To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Galant "rekin" 2.5 V6 czy Kliper 2.0T (GST lub GSX

Matejko - 01-11-2005, 00:50

ten na PO wg mnie odpada stoi na allegro gratce itp od ponad roku i od ceny 10 tys wiekszej niz teraz wiec cos musi byc nie tak skoro jeszcze gosc nie sprzedal mimo gazu i wygladu na fotkach barzo ok
piwkotom - 21-11-2005, 19:07

rozumie kto cos z tego szwargotania? bo cus mi za tanie te auta:
szwargotanie1
szwargotanie2

wogole to najbardziej mi sie chyba podoba to szwargotanie:
szwargotanie3
qrcze, a kaske bede mial dopiero za 1,5 miecha :(
ale damy se rade :D

tak przy okazji to co sadzicie o kliperze GS z 1996 za 33,5tys??!!! ludzie to maja wyobraznie
kliper 33,5tys

Student - 22-11-2005, 08:21

Ten kliperek WWL to gdzieś koło mnie ale przyznam się że nigdy go nie widziałem na drodze.
roch_27 - 25-11-2005, 10:10

Matejko napisał/a:
ten na PO wg mnie odpada stoi na allegro gratce itp od ponad roku i od ceny 10 tys wiekszej niz teraz wiec cos musi byc nie tak skoro jeszcze gosc nie sprzedal mimo gazu i wygladu na fotkach barzo ok

Witam

Nie widzę tego Galanta na PO bo jest juz niedostępny. Domyślam się, że był kolory niebieskiego z gazem, jakną skórą z 97 roku.
Jeżeli tak, to mogę powiedzieć ze to było auto prezentacyjne i 1-sza rejstracja była dopiero w 99 roku i może dlatego nie mógł sprzedać bo rzeczywiście cenę miał bardzo wygórowaną. Dopiero niedawno obniżał. Jego biznes.

A tak do meritum sprawy.
Jeżdzę Galantem V6 do dwóch miesięcy i uważam, że jest wystarczająco szybki a przy tym elegancki, komfortowy i szybki :twisted: . Vmax- :?:
Jak narazie jadąc z W-wy w moment czerwona wskazówka "budzika" zegarów Hi-contrast wybiła 220 i jeszcze był zapas :lol:
Klipsik fajna sprawa ale według mnie nie dla rodziny (dzieci dorastają, wczasy itd.). Jako drugie auto - OK.