Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Anonymous - 16-09-2007, 15:26
A ja chce powiedzieć że to co właśnie zrobiła TVP3 przerywając mecz dla jakiejś konwencji pisuaru przeszło wszelkie granice............................
Anonymous - 16-09-2007, 15:39
a ja chce powiedziec ze w czwartek zapalil mi sie opel na stacji benzynowej znaczy sie doszlo do samo zaplonu
arekp - 16-09-2007, 15:55
zachar napisał/a: | a ja chce powiedziec ze w czwartek zapalil mi sie opel na stacji benzynowej znaczy sie doszlo do samo zaplonu |
A kiedy powiesz, ze chcesz mi oddac dlug? Jeszcze kilka miesiecy i kolejny rok stuknie.
Rafal_Szczecin - 16-09-2007, 19:43
arekp napisał/a: | zachar napisał/a: | a ja chce powiedziec ze w czwartek zapalil mi sie opel na stacji benzynowej znaczy sie doszlo do samo zaplonu |
A kiedy powiesz, ze chcesz mi oddac dlug? Jeszcze kilka miesiecy i kolejny rok stuknie. |
a ja chcialem powiedziec, ze Arek czysci mi monitor bo az pasrknalem ze smiechu
akbi - 16-09-2007, 22:15
dm17 napisał/a: | A ja chce powiedzieć że to co właśnie zrobiła TVP3 przerywając mecz dla jakiejś konwencji pisuaru przeszło wszelkie granice............................ |
to było bardzo dobre zagranie .... Kurskiemu dzięki temu ubyło parę tysięcy głosów
arekp - 16-09-2007, 22:21
akbi napisał/a: |
to było bardzo dobre zagranie .... Kurskiemu dzięki temu ubyło parę tysięcy głosów |
A prawie drugie tyle przybylo (zony niezadowolone, ze mezowie przed tv siedzieli)
roch_27 - 17-09-2007, 09:30
arekp napisał/a: | zachar napisał/a:
a ja chce powiedziec ze w czwartek zapalil mi sie opel na stacji benzynowej znaczy sie doszlo do samo zaplonu
A kiedy powiesz, ze chcesz mi oddac dlug? Jeszcze kilka miesiecy i kolejny rok stuknie. | również czekam na odpowiedź
szczeslaw - 18-09-2007, 01:15
A ja chciałbym powiedzieć, że... dzisiaj się zakochałem!!!
Zakochałem się na nowo w pętli bieszczadzkiej!
Autko+pętla+dobry music to jest to!
Leczy wszystkie stresy, rozterki i pozostawia baaaaaaaaardzo szeroki uśmiech na twarzy
sruba - 18-09-2007, 07:48
szczeslaw napisał/a: | Zakochałem się na nowo w pętli bieszczadzkiej! |
a co to takiego ?
JCH - 18-09-2007, 08:16
szczeslaw napisał/a: | Zakochałem się na nowo w pętli bieszczadzkiej | Małej czy dużej
Krzyzak - 18-09-2007, 09:33
szczeslaw, ja tez
jakies 3 lata temu zrobilem wbieg na Tarnice (z Ustrzyk G.) i zbieg w ciagu 5 godzin - bo musialem auto z parkingu odebrac...
szczeslaw - 18-09-2007, 10:24
JCH napisał/a: | Małej czy dużej |
W obu - obie mają, powiedzmy, wartość terapetyczną
Marcin-Krak - 18-09-2007, 12:27
szczeslaw, a wrócisz do NAS
Poza tym trzeba było ruszyć d... , a nie autem
Ech też bym się udał w Bieszczady z chęcią
EDIT:
JUż wyczytałem że pojechałeś sobie tam klucze dorobić
Jakbyś do Adama nie mógł z tym pójść
Aga - 18-09-2007, 12:49
chcę powiedzieć, że wkurza mnie zakładanie tematu kilka miesięcy temu o nieuczciwości forumowiczów, bez podawania nazwisk, mimo próśb, a potem upominania się tutaj o zwrot długu!
po co to ?!
nie można było na PW ?
JCH - 18-09-2007, 12:59
Aga napisał/a: | nie można było na PW | Na PW?
PW to gdy chcesz o czymś poinformować odbiorcę o czym on nie wie. Sądzisz, że dłużnik zapomniał? Zresztą domyślam się, że tych "PW" w różnej formie (telefon, rozmowa, itp.) było już trochę
|
|
|