Chce kupić VR4 - Legnum vr4
Owczar - 03-06-2016, 12:27
Musisz być świadomy, że taki swap nie będzie tani i w przypadku starego galanta naprawdę szkoda kasy i czasu. Taka zabawa ma sens jak masz zdrowe i zadbane auto, najlepiej jak najmłodsze.
Drogi sa dwie - zadbane legnum i przekładka kierownicy, lub zdrowa baza i przekładka gratów. Oba rozwiązania mają swoje wady i zalety. Żadne nie jest plug and play i wymaga mniejszej lub większej rzeźby. Biorąc pod uwage elementarne pytania sam tego nie zrobisz, a jak zlecisz komuś to licz się z wydaniem sporej ilości $.
anwi - 03-06-2016, 15:10
Może kolega niech napisze jaki ma budżet i ocenimy czy się zmieści:)
Najtańszą na chwile obecna opcja to i tak jest auto danino, chyba ze już sprzedał.... a to wtedy robimy ogłoszenie w dziale giełda i może ktoś się znajdzie..
a i gdzieś na forum ktoś pisał ze zrobił już takiego swap-a i by się więcej nie podjął bo taniej i prościej kupić coś gotowego.....
pozdr
AW
kabar - 03-06-2016, 21:55
anwi napisał/a: | auto danino |
Czeka
piotrkor1 - 04-06-2016, 22:47
anwi napisał/a: | a i gdzieś na forum ktoś pisał ze zrobił już takiego swap-a i by się więcej nie podjął bo taniej i prościej kupić coś gotowego.....
|
Może tanio i prosto nie jest ale za to jaka satysfakcja,że się samemu to zrobiło a radość z jazdy nie do opisania.
Owczar - 04-06-2016, 23:29
Oczywiście, że jest satysfakcja ale żeby nie zrobić ulepa trzeba trochę wiedzy posiadać. Jak ktoś nie czuje się na siłach to lepiej to powierzyć komuś kto się zna.
brzozowski886 - 05-06-2016, 13:57
Dziękuje za liczne odpowiedzi:)
Panowie pracuje u mechanika więc styczność z mechanika mam na co dzień:) Także myślę że z tym nie było by problemu:)
A ile danino chce za to autko??
Bo właśnie zastanawiają mnie koszta jakie by mnie w razie w czekały:)
Dajcie jakiegoś linka do auta danino jak możecie:)
Bizi78 - 05-06-2016, 16:20
brzozowski886 napisał/a: | Dajcie jakiegoś linka do auta danino jak możecie:) |
Ogłoszenie jest w dziale sprzedam .
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96259
|
|
|