Forum Dla Pań - ...z NIM poszłabym........na kolację :)
cns80 - 30-05-2008, 11:04
sylka napisał/a: | Cudny Warrick | Jestem do niego bardzo podobny. Nie widzicie
Anonymous - 30-05-2008, 13:19
t_a_s jestem jak najbardziej ZA!!
Facet rzeczowy, oszczędny w słowach i bardzo tajemniczy na swój sposób (przynajmniej w serialu taki jest)- to lubię
gulgulq - 30-05-2008, 13:43
Jessica__ napisał/a: |
t_a_s jestem jak najbardziej ZA!!
Facet rzeczowy, oszczędny w słowach i bardzo tajemniczy na swój sposób (przynajmniej w serialu taki jest)- to lubię |
ja tez ja tez
rzeczowo i tajmniczo
t_a_s - 31-05-2008, 19:24
Kolejne propozycje
sylka - 01-06-2008, 09:32
Nie mam pojęcia kim są ci dwaj, albo akurat takie zdjęcia, na których nie są do siebie podobni Pierwszy, wg mojej osobistej oczywiście opinii, ujdzie, ale drugi za bardzo lalkowaty
Hubeeert - 01-06-2008, 12:38
Ten drugi robi kariere w serialu LOST no i reklamuje Davidoffa.
Kibloo - 01-06-2008, 15:36
sylka napisał/a: | ale drugi za bardzo lalkowaty | to sie nazywa teraz: metroseksualny...
ruslana81 - 02-06-2008, 12:15
hmm, tych serialowych gogusiów nie znam, ani serialu LOST...ale jak dla mnie za bardzo "metro". Niemniej cieszę się, ze wreszcie jest odzew wśród Pań
Wrzucamy dalej!
sylka - 28-07-2008, 21:19
Kurcze po pierwsze to strasznie mi jest przykro, że mam tak mało czasu żeby tu zaglądać: w pracy jak już jest trochę wytchnienia to zaraz blokady wskakują, bo informatycy w moim zakładzie pracy mają hopla na punkcie stosowania się do wszelakich regulaminów, a w szczególności do regulaminu sieci informatycznej,a w domu... no cóż...Patryk "koniecznie musi coś sprawdzić" "koniecznie musi odpisać" i w ogóle wszystko musi koniecznie jeśli chodzi o forum teraz zmywa więc mam kompa dla siebie (zabije mnie za to, że napisałam, że zmywa ale podział obowiązków musi być )
A odnośnie patrzenia na coś lub kogoś to jest to jak najbardziej naturalne zjawisko, że ludzie lubią patrzeć na ładne rzeczy, osoby, zjawiska itp. Jak nie lubią i tego nie robią to wtedy jest coś z nimi nie tak. Gdyby nie upodobanie piękna nie byłoby mowy o stylistyce samochodów, po co ma ładnie wyglądać, ważne, że jedzie, nie byłoby ładnych ciuchów, po co mają być ładne, ważne, że użyteczne, no i skoro już są ładni i brzydcy ludzie, a raczej różnego rodzaju gusta, to się wybiera na kogo się patrzy, gdyby wszyscy byli tacy sami, czyli nie byłoby brzydkich ani ładnych to nie byłoby tego tematu pewnie, no i wybierałoby się potencjalnych partnerów, biorąc pod uwagę wszystkie pozostałe cechy... w ogóle nie rozumiem pytania mówiącego o kompleksach...
ruslana81 - 28-07-2008, 22:51
sylka napisał/a: | "koniecznie musi coś sprawdzić" "koniecznie musi odpisać" |
skąd ja to znam...!
Ale koleżanko, fota obowiązkowa w poście! Musisz uzupełnić
Ja np. chciałabym, aby taki pan zmienił opony w Mr. White
[ Dodano: 28-07-2008, 22:52 ]
sylka napisał/a: | teraz zmywa |
i niech tak zostanie - nie zgódź się przenigdy na zmywarkę
cns80 - 29-07-2008, 07:50
ruslana81 napisał/a: | niech tak zostanie - nie zgódź się przenigdy na zmywarkę |
Ruslana81 - pierwsze ostrzeżenie
ruslana81 - 29-07-2008, 08:15
co? gdzie?
......dziękuję - nic nie widzę.
[ Dodano: 14-08-2008, 21:42 ]
sylka napisał/a: | różnego rodzaju gusta |
i tak też może znajdziecie coś dla siebie
Elijah Wood
Keanu Reeves....szczególnie w tym wydaniu
Antonio Banderas
Benicio del Toro
Mirosław Baka
Stosunkowo długiego i udanego przedłużonego weekendu, drogie Koleżanki, Wam życzę
YourMama - 20-11-2008, 14:03
Baka?? jest miażdżąco brzydki!!
Student - 20-11-2008, 14:19
No już wolę Bakę niż Banderasa, Bondera to lala jak malowane nie wiadomo czy lać czy .....
YourMama - 20-11-2008, 14:30
To fakt ładny az mgli
|
|
|