To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - ...z NIM poszłabym........na kolację :)

cns80 - 30-05-2008, 11:04

sylka napisał/a:
Cudny Warrick
Jestem do niego bardzo podobny. Nie widzicie :?:
Anonymous - 30-05-2008, 13:19

t_a_s napisał/a:

lub z nim 8)

Obrazek

t_a_s jestem jak najbardziej ZA!!
Facet rzeczowy, oszczędny w słowach i bardzo tajemniczy na swój sposób (przynajmniej w serialu taki jest)- to lubię :-)

gulgulq - 30-05-2008, 13:43

Jessica__ napisał/a:

t_a_s jestem jak najbardziej ZA!!
Facet rzeczowy, oszczędny w słowach i bardzo tajemniczy na swój sposób (przynajmniej w serialu taki jest)- to lubię :-)

ja tez ja tez ;)

rzeczowo i tajmniczo :mrgreen: :mrgreen:

t_a_s - 31-05-2008, 19:24

Kolejne propozycje :)

sylka - 01-06-2008, 09:32

Nie mam pojęcia kim są ci dwaj, albo akurat takie zdjęcia, na których nie są do siebie podobni :) Pierwszy, wg mojej osobistej oczywiście opinii, ujdzie, ale drugi za bardzo lalkowaty :)
Hubeeert - 01-06-2008, 12:38

Ten drugi robi kariere w serialu LOST no i reklamuje Davidoffa. ;-)
Kibloo - 01-06-2008, 15:36

sylka napisał/a:
ale drugi za bardzo lalkowaty
to sie nazywa teraz: metroseksualny... :twisted:
ruslana81 - 02-06-2008, 12:15

hmm, tych serialowych gogusiów nie znam, ani serialu LOST...ale jak dla mnie za bardzo "metro". Niemniej cieszę się, ze wreszcie jest odzew wśród Pań :D
Wrzucamy dalej! ;)

sylka - 28-07-2008, 21:19

Kurcze po pierwsze to strasznie mi jest przykro, że mam tak mało czasu żeby tu zaglądać: w pracy jak już jest trochę wytchnienia to zaraz blokady wskakują, bo informatycy w moim zakładzie pracy mają hopla na punkcie stosowania się do wszelakich regulaminów, a w szczególności do regulaminu sieci informatycznej,a w domu... no cóż...Patryk "koniecznie musi coś sprawdzić" "koniecznie musi odpisać" i w ogóle wszystko musi koniecznie jeśli chodzi o forum :) teraz zmywa więc mam kompa dla siebie (zabije mnie za to, że napisałam, że zmywa ale podział obowiązków musi być :) )
A odnośnie patrzenia na coś lub kogoś to jest to jak najbardziej naturalne zjawisko, że ludzie lubią patrzeć na ładne rzeczy, osoby, zjawiska itp. Jak nie lubią i tego nie robią to wtedy jest coś z nimi nie tak. Gdyby nie upodobanie piękna nie byłoby mowy o stylistyce samochodów, po co ma ładnie wyglądać, ważne, że jedzie, nie byłoby ładnych ciuchów, po co mają być ładne, ważne, że użyteczne, no i skoro już są ładni i brzydcy ludzie, a raczej różnego rodzaju gusta, to się wybiera na kogo się patrzy, gdyby wszyscy byli tacy sami, czyli nie byłoby brzydkich ani ładnych to nie byłoby tego tematu pewnie, no i wybierałoby się potencjalnych partnerów, biorąc pod uwagę wszystkie pozostałe cechy... w ogóle nie rozumiem pytania mówiącego o kompleksach...

ruslana81 - 28-07-2008, 22:51

sylka napisał/a:
"koniecznie musi coś sprawdzić" "koniecznie musi odpisać"

:badgrin: :badgrin: skąd ja to znam...!

Ale koleżanko, fota obowiązkowa w poście! Musisz uzupełnić :twisted:

Ja np. chciałabym, aby taki pan zmienił opony w Mr. White :D :D

[ Dodano: 28-07-2008, 22:52 ]
sylka napisał/a:
teraz zmywa

i niech tak zostanie - nie zgódź się przenigdy na zmywarkę :lol:

cns80 - 29-07-2008, 07:50

ruslana81 napisał/a:
niech tak zostanie - nie zgódź się przenigdy na zmywarkę

Ruslana81 - pierwsze ostrzeżenie :)

ruslana81 - 29-07-2008, 08:15

co? gdzie? :-"

......dziękuję - nic nie widzę.

[ Dodano: 14-08-2008, 21:42 ]
sylka napisał/a:
różnego rodzaju gusta

i tak też może znajdziecie coś dla siebie :D

Elijah Wood

Keanu Reeves....szczególnie w tym wydaniu :mrgreen:

Antonio Banderas

Benicio del Toro

Mirosław Baka

Stosunkowo długiego i udanego przedłużonego weekendu, drogie Koleżanki, Wam życzę :D

YourMama - 20-11-2008, 14:03

Baka?? jest miażdżąco brzydki!!
Student - 20-11-2008, 14:19

No już wolę Bakę niż Banderasa, Bondera to lala jak malowane nie wiadomo czy lać czy .....
YourMama - 20-11-2008, 14:30

To fakt ładny az mgli ;)