Łódzkie - Wszystkie drogi prowadzą do...ŁODZI :)
Anonymous - 24-10-2005, 16:08
Matejko napisał/a: | a co ty sie taki szczegolowy ostatnio zrobiles,
-blisko
-w odpowiednim terminie |
Zima nadchodzi, to mam więcej czasu.
Anonymous - 25-10-2005, 13:02
shovel napisał/a: | w sumie jeśli finanse pozwolą to może i ja bym do łodzi przyjechał... w sumie to nie jest aż tak daleko, może jeszcze ktoś ze śląska by się ze mną zabrał i koszty by się zmniejszyły |
Ze śląska ale opolskiego to ja bym pojechał tylko swoim misiem to raczej koszty Ci się nie zmiejszą chyba że pojedziesz z nami mam na myśli siebie i moją lepszą połowe Małgosią
dla mnie było by lepiej jechać w towarzystwie kogoś bo ja prawiczek i to by był mój pierwszy raz gdybym jeszcze wiedział wcześniej kiedy ma nastąpić ta eksplozja to napewno bym jechał
Anonymous - 26-10-2005, 19:22
Ok to i Ja sie piesze tyle ze tym razem nie bede polegal na
Rafim bo z nim to roznie bywa (Rafi juz ci wybaczylem ) i podajcie konkrety
Leppe - 28-10-2005, 19:15
Mimo, że jestem z Uć to termin musi być dopasowany konkretnie bo u mnie w zimie z czasem wolnym marnie ale oczywiscie będę choćbym mial zalatwic sobie wezwanie na komisariat.
Anonymous - 30-10-2005, 12:48
Noooto dalekkoo jeszcze czy nie do tego spodziska w odzi no oco tu chodzi, bo ciuchy w torbie podróznej zaśmierdną
Chooper - 30-10-2005, 13:04
Leppe skromniś się nie pochwalił, ale ma zajeb*stą sugestię, że jeśli byśmy się spotkali jeszcze podczas zalegania białej kołderki, to możnaby wynająć tor kartingowy zimą i zrobić sobie Driftkillaz a potem kulig w lesie i gonisko
Jeeeeezuuuuuuu jak mi sie to podoba....:D
Anonymous - 30-10-2005, 20:31
Mam pytanko. Jeśli w końcu dojdzie do spota,dojdzie? to czy może jechać też mój synek ale on swoim otrzymanym w spadku odemnie Fordem ?
Jackie - 30-10-2005, 20:34
Piotruś Pan napisał/a: | to czy może jechać też mój synek ale on swoim otrzymanym w spadku odemnie Fordem ? |
Jak Ci go chłopaki nie podpalą to oki Żart of koz
Pozdrawiam
Anonymous - 30-10-2005, 20:38
Jackie napisał/a: | Jak Ci go chłopaki nie podpalą to oki Wink Żart of koz |
Podejrzewam że zrobili by przysługe bo sprzedać się nie opłaca.
Matejko - 30-10-2005, 21:49
Piotruś Pan napisał/a: | Jackie napisał/a: | Jak Ci go chłopaki nie podpalą to oki Wink Żart of koz |
Podejrzewam że zrobili by przysługe bo sprzedać się nie opłaca. |
no to ja widze kolejna atrakcje zlotu, spalic forda
PS.
nastepne bedzie BeeMWu
Hubeeert - 30-10-2005, 22:50
Nie Mateusz zaczniemy od BMW a potem dorzucać będziemy do ognia - Opla, Forda i co tam jeszcze w łapy wpadnie
Chooper - 30-10-2005, 23:09
Audi A6 na koniec
Hubeeert - 30-10-2005, 23:28
Chooper napisał/a: | na koniec |
Chyba na dobry początek
Chooper - 30-10-2005, 23:33
Hubeeert napisał/a: | Chyba na dobry początek |
no na koniec tej listy proirytetowej, co by te klubowe "dziwoloągi" wyeleminować, a potem to już co na pobliskich parkingach będzie stąło
hehehe znowu będzie głośno w TV o Łodzi
Matejko - 31-10-2005, 01:57
Hubeeert napisał/a: | Nie Mateusz zaczniemy od BMW a potem dorzucać będziemy do ognia - Opla, Forda i co tam jeszcze w łapy wpadnie |
to cos na 4 kolach co bylem tym w wawie ostatnio pojdzie na podpalke
|
|
|