To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Anonymous - 25-05-2007, 13:21

harpagan napisał/a:
:oops: dokladnie tak
Czyżby¶ odwiedzał plac warsztatu Iveco?
harpagan - 25-05-2007, 15:17

Cytat:
Czyżby¶ odwiedzał plac warsztatu Iveco?

Tak szybko tam przelatuje ze nawet nie wiem co to za plac ;)
Generalnie przyznaje sie ze przecinam kawalek pod prad i juz jestem w alejach kawalek przed rondem kolo makro

Anonymous - 05-06-2007, 23:46

pozdrowienia dla Pana z srebnego colta CJ0 (wersja do 98 - przed liftingiem :) ), którego dzi¶ dwa razy mijałem na ul. Górczewskiej :)
harpagan - 13-06-2007, 17:19

Tym razem zamierzone spotkanie :D

Wielkie dzieki dla czarnucha za pomoc przy reanimacji hamulcy 8)

Gene - 13-06-2007, 18:43

ja ostatnio jakos wiecej smigam po miescie i czesto widuje jakiegos mitsu ale trafiam na starszych uzytkownikow lub na jakis nieogarnietych. Jak zamacham albo sie usmiechene to glupio sie patrza albo ignoruja.
:(

czarnuch23 - 13-06-2007, 19:19

widzisz.. mi dzis stary uzytkownik wjechal wtylek... (nie jest to off bo jak najbardziej spotkal mnie na drodze :( )
Tak wiec zdjecie ktore tu widzicie jest lekko nieaktualne:( wlasnie zalatwialm ubezpieczalnie:(
A swoja droga GENE ciebie nigdy nie spotkalem :D ... zato jak z punto mrogalem jakiemus colciakowi o rej WOT to mi palec pokazal.... hmm mial chyba zly dzien....

Gene - 14-06-2007, 07:57

wspolczuje chlopie
Anonymous - 15-06-2007, 21:16

Gene byłe¶ wczoraj w tesco na kabatach?? wydaje mi sie ze Cie mijalem (Ty wyjezdzales, ja wjezdzalem) ok 20. Pozdrówki
Anonymous - 15-06-2007, 21:41

Gene napisał/a:
ja ostatnio jakos wiecej smigam po miescie i czesto widuje jakiegos mitsu ale trafiam na starszych uzytkownikow lub na jakis nieogarnietych. Jak zamacham albo sie usmiechene to glupio sie patrza albo ignoruja.
:(

kurcze ze na mnie nie trafiasz bo ja tez nikogo jeszcze nie spotkalem kto by odwzajemnil

jezdze zielonym coltem o rejestracji WB

Gene - 17-06-2007, 14:51

lol bylem ale to raczej byla 22 jak nie lepiej :mrgreen: byly totalne kolejki i sie zmylem
a wogole w okolicach Dembowskiego (Ursynow) jest sporo ludzi co maja Mitsubishi. Colty, Gale i Cari stoja.

Gene - 20-06-2007, 09:12

aaaaaaaaaa...
mialem wczoraj spotkanie na drodze z Tico.
Stalem sobie raniutko na swiatlach. Nagle bachhh. Wisniowe Tico z pania za kierownica nawet bez hamowania przywalilo mi w tyl. Daewoo zlozylo sie jak z papieru. Dobrze, ze kobicie nic sie nie stalo.
Mam generalnie uszkodzony zderzak ale nawet nie potrzaskany. Bede musial takim Misiem z "krzywdka" jechac na wakacje. :cry:
Rama to jednak potega. Pojedynek Dawida z Goliatem. Mam nadzieje, ze w lipcu mi zrobia Sporta bo wstyd na zlot takim jechac :mrgreen:
oby jak naj mniej takich spotkan :wink:

harpagan - 20-06-2007, 09:35

To ostatnio jakas czarna seria
Czarnuch dostal 2x w tylek w przeciagu pare dni teraz ty ... szoked

Anonymous - 20-06-2007, 15:54

Stygijczyk, czy ty masz tego Colta ciemno zielonego???
z chromowanymi podkładkami pod tablice???

Anonymous - 21-06-2007, 00:54

tak ciemno zielony teraz podklady pod tablice mam z AUTO GT serwisu na wroclawskiej
Anonymous - 21-06-2007, 10:26

bo widziałem takiego Colta na koszykowej jako¶ na poczatku tygodnia.
pozdrawiam.