Zloty i Spoty - Międzyregionalny spot Polski południowej
Anonymous - 04-02-2007, 14:25
Jesli robilibysmy spota w Siamoszycach to moge pomoc przy organizacji bo mam tam niedaleko
Anonymous - 04-02-2007, 14:46
Z tego co ostatnio n aspocie rozmawialiśmy to były bo to jakieś dwa dni?
Więc ja też się dopisuje Jeśli oczywiście nie będzie żadnego "ale" jak np praca itp. Pasowało by żeby z moją grafik w pracy się w te dni zestroił a jak nie to pewnie na 12h dam radę wpaść jeśli by to było ok 100km.
Jeśli o mnie chodzi to tamtych rejonów nie znam i niestety nie pomogę w wyborze miejsca ale inne sprawy organizacyje - mogę pomóc.
Pozdrawiam i zróbmy to tak żeby było o tym głosno
karolgt - 04-02-2007, 21:51
1. Bubu
2. Adaho_krak
3. Robson86
4. Marcin-Krak - z jednym małym ale -uczelnia- mam nadzieję że nic się wtedy nie będzie działo
5. Meteo - jezeli bede mial z glowy juz matury
6, Sion2002 - jeśli tylko nie będę miał zjazdu na uczelni + żonka i wtedy 10-cio miesięczny synek
7. KarolGT + Magda + Sushi
8. wojmi1
czemu mnie nikt nie dopisal?
JCH - 04-02-2007, 21:54
BUBU napisał/a: | a przeciez nam chodzi o to żeby z Krakowa , Katowic, Częstochowy czy z Kielc była mniej więcej ta sama droga czyli maks 100Km. | Dokładnie w połowie drogi pomiędzy Śląskiem a Kielcami jest np. to: Podlesice. Kraków też ma mniej więcej tyle samo. Tylko tam już kiedyś byliśmy, a w ub. roku w tej okolicy był zlot MKP więc nie wiem czy miejsce będzie odpowiadać
karolgt - 04-02-2007, 22:02
dajcie najlepiej jakies linki do miejsc w ktorych chcecie robic spot, mysle ze kazdemu wystarczy to ze 1) wg was tam jest fajnie 2) zobaczyc ze 2-3 zdjecia chociaz
Adaho_krak - 04-02-2007, 22:55
Z ficusiem to już 8 maniaków + towarzysze dobrze jest
umómy się tak że do końca lutego typujemy miejscowości w pierwszym tygodniu marca robimy ankiete i podejmujemy decyzje
później TWARDA LISTA CHĘTNYCH, ustalamy dokładny termin rezerwujemy pewniejakieś zaliczki itd. ale to później:) do końc marca plan jest
Do dzieła MitsuManiaki Polski Południowej
Z mojej strony tak jak pisałem wcześniej to ta OKSA ale nie wiem dawno tam nie byłem a w tych stronach to jedyne miejsce jakie znam
JCH napisał/a: | Dokładnie w połowie drogi pomiędzy Śląskiem a Kielcami jest np. to: Podlesice |
Dla mnie bomba nr 1 do Ankiety
sion2002 - 05-02-2007, 10:03
JCH napisał/a:
Dokładnie w połowie drogi pomiędzy Śląskiem a Kielcami jest np. to: Podlesice
Dla mnie tez super. Ceny tylko trochę spore (150 zł/pokój 3 osobowy // 110/zł pokój 2 osobowy)...ale ogólnie ok
Pozdrawiam
Szymon
wojmi1 - 05-02-2007, 21:19
karolgt, dopisz mnie:
8. wojmi1
Anonymous - 05-02-2007, 21:44
Panowie co do Podlesic to jestem jak najbardziej za .... super okolica , kurort turystyczny , miejsc do spania full , wszedzie agroturystyka wiec nie trzeba placic po 100zl za noc .
