To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Anonymous - 16-09-2007, 15:26

A ja chce powiedzieć że to co właśnie zrobiła TVP3 przerywając mecz dla jakiejś konwencji pisuaru przeszło wszelkie granice............................ :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Anonymous - 16-09-2007, 15:39

a ja chce powiedziec ze w czwartek zapalil mi sie opel na stacji benzynowej znaczy sie doszlo do samo zaplonu
arekp - 16-09-2007, 15:55

zachar napisał/a:
a ja chce powiedziec ze w czwartek zapalil mi sie opel na stacji benzynowej znaczy sie doszlo do samo zaplonu

A kiedy powiesz, ze chcesz mi oddac dlug? Jeszcze kilka miesiecy i kolejny rok stuknie.

Rafal_Szczecin - 16-09-2007, 19:43

arekp napisał/a:
zachar napisał/a:

A kiedy powiesz, ze chcesz mi oddac dlug? Jeszcze kilka miesiecy i kolejny rok stuknie.

a ja chcialem powiedziec, ze Arek czysci mi monitor bo az pasrknalem ze smiechu :axe: :D

akbi - 16-09-2007, 22:15

dm17 napisał/a:
A ja chce powiedzieć że to co właśnie zrobiła TVP3 przerywając mecz dla jakiejś konwencji pisuaru przeszło wszelkie granice............................ :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:

to było bardzo dobre zagranie .... Kurskiemu dzięki temu ubyło parę tysięcy głosów :finga:

arekp - 16-09-2007, 22:21

akbi napisał/a:

to było bardzo dobre zagranie .... Kurskiemu dzięki temu ubyło parę tysięcy głosów :finga:

A prawie drugie tyle przybylo (zony niezadowolone, ze mezowie przed tv siedzieli) ;)

roch_27 - 17-09-2007, 09:30

arekp napisał/a:
zachar napisał/a:

również czekam na odpowiedź :D
szczeslaw - 18-09-2007, 01:15

A ja chciałbym powiedzieć, że... dzisiaj się zakochałem!!! :D

Zakochałem się na nowo w pętli bieszczadzkiej! :)
Autko+pętla+dobry music to jest to! :D
Leczy wszystkie stresy, rozterki i pozostawia baaaaaaaaardzo szeroki uśmiech na twarzy :D

sruba - 18-09-2007, 07:48

szczeslaw napisał/a:
Zakochałem się na nowo w pętli bieszczadzkiej!

a co to takiego ? :P

JCH - 18-09-2007, 08:16

szczeslaw napisał/a:
Zakochałem się na nowo w pętli bieszczadzkiej
Małej czy dużej :?: ;)
Krzyzak - 18-09-2007, 09:33

szczeslaw, ja tez
jakies 3 lata temu zrobilem wbieg na Tarnice (z Ustrzyk G.) i zbieg w ciagu 5 godzin - bo musialem auto z parkingu odebrac...

szczeslaw - 18-09-2007, 10:24

JCH napisał/a:
Małej czy dużej

W obu - obie mają, powiedzmy, wartość terapetyczną :D

Marcin-Krak - 18-09-2007, 12:27

szczeslaw, a wrócisz do NAS :?: :roll:
Poza tym trzeba było ruszyć d... , a nie autem :twisted: :P

Ech też bym się udał w Bieszczady z chęcią :cry:

EDIT:
JUż wyczytałem że pojechałeś sobie tam klucze dorobić :finga:
Jakbyś do Adama nie mógł z tym pójść :D :D :D

Aga - 18-09-2007, 12:49

chcę powiedzieć, że wkurza mnie zakładanie tematu kilka miesięcy temu o nieuczciwości forumowiczów, bez podawania nazwisk, mimo próśb, a potem upominania się tutaj o zwrot długu!

po co to ?!
nie można było na PW ?

JCH - 18-09-2007, 12:59

Aga napisał/a:
nie można było na PW
Na PW?
PW to gdy chcesz o czymś poinformować odbiorcę o czym on nie wie. Sądzisz, że dłużnik zapomniał? Zresztą domyślam się, że tych "PW" w różnej formie (telefon, rozmowa, itp.) było już trochę :?