Sigma/Diamante Ogólne - Sigmowy Zlot [2014]
mazda10000 - 23-04-2014, 23:53
Na sierpień też się wstępnie piszę
wojtas - 24-04-2014, 00:03
Zapraszamy na Ogólnopolski zlot MM
t0m3k - 24-04-2014, 20:15
a nie boicie się ze we wrześniu będzie kiepska pogoda ?
rupert70 - 24-04-2014, 21:54
Wojtas napisał : "Moja propozycja to koniec września tak by zamknąć sezon.[/quote]"
O i to mi się podoba ,termin jak najbardziej dla nas realny .Póki c o robota na budowie naszej wrze...., serio serio.Stąd u nas chroniczny brak czasu na dziś i śpieszymy się przed obiecanym przyjazdem (kto był ,ten wie o co chodzi ).
mmatulek - 25-04-2014, 09:31
Moi Mili,
Też skłaniam się ku terminowi wrześniowemu. Dla osób, które preferują sierpień Wojtek zaproponował spotkanie na zlocie. Część z nas na pewno na nim będzie, a pozostali mogą dojechać. Fakt nie jest to w centrum Polski, ale nie jest to też na obrzeżach. Najdalej miałby Szpala85, mógłby wypróbować autko na dłuższej trasie. Zakończenie sezonu, koniec września to dla mnie konieczny wyjazd w góry. Poza "cmokaniem" przy naszych autkach moglibyśmy zdobyć szlak górski. Tomek w takim towarzystwie każda pogoda jest OK. Sam wiesz . Gorąca dyskusja jest jak najbardziej na miejscu...
pozdrawiam
GóR3K - 25-04-2014, 09:45
mazda1000 ma najdalej
wojtas - 25-04-2014, 12:19
Zawsze będzie tak, że ktoś z obrzeży naszego kraju będzie miał dalej lub bliżej. I nic na to nie poradzimy. Podobnie jest z pogodą, najważniejsze by była pogoda ducha Co do terminu wakacyjnego, większość z nas planuje urlopy i moim zdaniem będzie ciężko znaleźć wspólny dogodny termin. Po za tym trzeba wziąć pod uwagę spotkania MM: maj= Banderoza, Czerwiec= Elbetreffen, Sierpień=Ogólnopolski zlot MM. Do tego w międzyczasie różne spotkania regionalne. Moje propozycje to:
Termin: ostatni lub przedostatni weekend września.
1. Powtórka z rozrywki, czyli Iłki (centralna polska) oraz Srebrna Góra (góry sowie, pozostało jeszcze sporo do zwiedzenia) lub Czewujewo (Wielkopolska)
2. Coś nowego, połączenie spotkania z jesienną edycją Bandrozy albo Sczawnica w Małopolsce (Beskidy Zachodnie)
Dlaczego akurat Szczawnica? Mogę podjąć się organizacji.
mmatulek - 25-04-2014, 13:27
Iłki na koniec września bym odstrzelił. Nie ma co zwiedzać, a jak nie będzie pogody to padniemy z nudy. Pozostałe propozycje jestem ZA.
wojtas - 25-04-2014, 14:56
Podobna sytuacja z Czewujewem ... ale czekamy na konkretne propozycje pozostałych zainteresowanych spotkaniem.
t0m3k - 26-04-2014, 10:19
mi tam w sumie lotto gdzie liczy sie ekipa Srebrna Góra też jak najbardziej może byc miejsce fajne, jest co zwiedzac
z tym terminem wrześniowym to macie w sumie rację
lukasz12 - 26-04-2014, 14:11
W związku z moją obecną sytuacją termin wrześniowy też nie byłby złym wyjściem dla mnie
mmatulek - 28-04-2014, 09:33
Zadziwiająca cisza ...
t0m3k - 28-04-2014, 12:14
mmatulek a na kogo liczyłeś jescze?
mmatulek - 28-04-2014, 12:23
t0m3k napisał/a: | mmatulek a na kogo liczyłeś jescze? |
Na forumowiczów z naszego forum, a chociażby na osoby, które wypowiadały się wcześniej. Spodziewałem się konstruktywnej dyskusji. Może z Wojtkiem onieśmielamy.
ps. Cieszę się, że Tomek jesteś chętny, ale przy takim tempie to będzie wrzesień tylko roku 20XX.
pz - 28-04-2014, 12:43 Temat postu: Sigmowy Zlot [2014] Witam!
Dawno nie było mnie na forum kłopoty rodzinne,remonty w domu i nie sprawna Sigma były tego przyczyną.Co do zlotu to termin mi jest obojętny a jeśli chodzi czym przyjadą to mam inne samochody do dyspozycji.Na naszych zlotach były inne marki samochodów i nikogo to nie gorszyło bo najważniejszy jest człowiek i jego obecność. Jeśli chodzi o wrzesień to pogoda może być różna,a w związku z tym musi być większa sala ogrzewana gdzie mogą wszyscy usiąść i podyskutować.A reszta jest do Uzgodnienia.
Pozdrawiam wszystkich !
Zenek.
|
|
|