyduje inaczej.

Wiem, wiem śmieje się tylko :D NA pewno się dogadacie dobrze jak będzie choć większość :lol:

bobek28121988 - 28-11-2013, 11:38

Dogadamy się :-)
m6riano - 28-11-2013, 14:07

Ustalcie jakiś termin to może i kilka osób z Wawy wpadnie..?;-)
Metoda3 - 29-11-2013, 16:27

14 grudnia będzie lux. Ja namówię żonę na produkcję tortu. Dzieci porzucę z teściową i chętnie się z wami spotkam. Mnie się z tego co pamiętam przynajmniej w Rosie podobywało. Nie wiem tylko czy potrzebne nam są trzy gorące posiłki i cały ten splendor heh przecież nie ma co się oszukiwać chłopaki po co się tam spotkamy. Ja obstawiam Rosę albo inny lokalik gdzie siądziemy przy stole i wypijemy coś pod colę heh. A spotkamy się wieczorkiem to każdy niech się naje w domu heh
bobek28121988 - 29-11-2013, 17:24

Metoda3 napisał/a:
14 grudnia będzie lux. Ja namówię żonę na produkcję tortu. Dzieci porzucę z teściową i chętnie się z wami spotkam. Mnie się z tego co pamiętam przynajmniej w Rosie podobywało. Nie wiem tylko czy potrzebne nam są trzy gorące posiłki i cały ten splendor heh przecież nie ma co się oszukiwać chłopaki po co się tam spotkamy. Ja obstawiam Rosę albo inny lokalik gdzie siądziemy przy stole i wypijemy coś pod colę heh. A spotkamy się wieczorkiem to każdy niech się naje w domu heh

Popieram, co do lokalu to abyśmy mieli trochę wolnego miejsca może nie Rosa ale coś większego jak dobrut. Ewentualnie jakiś posiłek dwudaniowy i przegrycha :-)

Maximus1005 - 30-11-2013, 00:44

Mi tez jak najbardziej pasuje grudzień i nawet oba terminy
Kylu - 30-11-2013, 14:42

Metoda3 napisał/a:
Ja namówię żonę na produkcję tortu.

Żeby tradycji stało się zadość hehe. :D
Szczerze to chyba też byłbym za jakimś lokalem typu rosa.
Moja propozycja to urządzić urodziny Mitsumaniaków w bilardowni mojego kumpla Break147 koło g2 - Coś do picia oczywiście jest, coś do jedzenia się zorganizuje, gra w poola, bilarda, darta, tv ogólnie myślę że tam byłoby idealne miejsce. Co Wy na to??

mlodocianin - 01-12-2013, 10:12

Męskie granie popieram. Choc nowy jestem :D
koliber124 - 01-12-2013, 12:52

Kylu napisał/a:
Metoda3 napisał/a:
Ja namówię żonę na produkcję tortu.

Żeby tradycji stało się zadość hehe. :D
Szczerze to chyba też byłbym za jakimś lokalem typu rosa.
Moja propozycja to urządzić urodziny Mitsumaniaków w bilardowni mojego kumpla Break147 koło g2 - Coś do picia oczywiście jest, coś do jedzenia się zorganizuje, gra w poola, bilarda, darta, tv ogólnie myślę że tam byłoby idealne miejsce. Co Wy na to??

Kylu obstaniemy na chwilę obecną przy ROSIE ponieważ jestem już w trakcie rozmów. Wstępnie godz około 18-18.30

sebcio_rdm - 01-12-2013, 13:24

Dla mnie 14 grudzień jak najbardziej, tylko z godzina o której się zjawię może byc różnie bo być może bedę na zawodach na torze w Jastrzab więc w najbliższy terminie powiem co i jak. A i mam nadzieje, że z osobami towarzyszącymi można będzie co nie??
banan10 - 01-12-2013, 15:25

Witam
więc 14 grudnia 2-urodziny mitsumaniaków!!!!!!!!!!!!kwestia lokalu?????
Wawa wpadacie?
Pozdrawiam

m6riano - 01-12-2013, 18:45

Jak zapraszacie....?;-)
koliber124 - 01-12-2013, 23:18

sebcio_rdm napisał/a:
A i mam nadzieje, że z osobami towarzyszącymi można będzie co nie??

KONIECZNIE :mrgreen: Mam nadzieje Sebciu, że mówiąc o osobie towarzyszącej mówisz o żonie......bo z obcą Cię nie wpuścimy hehe :twisted: