To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Przepraszam, nie mogłem się opanować

Anonymous - 25-06-2006, 09:45

Hubeeert, zmieniłem jego treść i myślę, że teraz jest bardziej przyswajalna, ale nawet 10 ostreżeń i blokada pisania nie zmieni tego, co myślę o tym, że chory psychicznie człowiek rądzi za pośrednictwem emerytów/mocherowysz szwadronów krajem i wszyscy biją się o to, żeby jeść mu z ręki.

Proponowano, aby przenieść go do RPA... może trzeba zastosować to nie tylko wobec niego, ale wobec wszystkich jego wyznawców? Tam by sobie z nimi poradzili ;-)

Hubeeert - 25-06-2006, 13:43

bartek_nkm napisał/a:
ale nawet 10 ostreżeń i blokada pisania

Bartek pieprzysz.
Czy masz ostrzeżenie? Bo jakoś nie zauwazyłem u Ciebie czerwonego paska pod avatarem.
Natomiast nie rozumiesz o co mi chodzi - prosiłem Cię o edycję postu nie dlatego że popieram to co ta banda robi z Polską tylko dlatego żeby zachować jakiś akceptowalny poziom tej dyskusji.
Hasła które zaprezentowałeś są przerażające. Nie sądzę żebyś chciał zobaczyć jak wygląda wprowadzanie ich w życie. Chyba że jesteś psychopatą na co nie wyglądasz.

Proszę wszystkich o umiar - nie jesteśmy politykami, nie popieramy tego co się dzieje w naszym kraju ale nie jesteśmy też dziećmi Pol Pota ani Stalina....
A nienawiśc jaką szerzą w Polsce niektórzy nieliczni ale za to bardzo medialni wyznawcy Boga który jest miłością i miłosierdziem jest na tyle przerażająca że powinniśmy zrobić wszystko żeby się nie zachowywać jak oni.

Anonymous - 25-06-2006, 14:29

Hubeeert napisał/a:
nie rozumiesz o co mi chodzi - prosiłem Cię o edycję postu nie dlatego że popieram to co ta banda robi z Polską tylko dlatego żeby zachować jakiś akceptowalny poziom tej dyskusji.
Hasła które zaprezentowałeś są przerażające. Nie sądzę żebyś chciał zobaczyć jak wygląda wprowadzanie ich w życie. Chyba że jesteś psychopatą na co nie wyglądasz.

Masz 100% rację,ale...
Wiem co napisałem i chciałem to napisać. Możenie nie w takiej formie i nie tak ostro, ale wiadomo o co chodzi. Jesteśmy cywilizowanymi, inteligentnymi ludźmi i potrafimy sobie poradzić z nimi w bardziej humanitarny sposób. Edytuj swojego posta i wykasuj to, co cytowałeś z pierwszej wersji mojej wypowiedzi.

Niepotrzebie poruszałem temat RM. Wstydzę się tego, że w naszym kraju to, co oni wyprawiają jest legalne i że jeszcze nie zniszczyli (czyt. zakazali nadawania) tego typu rozgłośni. Nie tylko ja tak myślę.

TNT - 10-07-2006, 22:51
Temat postu: PIS idzie po bandzie
To zaczyna byc kpina

PiS chce zakazać reklam antykoncepcji

Zakaz emitowania spotów reklamujących antykoncepcję w telewizji przed godziną 23, czyli tak samo jak alkoholu i papierosów, to nowy pomysł PiS. Seksuolodzy są oburzeni: życie seksualne to nie używki - relacjonuje "Dziennik".

Politycy PiS nie chcą już tolerować telewizyjnych reklamówek prezerwatyw w najlepszych porach oglądalności. Protest zapowiadają wiceminister pracy Joanna Kluzik-Rostkowska i doradca premiera ds. rodziny Hanna Wujkowska.

Obie panie mają już wsparcie polityczne w Sejmie. Trzeba zastanowić się nad zakazem reklamowania prezerwatyw przed godziną 23 - przyznaje Paweł Kowal, szef Sejmowej Komisji Kultury i Środków Przekazu z PiS.

Jeżeli przeciwko tym reklamom zaprotestują rodzice, to będzie to wystarczająca przesłanka do zmiany prawa - mówi Tadeusz Cymański, wiceszef klubu PiS i wiceprzewodniczący komisji polityki społecznej.

Lekarz ginekolog i seksuolog Grzegorz Południewski, były prezes Towarzystwa Rozwoju Rodziny, jest przeciwny spychaniu reklam prezerwatyw na późne nocne godziny. Uważam, że reklama środków antykoncepcyjnych ma charakter informacyjny i powinna być emitowana w ogólnodostępnym czasie - przekonuje. (PAP)

Caly tekst PIS

Material zaczerpniety z serwisu www.wp.pl

raddex - 10-07-2006, 23:29

Wiecie co, mi się nie chce już na te tematy gadać. A najlepsze jest jeszcze to, że nowym premierem będzie też Kaczyński, tylko ten drugi. Czyli dwaj braciszkowie sterujący państwem. Jeszcze trochę i wybuchnie jakaś rewolucja.
Cezar - 10-07-2006, 23:58

raddex napisał/a:
Jeszcze trochę i wybuchnie jakaś rewolucja

Oby szybko to bylo i skonczyla sie ta kpina :|

Matejko - 11-07-2006, 01:14

one to tak specjalnie, wiedza ze bez jest lepiej i specjalnie do tego zachecaja, no a przy okazji jakis przyrost poloczkow bedzie, ja bym ankiete zrobil, kto woli 'z' kto 'bez' a kto 'wstrzymuje' ... oddech przy nurkowaniu :arrow: :mrgreen:
Anonymous - 11-07-2006, 09:11

to tak jakby zjesc cukierka w papierku :D
Grześku - 11-07-2006, 09:39

no dobra, kogo nie zapytać to każdy: ja na nich nie głosowałem.
Więc kto :?: :!:

komu trzeba podziękować za taki rząd :?: :?:
i oni się dziwią że młodzi ludzie uciekają z tego kraju...

Kofi - 11-07-2006, 10:10

Grześku napisał/a:
no dobra, kogo nie zapytać to każdy: ja na nich nie głosowałem.
Więc kto :?: :!:

dokladnie to samo mialem napisac....

Jackie - 11-07-2006, 10:22

Ja to już kiedyś pisałem, szukanie winnych w kręgach ludzi istniejących w internecie nie ma sensu, grupa społeczna ich wyborców jest niczym innym niż sfrustrowaną większością(niestety) ludzi nie mogących sobie pozwolić na korzystanie z netu. Przypominam, że ludzi o dochodach wykraczających poza (I TAK NISKĄ) średnią krajową jest w naszym chorym kraju mały odsetek. Dlatego ograniczając się do opinii na necie nie można znaleźć winnych, większość z nas po prostu nie ma kontaktu z ich elektoratem bo to jakby nieco inna kategoria świadomości społecznej. Teraz nie mam pretensji do ich działań tylko do swojego narodu - udowodniliśmy jak wielką bandą durniów jesteśmy - tak tak - ja też, a nawet tym bardziej, bo zdając sobie sprawę z zagrożenia nie zrobiłem NIC żeby temu zapobiec.
Tym bardziej mi smutno...

Hubeeert - 11-07-2006, 11:38

Proszę o kontynuowanie w jednym wątku...
akbi - 09-08-2006, 14:37

Zastanawiałem się czy wkleić tu czy do Humoru :lol: ale to trochę też załamujące:

Jak podaje dzisiejszy Dziennik", politycy postanowili obłożyć akcyzą samochodowy płyn do spryskiwaczy.

Ministerstwo Finansów uważa, że Polacy używają płynu do mycia szyb w celach spożywczych i zamierza zastosować odpowiedzialność zbiorową - wyjaśnia gazeta.

"Dziennik" ujawnia, że resort finansów pracuje nad projektem rozporządzenia, które zakłada, że alkohol etylowy używany do produkcji artykułów przemysłowych będzie obłożony takim samym podatkiem akcyzowym, jak w przypadku artykułów spożywczych, na przykład wódki.

:twisted: no to teraz przyznać się - KTO Z WAS PIJE PŁYN DO SPRYSKIWACZY :lol: :mrgreen:

Anonymous - 09-08-2006, 15:50

Hehe, ja nie, chociaz ten o zapacu cytrynowym pachnie zachecajaco...

A tak powazniej - to jeszcze troche i obloza akcyza wszystko. Na wode juz Samooborona chciala sie zgodzic, eh..

M.

tomusn - 02-10-2006, 12:42

z bash.org.pl
<Lord Deemon> Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego.-O to Renata Beger. Co Pani tu robi?-Przyszłam reklamować wasz nowy rząd.-A powie Pani że załatwiamy stołki?-A załatwiacie?-No tak.-Załatwiają!-I miejsca na listach wyborczych dla rodziny.-A załatwiacie?-Załatwiamy.-Załatwiają!-I weksle spłacamy.-I weksle spłacają! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią!