Zloty i Spoty - Nie Borki
Chooper - 10-03-2007, 15:43
Hubeeert napisał/a: | BUBU masz zapewne racje - chłopaki zaspali - ale teraz już z górki |
nie zaspali, tylko właściciel/zarządca obiektu w Borkach wbrew wstępnym obietnicom i zapewnieniom, kiedy byliśmy oglądać ośrodek w tym roku nagle zmienił zdanie, i oznajmił, że żadnych zlotów nie organizują....
Bolek - 10-03-2007, 15:44
Spokojna głowa, ośrodek zarezerwowany już od jakiegos czasu nie ma się z tej strony czego bać.
Hubeeert - 10-03-2007, 15:50
Chooper napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | BUBU masz zapewne racje - chłopaki zaspali - ale teraz już z górki |
nie zaspali, tylko właściciel/zarządca obiektu w Borkach wbrew wstępnym obietnicom i zapewnieniom, kiedy byliśmy oglądać ośrodek w tym roku nagle zmienił zdanie, i oznajmił, że żadnych zlotów nie organizują.... |
No to trzeba bylo tak od razu napisac.
kurde - piszcie co sie dzieje chocby bylo to malo istotne - dla tej reszty co tam sie zwali jest wazne zeby wiedziec
BUBU - 10-03-2007, 15:50
No jak twierdzicie że będzie ok
To spoko
Pozdrav
Jackie - 11-03-2007, 18:30
Heh, wiem co czują chłopaki. My z Igim też żeśmy parę nocek z nerwów zawalili Ale summa summarum powinno być ok. Wierzę w Uć a i Bolka osobiście spotkałem także sądzę, że to odpowiedzialne chlopisko i da radę. Co do atrakcji - im więcej tym lepiej ale musicie wziąć pod uwagę, że liczba chętnych na TERAZ spada o połowę na dzień zlotu (doświadczenie )
Co do prowadzenia imprezy - jeżeli jeszcze nie macie mnie dość - OK, jestem do dyspozycji, choć jest cień szansy na pozyskanie Andrzeja Poniedzielskiego (bo on też jest Mitsumaniak - Space Starowiec ) A przy nim raczej szans nie mam
pozdrawiam
Matejko - 11-03-2007, 19:03
Jackie napisał/a: | Andrzeja Poniedzielskiego |
a tyn to kto ??
Krzyzak - 11-03-2007, 19:32
Matejko napisał/a: | Jackie napisał/a: | Andrzeja Poniedzielskiego |
a tyn to kto ?? |
http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Poniedzielski
Matejko - 11-03-2007, 19:34
nie znam
mozna tez Bohdana Łazuke zaprosic - ma carisme i na pewno umie sie bawic i rozkrecic towarzycho
BUBU - 11-03-2007, 20:02
Matejko napisał/a: | nie znam
mozna tez Bohdana Łazuke zaprosic - ma carisme i na pewno umie sie bawic i rozkrecic towarzycho |
No i elegancko rozreklamować zlot , szczególnie jak będzie wracał i złapią go smutni chłopcy, i co gorsza każą w alkomacik dmuchać
Pozdrav
Adaho_krak - 12-03-2007, 00:04
Napisze tak:
1. Jak dla mnie gdzie to bedzie to wszystko jedno byle razem i dużo miśków
2. Ja jade z dzieciakiem tak że fajnie by było jakby się nie nudziła !!!
3. Quady - SUPER!! Pinball - SUPER !!!
4. Dlaczego do sierpnia jeszcze tyle czasu ??
PROPOZYCJE:
1. Wieczorkiem Grill i koncercik np. może Efa coś zanuci - DOBRA JEST i nasza
Miśkowa w sensie
2. Pamiątki zlotowe nalepy, breloki czy cóś.
3. Konkursy nagrody (niedrogie sentymentalne) ściśle związane z naszymi Misiami na najczystsze szyby czy na najładniejszą choinkę zapachową
POWODZENIA PRZY ORGANIZACJI !!!!! Z GÓRY DZIĘKI ZA TRÓDY !!!
Rafal_Szczecin - 12-03-2007, 00:14
adaho_krak napisał/a: | 1. Wieczorkiem Grill i koncercik np. może Efa coś zanuci - DOBRA JEST i nasza
Miśkowa w sensie |
yyy z tego co mi wiadomo to tak jest co zlot
adaho_krak napisał/a: | 2. Pamiątki zlotowe nalepy, breloki czy cóś. |
w grudziadzu nalepy byly, w bialymstoku niestety nie ale breloki za to byly
adaho_krak napisał/a: | . Konkursy nagrody (niedrogie sentymentalne) ściśle związane z naszymi Misiami na najczystsze szyby czy na najładniejszą choinkę zapachową |
konkursy rowniez sa nie ma co sie martwic
Robson86 - 12-03-2007, 00:17
adaho_krak napisał/a: | 2. Pamiątki zlotowe nalepy, breloki czy cóś. |
..to to, to oporowo by sie przydalo
hej!
Anonymous - 12-03-2007, 00:18
Rafal_Szczecin napisał/a: | ale breloki za to byly |
ale juz nie bedzie Matejko napisał/a: | mozna tez Bohdana Łazuke zaprosic - ma carisme i na pewno umie sie bawic i rozkrecic towarzycho |
to tak jak Peja ;]
akbi - 12-03-2007, 06:16
moze uda nam sie w tym roku mecz pilkarski rozegrac (ten zalegly z Bialegostoku).. oczywiscie jesli jest tam boisko
Grześku - 12-03-2007, 08:40
BUBU napisał/a: | 1.???????
2. Nie powinno mieć wpływu
3..Było głosowanie , narzucacie inną lokalizację i to wręcz odgórnie
Jak dla mnie to coś nie teges |
Bubu, teoretycznie masz rację. Ale jak jest się gościem to się nie dramatyzuje z powodu kilku kilometrów. W sumie też mogę pienić się jak mydło, ale po co?
Chłopaki mieli problem, rozwiązali go z akcentem na lepiej więc nie ma co rwać włosów z głowy. Shit happens i nic na to nie poradzimy, ważne że się spotkamy nie dość że w doborowym towarzystwie to jeszcze w lepszym miejscu.
ok, tyle komentarza.
Co do samego zlotu to powinno być coś dla każdego Mitsumaniaka- i tego najmłodszego i tego najstarszego, czyli począwszy od piaskownicy a na fajce w cieniu flaszki kończąc...
Z tego co widzę największą popularnością cieszą się:
a) paintball
b) quady
ciekawą propozycją jest (pod czym się podpisuję)
c) bieg na orientację
Jeżeli z powyższego miałbym wybrać jedną rzecz to bezapelacyjnie jest to
PAINTBALL
Niestety najprościej jest wymagać i krytykować, dlatego niniejszym zgłaszam się teraz na ochotnika do pomocy w organizacji na odległość i oczywiście na żywo już na miejscu.
Jeżeli mogę w czymś pomóc to PM jak w dym.
PS
Rafi, ile do zlotu?
|
|
|