To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - WELCOME

jin - 05-09-2008, 14:53

witam wszystkich 8)
SHARK1979 - 08-09-2008, 20:07

Witam wszystkich!!Z tej strony Łęczyca, jestem na forum nowy ale zlocik Stryków oraz Grudziądz zaliczony!! Jak by ktoś widział co niedziele na trasie Łęczyca - Andrespol prawie czarną Cari 1.8 GDI na 17" to ja :o , latam przez calą Łódz :)cała Piłsuckiego w strone Andrespola, pozdrawiam
Anonymous - 23-09-2008, 14:35

To i ja się ujawnię.

Jestem posiadaczem Mitsubishi od jakiegoś miesiąca.
Mieszkam w Koloni Woli Zaradzyńskiej k.Łodzi
Najczęściej można mnie spotkać w domu z maluszkiem:D i na ul. Torowej w Pabianicach.
Mój pojazd to Galant '97 EA5W czyli kombi. Oznaczenia silnika nie mogę zrozumieć ale mój to 2.0 GLS 100KW. Kolor granatowy EPA 8N22. Przemierzam głownie Pabianice, ale i do Niemiec jeżdżę, więc Sieradz, Wrocław, Zgorzelec. Po łodzi czasem się zakręcę od pabianickiej do Piłsudskiego poprzez Al. Jana Pawła (bo chyba teraz taka nazwa). Czasem na Widzewie ale nazwy ulicy nie znam (wylot na Andrespol). Można spotkać w galu moją zonę (ściga się ze wszystkim-szalona).

Na imię mam Andrzej.

Pozdrawiam Wszystkich.

yaro1976 - 23-09-2008, 14:56

Forest_Taft napisał/a:
To i ja się ujawnię.

Jestem posiadaczem Mitsubishi od jakiegoś miesiąca.
Mieszkam w Koloni Woli Zaradzyńskiej k.Łodzi
Najczęściej można mnie spotkać w domu z maluszkiem:D i na ul. Torowej w Pabianicach.
Mój pojazd to Galant '97 EA5W czyli kombi. Oznaczenia silnika nie mogę zrozumieć ale mój to 2.0 GLS 100KW. Kolor granatowy EPA 8N22. Przemierzam głownie Pabianice, ale i do Niemiec jeżdżę, więc Sieradz, Wrocław, Zgorzelec. Po łodzi czasem się zakręcę od pabianickiej do Piłsudskiego poprzez Al. Jana Pawła (bo chyba teraz taka nazwa). Czasem na Widzewie ale nazwy ulicy nie znam (wylot na Andrespol). Można spotkać w galu moją zonę (ściga się ze wszystkim-szalona).

Na imię mam Andrzej.

Pozdrawiam Wszystkich.

Witam wśród Mitsułodziaków, jeżeli masz silnik 2.0 to oznaczenie modelu masz EA2W. serce rośnie patrząc że coraz więcej Galantów pomyka po łódzkiem.
Zapraszamy na spoty regionalne.

Anonymous - 23-09-2008, 15:17

A w dowodzie rejestracyjnym mam JMBLNEA5Wcośtam.....czy to znaczy że coś jest nie tak? Przegląd przeszedł bity nie był.....
yaro1976 - 23-09-2008, 15:19

Forest_Taft napisał/a:
A w dowodzie rejestracyjnym mam JMBLNEA5Wcośtam.....czy to znaczy że coś jest nie tak? Przegląd przeszedł bity nie był.....

hmmm zastanawiające ja mam JMBLREA5W i oznaczenie Ea5W mówi że autko jest z silnikiem 2,5 V6 wersja kombii, na pewno masz 2.0??

Anonymous - 23-09-2008, 15:22

Na bank mam 2.0. 4 cylindry bo kablocewki czy jak to tam się nazywa wymieniałem, rozrząd też i kupowałem do 2.0

zdążyłeś wyedytować........

yaro1976 - 23-09-2008, 15:27

Forest_Taft napisał/a:
Nie. Na bank mam 2.0. 4 cylindry bo kablocewki czy jak to tam się nazywa wymieniałem, rozrząd też i kupowałem do 2.0

zdążyłeś wyedytować........

hehe no to mamy ciekawostkę, pstryknij fotkę Vinu i komory silnika może się cos wyjaśni :P

Anonymous - 23-09-2008, 15:30

Spoko. Myślę że jutro zapodam (kobieta w pracy Galem) jak wróci to opstrykam i zapodam.

W tym temacie dać te fotki?

yaro1976 - 23-09-2008, 15:33

Forest_Taft napisał/a:

W tym temacie dać te fotki?

jak uważasz, ale chyba lepiej w EA ogólnym, jeżeli jest faktycznie tak jak mówisz to może być ciekawostka...

Anonymous - 23-09-2008, 15:35

Ok. To Tyle w tym temacie ode mnie. No OFF TOPIC. Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach.

Edit:
Yaro sprawa się wyjaśniła. Przyjechała żona, lece z aparatem, patrzę a tam EA2W, na podszybiu EA2W a w dowodzie EA5W.
No to biorę papierzyska z niemiec i szukam błędu. I tłumacz walnął literówkę. Muszę teraz jechać na odczyt numerów i poprawiać wszystko.

Dzięki za zwrócenie uwagi na to bo bym tak jeździł.

czornykamil - 29-10-2008, 18:49

No to i ja się ujawnie:)
Pomykam od roku po łodzi czarno-zielonym(morskim) coltem 1,5 12V a jestem z Bełchatowa.
Codziennie tatrzańska-dell i dell tatrzańska:D a tak to po całej Łodzi:)

Pozdrawiam...

pszwar12 - 01-11-2008, 12:08

Witam
Jestem posiadaczem colta z 95r żabozielony mieszkam w Nowym Glinniku pod Tomaszowem Mazowieckim silnik 1.3 ale i tak jest super pozdrawiam wszystkich

misiek-misiek - 16-11-2008, 13:40

Też się przedstawię, a co mi tam :D
Michał jestem, Space Starem jeżdżę (ciemno zielony, 2000r. 1,3 pod maską, trochę mułowaty, ale pali tyle co 126p :finga: )
To mój drugi misio, przedtem miałem Galanta 1,8TD- fajna fura ale przebieg mnie zmusił do rozstania.
Do Łodzi wpadam kilka razy w roku, dużo częściej do Pabianic, ale bardzo często śmigam do Częstochowy i dalej na Zagłębie.
Oto fotka:

Tu jeszcze na starych blachach bo to stara fotka :twisted: Teraz EPJ 78JH
Pozdrowionka :hello1:

Anonymous - 16-11-2008, 21:19

Witam kolegę, i ......Poznamy się lepiej na spocie, na co jak już wiesz zapraszam gorąco.

Jak wpadasz często do Pabianic, to możemy się częściej widzieć. Tylko dzwoń, pisz, a ja spróbuję wygospodarować trochę czasu.

Pozdrawiam i witam kolegę w rodzince z której nie da się uciec.....z miłości do aut.....