To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Pożegnanie z PAJERO

ruks - 26-05-2015, 07:41

Georg napisał/a:
michal77 napisał/a:
(...) ale te mankamenty ciągle wyskakujące juz mnie męczyły naprawsz jedno a za tydzień czy dwa znowu coś.

ruks napisał/a:
(...) to co piszesz o drobiazgach trochę mało pozytywnie nastraja do zakupu Pajero :roll:

Przy ekstremalnym użytkowaniu - co pokazuje finał - mankamenty wylezą z każdego auta... :wink:

A tak z ciekawości co byś tu wymienił?

michal77 - 26-05-2015, 10:16

całe auto bym wymienił haha
Georg - 26-05-2015, 15:14

Georg napisał/a:
Przy ekstremalnym użytkowaniu - co pokazuje finał - mankamenty wylezą z każdego auta... :wink:
ruks napisał/a:

Mam na myśli elektrykę - w warunkach terenowych hermetyczność wszelkich gniazd, wtyczek, złączek elektrycznych podwozia i napędów można włożyć między bajki.
Ekstremalne kryteria - z wodą i błotem po przysłowiowe klamki - gwarantują kłopoty z elektryką.

Niestety nie istnieją auta 4x4 z zaawansowaną elektroniką wolne od tych wad... :wink:

TangoKK - 26-05-2015, 19:52

Georg napisał/a:
Georg napisał/a:
ruks napisał/a:

Mam na myśli elektrykę - w warunkach terenowych hermetyczność wszelkich gniazd, wtyczek, złączek elektrycznych podwozia i napędów można włożyć między bajki.
Ekstremalne kryteria - z wodą i błotem po przysłowiowe klamki - gwarantują kłopoty z elektryką.

Niestety nie istnieją auta 4x4 z zaawansowaną elektroniką wolne od tych wad... :wink:

Otóż to potwierdzam. Trzy lata temu przytopiłem miśka w rzece i do tej pory bujam się od elektryka do elektryka :|