To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Grandisa - Pontiac Transport 3.8 V6 - zakup - prosba

czarny.marcin - 03-03-2014, 12:47

no skóra jak była to chyba tylko bordowa i żeby spełnić wszystkie wymagania to faktycznie może być ciężko trafić na zadbaną sztukę

a nie sorry :) beżowa jest http://tablica.pl/oferta/...D5-ID1lf1F.html
a bordo czy tam czerwony to był welur

Old JDM - 03-03-2014, 12:54

No wlasnie o taki beż / ala banan mi chodzi :mrgreen: Bez skory nie bedzie klimatu :mrgreen:
cns80 - 03-03-2014, 22:12

A nie myślałeś nad Toyotą Previą ?
Sienny nie proponuję bo to istny kolos :)
Ewentualnie jeszcze Avensis Verso, bo też można mu środkowy fotel wymontować.

robertdg - 03-03-2014, 22:46

cns80 napisał/a:
A nie myślałeś nad Toyotą Previą ?
To samo miałem pisać http://otomoto.pl/toyota-previa-C32334715.html
Old JDM - 03-03-2014, 23:37

Na wstepie Dzieki Panowie za pomocne wypowiedzi :p

Nie myslalem o Previi.....poniewaz nie wiedzialem ze istnieje. Zapoznalem sie z nia teraz - po waszych postach. Ale niestety. Starsza wersja designowo wyglada dla mnie obrzydliwie :roll: A ta nowsza (czyli 2001 w gore) kosztuje srednio ok 20tys. Nie chce na pierwszego Vana tyle przeznaczac....poniewaz najpierw chce wyprobowac czy temat Van-a mi przypadnie do gustu na dluzej (nigdy wczesniej Vana nie posiadalem). Dodatkowo to sa juz koszty na poziomie Grandisa, ktory wg mnie jest znaczie ladniejszy od Previi

Sienna, rzeczywiscie zbyt duza - podobnie jak Grand Caravan. Avensis Verso jest z kolei za maly. A dokladniej jego przedzial ladunkowy.

a tutaj cos na wesolo :mrgreen: http://tablica.pl/oferta/...html#96e98595d1

gołąb - 04-03-2014, 07:29

Vana da się polubić...jak nie jest obciosany siekierą jak vw to na prawdę da się.
cns80 - 04-03-2014, 07:34

Old JDM napisał/a:
Nie myslalem o Previi.....poniewaz nie wiedzialem ze istnieje. Zapoznalem sie z nia teraz - po waszych postach. Ale niestety. Starsza wersja designowo wyglada dla mnie obrzydliwie :roll:
Jednak obejrzyj ją w naturze, bo jest duża szansa że zmienisz zdanie. Na żywo robi dużo lepsze wrażenie, a jak się przejedziesz to ją polubisz :)

Old JDM napisał/a:
chce wyprobowac czy temat Van-a mi przypadnie do gustu na dluzej (nigdy wczesniej Vana nie posiadalem).
Przesiadłem się z tzw. hothatchy i nie żałuję. Tylko właśnie trzeba kupować wersje z mocnymi silnikami, bo np moja Zafira 140 KM to trochę mało i następną wybrałbym OPC lub chociaż turbo.
robertdg - 04-03-2014, 08:24

Także jestem za tym aby wypróbować previe (nie musisz kupować, ogłoszenie które wyżej podrzuciłem, Żarki letnisko, od Sosnowca koło 50km, mniej niż godzinka emeryckiej jazdy), spełnia dużo wymagań, gabarytowych także
Previa IIgen ma te zalete że ma obustronie odsuwane drzwi
http://otomoto.pl/toyota-previa-ii-C32319207.html

Old JDM - 04-03-2014, 09:58

Fakt, spelnia bardzo wiele wymagan. Poza jednym - jest koszmarnie brzydka. Tzn w ogole mi sie nie podoba, i jej funkcjonalnosc nijak nie moze sie przebic do mojej swiadomosci, przez ten wygad. A miec samochod na ktory patrze z odraza..... Nie ma sensu. :p
cns80 - 07-03-2014, 12:31

Old JDM napisał/a:
A miec samochod na ktory patrze z odraza..... Nie ma sensu. :p
Jak masz trochę czasu to usiądź, przejedź się (tylko jakąś mocną benzyną a nie tym słabym dieslem z ogłoszenia). I zobacz czy twoje zdanie nadal jest takie samo :) Mi ona też się optycznie nie podobała.
skull - 09-03-2014, 21:39

to jeżeli Previa I jest dla kolegi obrzydliwa to ja nie wiem :D ten pontiac do previ to jak gówno do cukierka :P
Old JDM - 10-03-2014, 16:30

skull napisał/a:
to jeżeli Previa I jest dla kolegi obrzydliwa to ja nie wiem :D ten pontiac do previ to jak gówno do cukierka :P

No to sobie kolego kup jak ci sie tak podoba i szanuj opinie innych. :? Dla mnie Previa jest obrzydliwa i niewiele mnie interesuja w tym momencie jej wlasciwosci jezdne.

Bartek - 10-03-2014, 16:53

Old JDM, wsiądź do środka i polataj Prevką - zmienisz zdanie. Samochód oglądasz ze środka, a co widzą inni to ich problem :) - ja mam tak ze Space Wagonem. Od 2008 staram się przekonać, że nie jest brzydki - i nie wychodzi mi to, za to jak wsiądę do środka, to wygląd mi nie przeszkadza, a po przejechaniu prawie 1000 km po polskich bezdrożach nie chce się z niego wysiadać.
Old JDM - 10-03-2014, 17:38

Panowie, ale ja widze jak ten samochod wyglada. A wg mojego gustu wyglada obrzydliwie. Jest tak brzydka, ze az oczy bola. Oczywiscie ma sie prawo innym podobac, ale ja nie bede sie katowal tym wynalazkiem. :roll: :| SpaceWagon to Miss Polonia w stosunku do tej Previi. Ja chyba Stevie Wonder projektowal. Tak wiec - nie piszcie juz o Previi, chyba ze sami chcecie ja sobie zakupic - ale to juz w innym watku prosze. :mrgreen:
gołąb - 10-03-2014, 19:48

Weź Ty chłopaku przejrzyj na oczy :mrgreen: ona jest ładna, jak na tamte czasy..choć spece ładniejszy, co do pontiaca lepiej nie mówić, bo wgląda gorzej niż by go projektował "Stivi" :mrgreen: