To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - [ALL] jaka wersja GL, GLX czy GLXi

QwiateQ - 03-12-2007, 18:37

Witam,
a ja mam GLX: (się pochwalę jak i reszta)

- 2 poduszki
- elektryczne lusterka/szyby
- podgrzewane lusterka
- podłokietnik
- obrotomierz
- abs
- centralny zamek
- wspomaganie kier
- immobilizer
- cup holder
- szyberdach
- lotke
- za...ście zadowolonych pasażerów + kierowca

Anonymous - 03-12-2007, 20:53

mi niestety brakuje lotki :( Strasznie chcialabym ja miec, ale nigdzie nie moge na nia trafic :P
Marcin-Krak - 09-11-2008, 11:50

Mam pytanie, orientuje się ktoś może - czy wersja Sport Edition seryjnie występowała z "wszystkimi bajerami" tzn nakładkami, progami, lotką :?:
Konkretnie chodzi mi - czy brak lotki powinien wzbudzać podejrzenia.

Kaleid - 09-11-2008, 12:10

patysia00 napisał/a:
mi niestety brakuje lotki :( Strasznie chcialabym ja miec, ale nigdzie nie moge na nia trafic :P

Takiej? Bez problemu można kupić.

Marcin-Krak napisał/a:

Mam pytanie, orientuje się ktoś może - czy wersja Sport Edition seryjnie występowała z "wszystkimi bajerami" tzn nakładkami, progami, lotką
Konkretnie chodzi mi - czy brak lotki powinien wzbudzać podejrzenia.

Z tego co pamiętam, Sport miał nakładki na progi, taki krótki spoiler z przodu, lotkę na klapie i chromowaną końcówkę wydechu.

TameR - 09-11-2008, 14:06

Witam,

mój Sport Edition '99 rok posiada (lub powinien :( gdyby poprzedni właściciel dał mu szansę) dokładkę dolną przedniego zderzaka (zerwana przez poprzedniego właściciela :cry: ), progi dolne boczne, dokładkę dolną zderzaka tylnego (dłuższy element - lewy jest na swoim miejscu, o krótszy prawy chyba upomniała się natura :cry: lub poprzedni właściciel chciał mieć coś na pamiątkę), chromowaną końcówkę rury wydechowej, spoiler nachodzący na boki (taki jak na zdjęciu poniżej), ponadto 4 x airbagi, stylowane na metalowe wykończenia w koło nawiewów i pokręteł, el. lusterka, el. szyby (dwie boczne w drzwiach), okrągłe przeciwmgielne przednie

Co do ospoilerowania i wykończenia wnętrza stwierdzam że musi/musiało być w standardzie. Wszystkie aukcje z którymi się spotkałem z modelem Sport Edition miały identyczne dokładki - zakładam że montowane fabrycznie.

Poniższe zdjęcie pochodzi z aukcji: http://moto.allegro.pl/it...lt_spoiler.html