Mazowieckie - Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa.
mani4c - 10-12-2009, 21:00
Ja będę wdzięczny za pomoc we wskazaniu jakiegś zaufanego elektryka, który by mi zerknął do przekaźnika zespolonego wycieraczek... Coś nie łączy - czasami działają wszystkie wycieraczki, a czasami nie. Ale to nie jest dział o opisywaniu problemów. Będę bardzo wdzięczny.
Edit:
Przeczytałem wiele pochlebnych opinii o AutoTW, lecz nigdzie nie jest napisane, że zajmują się także elektryką...
keleron - 15-12-2009, 21:29
Polecam i ja Pana Michalaka z Kaplina...
dzisiaj odebrałem samochód po wymianie sprzęgła i łożysk w skrzyni biegów...nastała cisza i o niebo lepiej się jeździ....
Wszystko zajęło kilka godzin i opłacało się przejechać te 150 km w obie strony...jeśli chodzi o koszty to też byłem mile zaskoczony....
eddi1977 - 16-12-2009, 03:36
Jeśli o chodzi o elektryka to jest dobry niedaleko mnie,ich umiejętności potwierdzone niedawno przez mojego szefa ale od centrum wwy to będzie ze 30 km ale przebytą drogę zrekompensują niewarszawskie ceny.Warsztat znajduje się w Woli Karczewskiej,dojazd trochę zakręcony ale jeśli ktoś będzie potrzebował mogę opisać dojazd ze szczegółami.
bravo99 - 16-12-2009, 09:17
a więc tak, jednak się udało zrobić na Wołodyjowskiego, jak ktoś potrzebuje namiar:
tel. 843-09-71
al. Wilanowska 333 róg Wołodyjowskiego
- za robociznę i wymianę szczotek w rozruszniku zapłaciłem w sumie 190pln (w tym 40zł części)
- samochód zostawiłem rano, odebrałem popołudniu
mskiba03 - 05-01-2010, 22:54 Temat postu: Regulacja pompy arisma 1.9TD Witajcie,
Gdzie w Warszawie znajduje się jakiś majster od pomp Lucasa? Macie jakiś sprawdzonych fachowców. którzy będą wiedzieli jak wyregulować pompę i sprawdzić czy wtryski mi nie leją?
mirekbdeblin - 06-01-2010, 10:24
Witam
A masz jakieś podejrzenie lub obiaw np.czarny dym z ryry po gwałtownyn naciśnięciu pedału gazu.
\ pozdrawiam
mskiba03 - 06-01-2010, 10:46
Kiepsko pali na zimnym silniku. Swiece nowe, wszystkie filtry nowe. Podejrzenie padlo na zle wyregulowana pompe paliwa:/
cns80 - 06-01-2010, 10:54
http://www.zumi.pl/80657,...zawa,firma.html
Kiedyś całkiem nieźle robili pompy więc myślę że się nie popsuli.
mirekbdeblin - 06-01-2010, 14:39
A dlaczego nie padło podejrzenie na akumulator też taki objaw może być jak słaby.
[ Dodano: 06-01-2010, 14:45 ]
Jeżeli nic nie było wcześniej robione przy pompie to nie widze powodu grzebać .wymień filtr paliwa może przymarzł na mrozie
[ Dodano: 06-01-2010, 14:49 ]
A i świece warto przemierzyć
watcher79 - 06-01-2010, 17:16 Temat postu: Pajero III 3.2 DID. Jaki dobry warsztat - WARSZAWA Witam
Jak w temacie.
Potrzebuję dobrego mechanika z Warszawy lub okolic który zna się na Pajero i będzie wstanie dobrze sprawdzić i zrobić mi rozrząd.
Pozdrawiam
GandalfPl - 21-01-2010, 16:22 Temat postu: Re: Pajero III 3.2 DID. Jaki dobry warsztat - WARSZAWA
watcher79 napisał/a: | Witam
Jak w temacie.
Potrzebuję dobrego mechanika z Warszawy lub okolic który zna się na Pajero i będzie wstanie dobrze sprawdzić i zrobić mi rozrząd.
Pozdrawiam |
W takim razie zrobie tutaj troche reklamy serwisowi, z ktorego korzystam, a ktory moim zdaniem bardzo zasluguje na pozytywna opinie.
Evolution Service
ul. Znana 6 A Warszawa
Mazowieckie
Telefon: +48 022 877 22 99
Ktorys raz skorzystalem z ich uslug i ponownie mnie zaskoczyli, bardzo pozytywnie.
Cos popsulem w mitsu podczas walki z zaspa na parkingu. Nie wiedzac, czy moge jechac takim autem zadzwonilem do nich, opisalem objawy. Chyba tlumik, ale nie byli pewni. Spytalem, czy by nie podjechali do mnie, oczywiscie za oplata, obejrzec. Ze znanej na tarchomin, czyli daleeeko. Podjechali, obejrzeli, potwierdzili, ze tlumik, wytlumaczyli jak jechac do serwisu, zeby nie popsuc. Nie wzieli za to przyjechanie do mnie ani zlotowki. Nastepnego dnia naprawili mi tlumik od reki, wymienili siatke, cos tam pospawali.
Dzieki temu maja we mnie wiernego klienta, moge ich z czystym sumieniem polecic - pracuja z pasja i zaangazowaniem, klienta nie olewaja, nie robia numerow w stylu niezamowionej wymiany oleju itd.
Piwor - 23-01-2010, 22:49
No cóż. Chyba pierwszy zadowolony klient.
Pexu - 24-01-2010, 07:33
GandalfPl napisał/a: | Dzieki temu maja we mnie wiernego klienta, moge ich z czystym sumieniem polecic - pracuja z pasja i zaangazowaniem, klienta nie olewaja, nie robia numerow w stylu niezamowionej wymiany oleju itd. |
Piwor napisał/a: | No cóż. Chyba pierwszy zadowolony klient. |
keleron - 24-01-2010, 16:40
co macie na myśli pisząc te słowa....?
nie osłabiajcie mnie jutro jestem tam umówiony na obadanie czy mam piasty proste...dwa razy tarcze wymieniałem...
Jeśli wiecie cos o tym warsztacie to powiedzcie proszę...bo jak mi coś spierdzielą...
Pexu - 24-01-2010, 16:45
keleron napisał/a: | Jeśli wiecie cos o tym warsztacie to powiedzcie proszę... |
ależ proszę bardzo:
http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
|
|
|