Małopolskie - Wrażenia po zlocie
Tomek - 01-09-2014, 13:56
Marcin-Krak napisał/a: | jeżdżę |
może właśnie dlatego
Marcin-Krak napisał/a: | Zlot jak co roku do dupy |
mjsystem - 01-09-2014, 14:08
A ja gorol z Sosnowca, ale z Wami uczuciowo związany, chciałem podziękować za to, że byliście i mogliśmy z sobą (krótko lub długo) pogadać i poprzebywać
AVE !!!
Seichan - 01-09-2014, 16:07
Marcin-Krak napisał/a: | Zlot jak co roku do dupy dlatego nadal jeżdżę |
Mając nadzieję, że któryś w końcu będzie fajny
Dzięki Wam bardzo za obecność, wsparcie i wszelką pomoc
Marcin-Krak - 01-09-2014, 20:51
Seichan napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
Zlot jak co roku do dupy dlatego nadal jeżdżę
Mając nadzieję, że któryś w końcu będzie fajny |
Eeeee - nie - tak to nie będzie
Jackall - 03-09-2014, 11:05
mkm napisał/a: | Zakładajcie już skarbonki, bo dyskusji na temat wzorów nie będzie | Czyli podajemy Ci tylko jaki rozmiary chcemy a Ty Nam dasz gotowe surprajsy? oka wchodzę w to
Propozycja Tomka o personalizacji jest jak najbardziej na miejscu, jakieś miejsce na nick musi być
Rebelias - 03-09-2014, 15:30
Jeśli chodzi o koszulki itp. Zapraszam tutaj http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=45
Wrażenia po zlocie super trochę szkoda że nie zdobyłem pucharu może nie mnie jest przykro ale mojej ekipie która ze mną przybyła.
sieegurd Miło było Cię w końcu poznać
MKM Dawaj foty co żeś nam strzelał zaraz z rana na kacu
Tomek - 03-09-2014, 15:39
Rebelias napisał/a: |
Wrażenia po zlocie super trochę szkoda że nie zdobyłem pucharu może nie mnie jest przykro ale mojej ekipie która ze mną przybyła. |
nasze 2 głosy miałeś
was było 9, mieliście 9 kart do głosowania, czy tylko 1??
następnym razem trzeba urządzić mobilizację, bo wiem sam po sobie, że wiele ludzi nie głosuje, bo się im po prostu nie chce
ale też trzeba przyznać, że swinksa EVO też ładne (pewnie on wygrał - tak zgaduje, bo nie wiem, a na zakończeniu nie byłem)
Rebelias - 03-09-2014, 15:44
Mieliśmy 2 karty na 2 samochody.
Tomek napisał/a: | swinksa EVO też ładne (pewnie on wygrał |
zgadza się
sieegurd - 03-09-2014, 22:20
Rebelias napisał/a: | sieegurd Miło było Cię w końcu poznać |
Również Sorka za nalot Ale powiem, że śmiejemy się z Elką z pomyłki domków do dzisiaj Wydawało mi się, że nockę wcześniej balowaliśmy na Waszej werandzie
wojzi - 04-09-2014, 01:46
sieegurd napisał/a: | ydawało mi się, że nockę wcześniej balowaliśmy na Waszej werandzie |
Kto balował, ten balował, a kto spał ten spał.
Mi na zlocie najbardziej pasowało "mleko" . Ja się świetnie bawiłem w tym roku.
A co do koszulek - nie róbmy. Bądźmy oryginalni i jako pierwszy region zróbmy sobie zbiorowo dziary z jakimś wspólnym wzorem no i nickiem
sieegurd - 04-09-2014, 07:26
wojzi napisał/a: | Kto balował, ten balował, a kto spał ten spał. |
wojzi napisał/a: | A co do koszulek - nie róbmy. Bądźmy oryginalni i jako pierwszy region zróbmy sobie zbiorowo dziary z jakimś wspólnym wzorem no i nickiem |
Nie podpuszczaj mi żony, bo pierwsza sobie wydziara
|
|
|