To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Pomóżcie Czarcikom...

Anonymous - 29-01-2007, 19:57

ja oczywiscie tesh :mrgreen:
Anonymous - 29-01-2007, 20:00

Fotograf to p. Kubik z expressu, i kazał jej tak ściągnąć do środka żeby "wyeksponować to co sie ma najlepsze"...
:mrgreen:

akbi - 29-01-2007, 20:21

Czarcik napisał/a:
kazał jej tak ściągnąć do środka żeby "wyeksponować to co sie ma najlepsze"...

jakby to delikatnie ująć .... głos oddałem (jak napisałem wcześniej) .... ale widzę, że dzieli nas kolosalna różnica w podejściu do ciała "swoich kobiet"

Anonymous - 29-01-2007, 21:15

akbi napisał/a:
widzę, że dzieli nas kolosalna różnica w podejściu do ciała "swoich kobiet"

to nie moje zdanie tylko fotografa, mnie najbardziej podoba się w niej wszystko to co ma powyżej ramion, na zewnąrz i w środku.
:twisted: :twisted: :twisted:

akbi - 29-01-2007, 21:20

Czarcik napisał/a:
akbi napisał/a:
widzę, że dzieli nas kolosalna różnica w podejściu do ciała "swoich kobiet"

to nie moje zdanie tylko fotografa, mnie najbardziej podoba się w niej wszystko to co ma powyżej ramion, na zewnąrz i w środku.
:twisted: :twisted: :twisted:

nie zrozumiałeś mnie Czarcik, ale spoko :wink:
pozdrawiam

Anonymous - 29-01-2007, 21:38

akbi napisał/a:
nie zrozumiałeś mnie

możliwe, bo trochę mnie to zdanie zdziwiło... to napisz mi o co chodziło, możesz zawsze na PW jak nie chcesz tutaj

Anonymous - 29-01-2007, 22:56

kolejny głos oddany, co tam stanik , inne rzeczy są ważniejsze :wink:
McDoune - 30-01-2007, 00:56

oddałem kolejny głos z domu :)
Marcin-Krak - 30-01-2007, 01:10

i ja się przyłączyłem do głosowania :D
Krzyzak - 30-01-2007, 10:10

a ja lubie duze c..ki (no tak do E rozmiaru, bo potem to juz przesada) - nigdy tego nie ukrywalem i bardzo chetnie glosuje (juz 3 glosy moje ma)
harpagan - 30-01-2007, 11:29

Krzyzak napisał/a:
a ja lubie duze c..ki

:roll:
Moje 2 glosy oddane i to naprawde obiektywnie!

arekp - 30-01-2007, 13:28

Ja sobie wczoraj wieczorkiem poprzegladalem wszystkie zdjecia i pomijajac fakt, ze niektore z nich nie powinne byc wystawiane do konkursu to zdecydowanie zmienilbym fotografa i styliste.

Niektore dziewczyny sa ladne, jest kilka bardzo ladnych (moim zdaniem oraz dziewczyny, ktora je ze mna przegladala) ale pozy, stroj, miny dzialaja im zdecydowanie na szkode.

Kilka z nich poprzez dodanie efektu 'seksownosci' wiele traci, bo wyglada wulgarnie gdy cala reszta do takiej pozy nie pasuje.

Sa wsrod nich takie, ktore zostaly zle ubrane - blondynka z bardzo jasnymi wlosami, biale spodnie i do tego czarny, za duzy biustonosz ... beznadzieja.

Na niektorych fotkach dziewczyny stoja w pozach jak by conajmniej do Playboya zdjecia byly robione - moze fotograf jakos niespelniony jest?

Strona techniczna kilku zdjec - studio - jest fatalna. Niedoswietlone nogi, przeswietlona twarz i efekt szarego tla.

Anonymous - 30-01-2007, 13:39

Kolejne 2 głosiki ode mnie :mrgreen:

arekp - 100% racji odnośnie fotografa i zdjęć - widać amatorszczyznę.

yaro1976 - 30-01-2007, 14:15

zagłosowane
co do zdjęć to faktycznie amatorszczyzna, z resztą jak cały EI, ale z drugiej strony robią sporo dla społeczności łódzkiej

a Czarciokowa pani.... hmmm

pozdr

Kokos - 31-01-2007, 18:16

glos oddany :D