To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Wybory Moderatora Regionu Śląsk

sveno - 02-12-2013, 20:54

Hubeeert napisał/a:
Moderator został usunięty z funkcji. Za zgoda obu stron, czyli moją i jego.
:roll:

Czemu temat jest przeklejony do każdego działu? Czy to nie sprawa Ślązaków?

Morfi - 02-12-2013, 21:20

Jeżeli ktoś chce zostać moderatorem to mogę odpuścić.
Inne rzeczy Mną kierowały 2 lata temu a inne teraz.
Chciałem zrezygnować jakieś 6 miesięcy temu, ale po szczerej rozmowie z Jerzym i Sławkiem, za którą bardzo dziekuję, zostałem.
Ale nic na siłę.
Jeżeli ktoś ma ciekawy pomysł na region to chętnie odstąpię miejsca :)

Sveno tego nigdy się nie dowiesz.

bart210 - 02-12-2013, 21:40

Morfi, w razie czego masz moje poparcie :)
mAGDA - 02-12-2013, 22:36

Morfi napisał/a:

Zgłaszam swoją kandytaturę
Może ostatnio miałem mało czasu, ale remont dobiega końca a i Krzysiu by poznał Mitsumaniaków.

Morfi to nie są argumenty ... bo nie robiliście remontu przez dwa lata , a Krzysiu może poznać Mitsumaniaków niezależnie od Twojej funkcji ...

Moderowałeś na forum od dwóch lat i w tym czasie śląskie prawie umarło. Nic się nie dzieje. Kilka spotów z marną frekwencją. Ekipa nie poszerzyła się od czasów Marcina a wręcz się skurczyła, nowych forumowiczów nie było okazji poznać.
Bywa, że nie ma komu posprzątać na forum bo mod tu nie bywa albo bywa sporadycznie Zrób sobie rachunek zysków i strat ( tylko obiektywnie ) a ocena Twojego moderowania nie okaże się oszałamiająca. :cry:

Może jest ktoś na śląskim kto ruszy regionem a nie koniecznie chce nazywać się moderatorem, ktoś kto ma jaja a niekoniecznie jest facetem :P

Mad_Max - 02-12-2013, 23:09

Jestem nowym forumowiczem i mitsumaniakiem a tu na tym forum jestem od nie całych 3 miesięcy ale Magda dobrze napisała na terenie Śląskim nic się nie dzieje czasem ktoś się odezwie , w porównaniu do innych miejscowości .
A to było najlepsze stwierdzenie ,,Może jest ktoś na śląskim kto ruszy regionem a nie koniecznie chce nazywać się moderatorem, ktoś kto ma jaja a niekoniecznie jest facetem :P czyli Magda to ogarnie :)

madź - 02-12-2013, 23:11

Morfi napisał/a:
PW do Nitrusa poszło wczesniej i mieliśmy się dogadać poza forum, ale próbował ustalic spota pozamną.
Bez konsultacji ze mną.
Dlatego jego posta edytowałem.

To jest post Morfiego z zeszłego roku.
Po takich tekstach z całym szacunkiem, ale odechciało mi się jeździć na spoty. Spokojnie można stwierdzić, że oczami nowych forumowiczów należy spowiadać się obecnemu moderatorowi z CHĘCI SPOTKANIA SIĘ z Mitsumaniakami.

Dodam jeszcze, że na forum pojawiały się posty typu "niestety nie będzie mnie na spocie i spot zostaje odwołany". Mniej więcej tak to brzmiało. Oczywiście postów już nie ma (pewnie zostały zedytowane), ale kiedy się pojawiały takie słowa byłam po prostu wkurzona, bo odmawia się ludziom spotkania i pogadania o wszystkim i o niczym, bo PAN MODERATOR nie będzie obecny. Tudzież "spot nie odbędzie się w tym miejscu i spotykamy się z tym, tamtym i siamtym u nas w domu".

Zgadzam się z Magdą i Robertem, że Śląskie UMARŁO. Przypominam sobie również czasy, kiedy poprzedni moderator miał remont w mieszkaniu, ale mimo tego że nie mógł przyjechać na spot to i tak się odbywał. Temat spotów był aktualizowany, "masówka" była regularnie wysyłana do członków grupy Śląskie, mimo iż z góry wiadomo było, że moderator nie będzie obecny. Co nie znaczy, że ktokolwiek uniemożliwiał spotkanie się ludzi.

PS. Marcin był jaki był. Działo się to co się działo, ale należy to puścić w zapomnienie, bo wtedy Śląskie otrzymało puchar za najliczniejszy spot i nie zdarzyło się tak by frekwencja wyniosła zero.

wojzi - 03-12-2013, 00:14

Marcin-Krak napisał/a:
mjsystem napisał/a:
Najbardziej martwi mnie, że stanie się to samo co w małopolskim.

Dzisiaj stwierdziliśmy, ze dobrze jest tak, jak jest - czyli z bezkrólewiem :D

http://www.youtube.com/wa...youtu.be&t=1m4s :twisted: :P :twisted:

Guga_deLux - 03-12-2013, 07:43

wojzi napisał/a:

http://www.youtube.com/wa...youtu.be&t=1m4s

No, to obrączka w ogień... ;P

misjonarz. - 03-12-2013, 08:04

mjsystem napisał/a:
Startuj :)

Sławek u mnie z czasem trochę nie bardzo. Jak siedzę na forum to przeważnie na tel w pracy.
Magda skoro tak, to może ty się weźmiesz za moderowanie? Zobaczymy czy nosisz spodniach to co pisałaś :twisted: :P

Tomek - 03-12-2013, 08:34

Marcin-Krak napisał/a:
Dzisiaj stwierdziliśmy, ze dobrze jest tak, jak jest - czyli z bezkrólewiem :D

bardziej pasowałoby powiedzieć "padło stwierdzenie"

fakt jest taki, że u nas spota nie było od zlotu na pewno, a wcześniej to nie pamiętam kiedy był
czyli tak około pół roku nie było
i to się tak mniej więcej zbiega z okresem braku moda na regionie

a wybory w małopolskim też miały niby być, ale nie było, no i moda nie ma

sveno - 03-12-2013, 09:31

tomek84 napisał/a:
a wcześniej to nie pamiętam kiedy był
grill na Rydlówce?
tomek84 napisał/a:
i to się tak mniej więcej zbiega z okresem braku moda na regionie
eeee, chyba nie. Sprawa braku spotów jest nie jest taka prosta, bo spot może być zorganizowany przez każdego. Prawda jest taka, że każdemu z nas sytuacja się trochę zmieniła, Tobie Tomek chyba najbardziej, Krzysiek zwany Jackiem też ma krótszą smycz, kiedy widziałeś ostatnio np Dawida? A i ja pracuje teraz każdy weekend. Nowych forumowiczów nie ma wcale, bo skąd jak wizytówek nie ma, a jak się jakiś pojawia to zostaje tak potraktowany jak kolega od tuningowanej zielonej Carismy: napisał jednego posta, został zbesztany i pewnie więcej tu nie wróci. To wszystko w tym temacie.
Tomek - 03-12-2013, 09:57

sveno napisał/a:
eeee, chyba nie. Sprawa braku spotów jest nie jest taka prosta, bo spot może być zorganizowany przez każdego. Prawda jest taka, że każdemu z nas sytuacja się trochę zmieniła, Tobie Tomek chyba najbardziej, Krzysiek zwany Jackiem też ma krótszą smycz, kiedy widziałeś ostatnio np Dawida? A i ja pracuje teraz każdy weekend. Nowych forumowiczów nie ma wcale, bo skąd jak wizytówek nie ma, a jak się jakiś pojawia to zostaje tak potraktowany jak kolega od tuningowanej zielonej Carismy: napisał jednego posta, został zbesztany i pewnie więcej tu nie wróci. To wszystko w tym temacie.

dlatego też sveno, nie napisałem, że brak moda powoduje brak spotów,
napisałem, że 2 historie zbiegają się w czasie

Dawida widziałem z pół roku temu, przypadkiem mignął mi w Wieliczce

sveno napisał/a:
a jak się jakiś pojawia to zostaje tak potraktowany jak kolega od tuningowanej zielonej Carismy: napisał jednego posta, został zbesztany i pewnie więcej tu nie wróci. To wszystko w tym temacie.

to jest inna historia

i nie jest to regułą

prawda jest taka, że nowych ludzi w regionie nie ma od b. dawna

JCH - 03-12-2013, 09:58

Krakusy.... :evil:
To że nie macie swojego regionalnego moda nie znaczy, że nie macie swojego regionalnego podforum.
Sio :arrow: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=57 - tam proszę spamować i wylewać żale na swój temat.
Tutaj ewentualne żale na temat Regionu Śląskiego.

Chyba, że stajecie w szranki i któryś z Was ma to coś o czym pisała mAGDA ;)

promatti - 03-12-2013, 10:03

sveno napisał/a:
Nowych forumowiczów nie ma wcale, bo skąd jak wizytówek nie ma, a jak się jakiś pojawia to zostaje tak potraktowany jak kolega od tuningowanej zielonej Carismy: napisał jednego posta, został zbesztany i pewnie więcej tu nie wróci. To wszystko w tym temacie.

idealny smutny przykład :(

mam nadzieje że mi nikt nie ma za złe proponowanie dat spotów.
http://forum.mitsumaniaki...1256487#1256487

mjsystem - 03-12-2013, 15:06

tomek84 napisał/a:
a wybory w małopolskim też miały niby być, ale nie było, no i moda nie ma

Załóżcie temat, zróbcie wybory. Weźcie sprawę we własne ręce. Ja osobiście widzę kandydata na moda regionu małopolskiego :P :arrow: Patrz ranking choćby aktywności czy napisanych postów 8)
A teraz:
JCH napisał/a:
Sio http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=57 - tam proszę spamować i wylewać żale na swój temat

:lol: :lol: :lol: