Zloty i Spoty - Zlot Karkonosze 2016 - podziękowania
Fikus83 - 31-08-2016, 07:41
Moi drodzy! Mega udany Zlot, świetna lokalizacja, pogoda też udana, nie wspominając o kolumnie jeszcze raz Wielkie dzięki! Dozo za rok
mlodam - 01-09-2016, 16:29
Mi też się baaardzo podobało było jak zawsze bosko Szkoda ,że tak rzadko
Podziękowania dla wszystkich Organizatorów ,Dyrektora Ośrodka i wszystkim którzy byli i uczestniczyli w tym wydarzeniu
No to co? Gdzie kolejny zlot? Ja już czekam
Lalaura - 01-09-2016, 21:01
Dziękujemy za świetną organizację. Chyba najfajniejszy zlot , choć ludzi jakby mniej . Do zobaczenia za rok!
Marcin-Krak - 01-09-2016, 23:41
Miałem pojechać po Organizatorach (szczególnie dwójce z Nich to obiecałem) - ale nie wiem do czego mógłbym się przyczepić w sumie
Więc tylko grzecznie podziękuję
Fajnie było się spotkać znów, tylko faktycznie Lalaura napisał/a: | ludzi jakby mniej | - ale mogą te osoby tylko żałować
raddex - 01-09-2016, 23:51
Podziękowania dla organizatorów za świetny zlot. Piękne tereny, na pewno tu wrócę kolejny raz.
Dla mnie niestety w tym roku bardzo krótki, bo odległość dość spora 8h jazdy z przystankami w jedną stronę, ale udało się być chociaż na chwilę.
Wyjeżdżałem jak wracaliście z kolumny, więc nie zdążyłem się pożegnać - przepraszam i pozdrawiam.
Anja - 02-09-2016, 14:49
Dziękuję organizatorom zlotu, że chciało im się chcieć, żebyśmy mogli i mieli gdzie się po raz kolejny spotkać.
Teraz odpoczywajcie, zasłużyliście!
Dziękuję uczestnikom, że przyjechali na zlot, żebyśmy mogli się po raz kolejny spotkać.
Do zobaczenia za rok! (Wtedy też będę na Was polować, lubię to! )
marcink - 03-09-2016, 17:36
Dziękuję organizatorom oraz uczestnikom, a szczególnie wszystkim biorącym udział w aukcjach charytatywnych!
TRAWOR76 - 04-09-2016, 23:01
My dopiero wrócili ,po udanym ,pogodnym zlocie i urlopie !
Mega super Zlot dziękujemy Organizatorom ,jutro Jaśka sie rozpisze
pozdrawiam i do następnego !
Jassmina - 05-09-2016, 21:25
Ach ja jeszcze się nie mogę przestawić na normalny rytm życia. To nie łatwe po TAKIM Zlocie!
Rewelacja! Było przecudnie!
Wielkie podziękowania dla Wspaniałych Organizatorów! Wszystko było dopilnowane, dopracowane, zaplanowanie, rewelacyjne - Ośrodek (przemiły Właściciel, cudowne Panie Recepcjonistki), kolumna z finiszem na Rynku Jeleniej, konkursy a nawet pogoda! Jesteście stworzeni do organizowania Zlotów! Bez dwóch zdań!
Apikuskom ślicznie dziekujemy za pozlotowe spotkanie na przepięknym Rynku w Jeleniej Górze i już czekamy na rewizytę! :*
Chyba nie muszę mówić jak fajnie było spotkać "stare" mordeczki i poznać kilka nowych? To dzięki Wam Zloty są tak wyjątkowe! To dzięki Wam nie można doczekać się kolejnych!
Wyjechałam z Karkonoszy absolutnie zakochana w widokach, klimacie, leśnych ścieżkach i cichych gwiaździstych nocach! Już nawet grzebałam w internetach w poszukiwaniu potencjalnej chatki do kupienia! Przeprowadziłabym się choćby dziś! Kota w koszyk i jazda!
Brakowało mi bardzo Pamarków Pamarku, Dudusiu życzę Wam przede wszystkim zdrówka, żebyśmy mogli za rok sie spotkać ! Bardzo za Wami tęsknię!
Mojemu Coltowi Karkonosze spodobały się do tego stopnia (ja się wcale nie dziwię, bo też nie chciałam wyjeżdżać), że w dzień wyjazdu zrobił nam konkurs "zgadnij co się zepsuło?". Zagadka została rozwiązana dosłownie rzutem na taśmę - w świecy ukruszył się izolator przy elektrodzie co spowodowało brak iskry. Na szczęście dzięki wspaniałym Ludziom z miejscowości Bolków niedaleko Karpacza udało się w niedzielę (w porze obiadowej )kupić nowe świece i ruszyliśmy w dalszą podróż.
Rozpisałam się jak zwykle.
Jeszcze raz wielkie brawa, gratulacje, szacun i uściski do Organizatorów! Byliście wspaniali! To był pierwszy Zlot w Karkonoszach. Ale na 100% nie ostatni!!!!
Dziękuję z całego serducha!!!
W@sio - 05-09-2016, 22:13
Dziękuję:
1. Organizatorom za trud włożony w organizację Zlotu, poświęcony czas i energię, której nie brakowało
2. Sponsorom za decyzję o wsparciu naszej inicjatywy,
3. Wszystkim licytującym za hojność na rzecz naszej Fundacji,
4. Uczestnikom za cudowną atmosferę, godziny rozmów, wspólne wycieczki i radosną zabawę,
5. Wszystkim, którzy głosowali na najładniejsze auta, - dzięki Wam mój turbiak od trzech lat trzyma poziom i motywujecie mnie do dalszej pracy, mimo coraz liczniejszych ofert zakupu
Pozdrowienia dla Wszystkich!
Krystian99 - 08-09-2016, 22:49
MY również dziękujemy za super zlot organizacja,miejsce,pogoda wszystko na najwyższym poziomie
Dziękujemy wszystkim bardzo Do następnego
|
|
|