[96-02]Colt CJ0 - [ALL] jaka wersja GL, GLX czy GLXi
QwiateQ - 03-12-2007, 18:37
Witam,
a ja mam GLX: (się pochwalę jak i reszta)
- 2 poduszki
- elektryczne lusterka/szyby
- podgrzewane lusterka
- podłokietnik
- obrotomierz
- abs
- centralny zamek
- wspomaganie kier
- immobilizer
- cup holder
- szyberdach
- lotke
- za...ście zadowolonych pasażerów + kierowca
Anonymous - 03-12-2007, 20:53
mi niestety brakuje lotki Strasznie chcialabym ja miec, ale nigdzie nie moge na nia trafic
Marcin-Krak - 09-11-2008, 11:50
Mam pytanie, orientuje się ktoś może - czy wersja Sport Edition seryjnie występowała z "wszystkimi bajerami" tzn nakładkami, progami, lotką
Konkretnie chodzi mi - czy brak lotki powinien wzbudzać podejrzenia.
Kaleid - 09-11-2008, 12:10
patysia00 napisał/a: | mi niestety brakuje lotki Strasznie chcialabym ja miec, ale nigdzie nie moge na nia trafic |
Takiej? Bez problemu można kupić.
Marcin-Krak napisał/a: |
Mam pytanie, orientuje się ktoś może - czy wersja Sport Edition seryjnie występowała z "wszystkimi bajerami" tzn nakładkami, progami, lotką
Konkretnie chodzi mi - czy brak lotki powinien wzbudzać podejrzenia. |
Z tego co pamiętam, Sport miał nakładki na progi, taki krótki spoiler z przodu, lotkę na klapie i chromowaną końcówkę wydechu.
TameR - 09-11-2008, 14:06
Witam,
mój Sport Edition '99 rok posiada (lub powinien gdyby poprzedni właściciel dał mu szansę) dokładkę dolną przedniego zderzaka (zerwana przez poprzedniego właściciela ), progi dolne boczne, dokładkę dolną zderzaka tylnego (dłuższy element - lewy jest na swoim miejscu, o krótszy prawy chyba upomniała się natura lub poprzedni właściciel chciał mieć coś na pamiątkę), chromowaną końcówkę rury wydechowej, spoiler nachodzący na boki (taki jak na zdjęciu poniżej), ponadto 4 x airbagi, stylowane na metalowe wykończenia w koło nawiewów i pokręteł, el. lusterka, el. szyby (dwie boczne w drzwiach), okrągłe przeciwmgielne przednie
Co do ospoilerowania i wykończenia wnętrza stwierdzam że musi/musiało być w standardzie. Wszystkie aukcje z którymi się spotkałem z modelem Sport Edition miały identyczne dokładki - zakładam że montowane fabrycznie.
Poniższe zdjęcie pochodzi z aukcji: http://moto.allegro.pl/it...lt_spoiler.html
|
|
|