Lancer Ogólne - Przyciemnione szyby
Anonymous - 14-05-2007, 09:01
Hugo napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | bocznych nie mozna chyba | W przednich drzwiach nie można. Szyby w aucie fabrycznie mają ok. 75% przepuszczalności światła i taką minimalną przepuszczalność dopuszcza prawo. Więc analogicznie jakąkolwiek folie nakleisz na te szyby to będzie wykroczenie. |
i tak tysz myslałem
Anonymous - 14-05-2007, 22:12
piotras napisał/a: | Ja bym przednich bocznych nie robił żadną folią. Lepiej stracic przez nią radio za 500 niż brak możliwości ewakuacji w przypadku np. wodowania |
celna uwaga !
Anonymous - 17-05-2007, 21:37
oto efekt
jeszcze felunie i wieś tjuning skończony
JCH - 17-05-2007, 22:51 Temat postu: Ciemne szyby
gumas_72 napisał/a: | oto efekt | Strasznie razi różnica pomiędzy przednimi a tylnymi szybami (zdjęcie 2). Do pełni wieś tuningu jeszcze końcówka tłumika, neony, płyta CD na lusterko ..... co jeszcze?
PS. Ładnie to tak parkować na przejściu
Hugo - 17-05-2007, 23:55
Wszystkie szyby powinny być jednakowo przyciemnione (najmniej przyciemniającą folią). Choć to już niezgodne z prawem, tak jak pisałem wyżej. gumas_72 napisał/a: | jeszcze felunie i wieś tjuning skończony | Dobre.
Anonymous - 18-05-2007, 07:13
Hugo napisał/a: | Wszystkie szyby powinny być jednakowo przyciemnione (najmniej przyciemniającą folią).. |
a tu już pstyczek do firmy mitsu-renolty mają przyciemnione wszystkie szyby fabrycznie a mitsu nie, a ze przednich nie mozna to wyszło tak, a i tak 2 najciemniejsze odpuściłem
|
|
|