Mam tam blisko wiec jak jakies sprawy organizacyjne to moge pomoc o ile tylko bedzie wolny czas
Adaho_krak - 06-02-2007, 00:04
Meteo napisał/a: | Mam tam blisko wiec jak jakies sprawy organizacyjne to moge pomoc o ile tylko bedzie wolny czas |
To może bujniesz Misia w sprawie rozeznania i rzucisz propozycjon bylibymy Ci wdzięczni bardzo miejsce rzeczywiście COOL wszystkim po drodze
JCH - 06-02-2007, 00:43
sion2002 napisał/a: | Ceny tylko trochę spore (150 zł/pokój 3 osobowy // 110/zł pokój 2 osobowy) | No właśnie.... Jeszcze nie tak dawno można było dostać tam miejsce za 25/30 zł za osobę. Widzę, że trochę przeginają
Można spróbować ponegocjować z nimi gdybyśmy odpowiednio dużą pulę pokoi wzięli. Choć przy poprzednim spotkaniu nie byli skłonni.
Aha teraz przypominam sobie, że przy tamtym spotkaniu płaciliśmy dość dużo za kominek plenerowy a praktycznie nie wykorzystaliśmy go. Ostatecznie ustaliliśmy, że przy kolejnym spotkaniu dostaniemy jakąś zniżkę. Tak więc można się powołać ale to było wszystko "na gębę" ustalane.
Anonymous - 07-02-2007, 15:49
adaho_krak napisał/a: | Meteo napisał/a: | Mam tam blisko wiec jak jakies sprawy organizacyjne to moge pomoc o ile tylko bedzie wolny czas |
To może bujniesz Misia w sprawie rozeznania i rzucisz propozycjon bylibymy Ci wdzięczni bardzo miejsce rzeczywiście COOL wszystkim po drodze |
Misiek w naprawie po stluczce - w przyszlym tygodniu moge sie tam przejechac i ponegocjowac
BUBU - 10-02-2007, 19:10
Meteo napisał/a: | Panowie co do Podlesic to jestem jak najbardziej za .... super okolica , kurort turystyczny , miejsc do spania full , wszedzie agroturystyka wiec nie trzeba placic po 100zl za noc . |
No tak ale w chałupach po 5-6 miejsc noclegowych.
Podlesice bardzo lubię , lecz nie wyobrazam sobie przebywania w tym tłumie który zjeżdża na weekend ,misków porozrzucanych po całej okolicy i innych atrakcji tego typu.
Jak już robimy spota to kupą mości panowie
Osobiście proponuję Siamoszyce,a dlaczego:
Siamoszyce leżą ok 10 km od Podlesic , miejsc stałych 30 w pokojach 2-3 osobowych (ok 20 zł za dobę),5 ha lasu , woda, zadaszony kominek imprezowy , miejsca na ognisko , namiot 10 zł, jest gdzie miśki w kupie postawić i to co najważniejsze to ceny na każdą kieszeń.
Pozdrowienia
Anonymous - 10-02-2007, 22:25
BUBU - jak dla mnie czy to beda Podlesice czy Siamoszyce to wszystko jedno bo i tu i tu mam stosunkowo blisko.
Co do cen to uwazam ze powinno byc jak najtaniej zeby przyjechalo jak najwiecej osob.
Okolica i tu i tu jest wporzadku wiec tylko chyba bedzie rozchodzilo sie o cene .
Jest tez ewentualnosc MORSKO - sa tam domki ( nie wiem ile cena ale jak weznie sie domek na 4 osoby to na pewno nie bedzie drogo ) , a okolica piekna .... zamek , lasy , korty tenisowe , basen , zima maja tam wyciag , duzo miejsca do spacerow , strzelnica w lesie , no full bajerow . Mozna by sie tez nad tym zastanowic wiec co Wy Panowie na to
strony o Morsku nr 1
strony o Morsku nr 2
Marcin-Krak - 10-02-2007, 22:34
Panowie jak możecie to podajcie linki do konkretnych ośrodków
Jak patrzę na mapę to Morsko jest ciekawie usytuowane - każdemu w miarę byłoby po drodze
|
|
|